Croissants de Nutella amb avellanes- Croissans de Nutella con avellanas


Un petit caprici, senzillíssims de fer i deliciossos, fer-los  no et portarà ni mitja hora en total i són una llaminadura que encantarà a tota la família, a qui no li agradà la Nutella?  Aquests mini croissants tan llaminers són ideals per donar-te un petit plaer en qualsevol moment del dia, segur que no et pordràs resistir!

Un pequeño capricho, sencillísimos de hacer y deliciosos, hacerlos no te llevará ni media hora en total y son una golosina que encantará a toda la familia ¿a quien no le gusta la Nutella? Estos mini croissants tan golosos son ideales para darte un pequeño placer en cualquier momento del día, seguro que no te podrás resistir!INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full rodona
Nutella
12 avellanes 
1 ou batut per pintar els minicroissants


INGREDIENTES 

1 lámina de hojaldre redonda 
Nutella 
12 avellanas 
1 huevo batido para pintar los minicroissantsRECEPTA

Piquem les avellanes una mica gruixudes, amb la picadora o bé posant-les dins una bossa i donant uns cops amb una ma de morter per exemple.

Obrim el paquet de pasta de full, desenrotllem la làmina de pasta i la tallem en 8 porcions, com si fossin formatgets, a  la foto de sota podeu veure un exemple.


RECETA 

Picamos las avellanas groseramente, con la picadora o bien poniéndolas dentro de una bolsa i dándoles unos golpes con una mano de mortero por ejemplo. 

Abrimos el paquete de hojaldre, desarrollamos la lámina de pasta y la cortamos en 8 porciones, como si fueran quesitos, en la foto de abajo puedes ver un ejemplo.Tot seguit posem una bona cullerada de Nutella i una culleradeta d'avellanes picades a sobre de cada porció de pasta. Un cop les tinguem totes les enrotllem donant la forma de croissant.  

A la fotografia de sota podeu veure com es fa, comencem per la part més ampla a enrotllar cap a la punta, enrotllem tot el triangle procurant que la punta quedi a sobre, despres corbem una mica les "banyes" del croissant per donar-li una forma bonica. És molt fàcil!


A continuación ponemos una buena cucharada de Nutella y una cucharadita de avellanas picadas encima de cada porción de pasta. Una vez las tengamos todas las enrollamos dando la forma de croissant. 

En la fotografía de abajo puedes ver como se hace, empezamos por la parte más ancha a enrollar hacia la punta, enrollamos todo el triángulo procurando que la punta quede encima, despues curvamos un poco las "cuernos" del cruasán para darle una forma bonita. Es muy fácil!Un cop els tenim tots formats nomès ens caldrà pintar-los generosament  amb l'ou batut per tal que quedin macos i brillants. Si volem podem deixar caure uns cuants trossos d'avellanes picades a sobre dels croissants pintats amb l'ou, li dona un toc cruixent i perfumat que combina molt bé amb la cremositat de la Nutella.

Una vez los tenemos todos formados sólo necesitaremos pintarlos generosamente con el huevo batido para que queden bonitos y brillantes. Si queremos podemos espolvorear unos cuantos trozos de avellanas picadas encima de los cruasanes pintados con el huevo, le da un toque crujiente y perfumado que combina muy bien con la cremosidad de la Nutella.


Seguidament els cuinem al forn preescalfat a 200º durant 15 minuts, aneu vigilant perque es fan de seguida!  Nomès cal deixar-los refredar una mica, menjats calents acabats de sortir del forn són encara més deliciosos, i no haureu trigat més de mija hora en total, us animeu a fer-los per esmorzar?

Potser també us agradarà veure aquesta recepta de minicroissants amb xocolata o aquests croissants amb pernil i formatge, o inclús aquests francfurts amb gavardina, tots són delciosos!

Seguidamente los cocinamos en el horno precalentado a 200 º durante 15 minutos, id vigilando porque se hacen enseguida! Sólo hay que dejarlos enfriar un poco, tomados calientes recién salidos del horno son aún más deliciosos, y no habréis tardado más de media hora en total, ¿os animéis a hacerlos para el desayuno?

Tal vez también te gustará ver esta receta de minicroissants con chocolate o estos croissants con jamón y queso, o incluso estos Francfurt con gabardina, ¡todos son deliciosos!