Rap arrebossat - Rape rebozado



Una receta fácil y sencillael rap hecho así está exquisito, muy suave y melosoUna buena manera de hacer que los niños coman pescado si no les gusta demasiadohecho así les encantará! Y a los que no son tan niños también ... Lo podemos servir acompañado de una ensalada verde para tener una cena sano y completoAunque a mi hijo como le gusta es con patatas fritas y un chorro de limón por encimaestilo fish and chips!

Una recepta fàcil i senzilla, el rap fet així està exquisit, molt suau i melós. Una bona manera de fer que els nens mengin peix si no els agrada massa, fet així els encantarà! I als que no són tan nens també... El podem servir acompanyat d'una amanida verda per tenir un sopar sa i complet. Encara que al meu fill com li agrada més és amb patates fregides i un raig de llimona per sobre, estil fish and chips!




INGREDIENTS
150 gr de rap per persona, tallat a rodanxes.
1 ou
farina
sal i pebre al gust
oli per fregir
una mica de julivert picat, en aquest cas no en tenia i vaig posar julivert sec.

INGREDIENTES  
150 gr de rape por persona, cortado en rodajas.  
1 huevo  
harina  
sal y pimienta al gusto  
aceite para freír  
un poco de perejil picado, en este caso no tenía y puse perejil seco.



RECEPTA

Eixuguem el rap amb paper de cuina, el salpebrem i el passem primer per farina i desprès per per ou.

Posem bastant oli a una paella a escalfar i, quan estigui ben calent, afegim el peix i el deixem que es faci un minut per cada cantó. O fins que estigui daurat.

En treure el rap de la paella el posem a sobre d'un paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli sobrant.

El servim ben calent repartint per sobre el julivert picat, deliciós!

Un plat sa i deliciós, us interessen les receptes de peix? Aquest  verat farcit amb panses i pinyons típic de Grècia és deliciós!  I aquesta recepta de tonyina marinada a la planxa queda molt melosa i a més es molt lleugera, un plat saníssim i ben gustós!  I si us agrada el salmó no deixeu de provar aquestes dues receptes ben originals per no fer-lo sempre igual:  salmó glassejat amb salsa de soja i vi dolç  o salmó daurat amb curry de Madràs, deliciosos!

RECETA

Secamos el rape con papel de cocina, lo salpimentamos y lo pasamos primero por harina y después por por huevo.

Ponemos bastante aceite en una sartén a calentar y cuando esté bien caliente, añadimos el pescado y lo dejamos que se haga un minuto por cada lado. O hasta que esté dorado.

Al sacar el rape de la sartén lo ponemos sobre un papel de cocina para que absorba el aceite sobrante.
Lo servimos bien caliente repartiendo perejil picado por encima, delicioso!


Un plato sano y delicioso, os interesan las recetas de pescado? Esta caballa rellena con pasas y piñones típica de Grecia es deliciosa! Y esta receta de atún marinado a la plancha queda muy melosa y además es muy ligera, ¡un plato sanísimo y bien sabroso! Y si os gusta el salmón no dejéis de probar estas dos recetas muy originales para no hacerlo siempre igual: salmón glaseado con salsa de soja y vino dulce o salmón dorado con curry de Madrás, deliciosos!


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