Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella


Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella

D'ençà que vaig veure aquestes piruletes al fantàstic blog de Call me Caupcake que tenia la urgentissima necessitat de fer-les, em sembla que no vaig trigar ni 24h a fer-ho!   Es que són moníssimes i estant farcides de Nutella, que us haig de dir del seu sabor?  Boníssim!  Jo les vaig fer amb pasta brisa comprada amb la qual cosa es fan en un tres i no res, són súper fàcils, súper resultones i super bones. Ideals per prendre en qualsevol moment del dia que et vingui de gust alguna cosa dolça, per fer un regal original o pel berenar o l'esmorzar dels nens, les devoraran!  Feu-les i ja veureu quina cosa més fantàstica!

Recordeu que encara està actiu el descompte de prop del 70%  en la subscripció a la revista CUINA, i amb el regal d'un llibre de Jordi Roca, podeu subscriure-us aquí. por solo 19,90€.

Desde que vi estas piruletas en el fantástico blog de ​​Call me Caupcake que tenía la urgentísima necesidad de hacerlas, ¡me parece que no esperé ni 24h! Es que son monísimas y estando rellenas de Nutella, ¿que os tengo que decir de su sabor? ¡Buenísimo! Yo las hice con pasta brisa comprada, con lo que se hacen en un santiamén, son súper fáciles, súper resultonas y super buenas. Ideales para tomar en cualquier momento del día que te apetezca algo dulce, para hacer un regalo original o para la merienda o el desayuno de los niños, ¡las deboran! ¡Hacedlas y ya veréis qué cosa más fantástica!

Rcordad que aún esta activo el descuento de cerca del 70% en la subscripción de la revista CUINA, i con el regalo de un libro de Jordi Roca, podéis subscriviros aquí por solo 19,90€

Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella
INGREDIENTS
1 làmina de pasta brisa comprada
Nutella
1 paquet de Lacasitos
sucre en gra
1 ou batut amb un rajolí de llet per pintar
pals de piruleta, de paper o bé de fusta, no de plàstic

INGREDIENTES  
1 lámina de pasta brisa comprada  
Nutella  
1 paquete de Lacasitos  
azúcar en grano  
1 huevo batido con un chorrito de leche para pintar
palos de piruleta, de papel o de madera, no de plástico

Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella

RECEPTA

Obrim el paquet de pasta i el deixem uns minuts que respiri abans d'estirar la làmina. Mentrestant posem el forn a preescalfar a 180º i triturem els Lacasitos amb un martell de cuina o amb el cul d'un got per exemple, han de quedar a trossos no fets pols, que es vegin els diferents colors barrejats.

Amb l'ajuda d'un tallapastes, d'un cercle de cuina o d'un got tallem rodones de la mida de les piruletes, que quedin proporcionades amb els pals.  Jo ho vaig fer amb un got de tallat.

Les que fa la Linda Lomelinos eren  amb una estrella retallada al centre de la "tapa" de la piruleta però jo no tinc aquest tallador així que se'm va ocórrer fer aquesta decoració retallant cercles de les tapes de les piruletes amb la caputxa d'un boli, així vaig fer la meitat de les piruletes i amb els retalls que treia els guardava  per guarnir l'altra meitat, vaig fer una piruleta en plan "pie" la típica tarta amb una reixeta per sobre, aquesta és la que més m'agrada però dona feina!  Podeu fer la tapa de les piruletes com més us agradi, pero penseu que hi ha d'haver un forat a la tapa per tal que surti el vapor si no s'inflarien les piruletes i s'encongirien i perdrien la forma.  Jo no ho vaig tenir en compte i algunes no em varen quedar bé.

Un cop tenim tota la pasta preparada, base i tapa de les piruletes, posem a sobre de la base una cullerada generosa de Nutella, empolvorem amb els Lacasitos triturats i posem un pal de piruleta al centre de la Nutella, el pal ha de ser de paper o de fusta, no de plàstic.


RECETA

Abrimos el paquete de pasta y lo dejamos unos minutos que respire antes de estirar la lámina. Mientras ponemos el horno a precalentar a 180 º y trituramos los Lacasitos con un martillo de cocina o con el culo de un vaso por ejemplo, deben quedar en trozos, no hechos polvo, que se vean los diferentes colores mezclados.

Con la ayuda de un cortapastas, de un círculo de cocina o de un vaso, cortamos redondas del tamaño de las piruletas, que queden proporcionadas con los palos. Yo lo hice con un vaso de cortado.

Las que hizó  Linda Lomelinos eran con una estrella recortada en el centro de la "tapa" de la piruleta pero yo no tengo este cortador así que se me ocurrió hacer esta decoración recortando círculos de las tapas de las piruletas con la capucha de un boli, así hice la mitad de las piruletas y con los recortes que sacaba los guardaba para adornar la otra mitad, hice una piruleta en plan "pie" la típica tarta con una rejilla por encima, esta es la que más m gusta ¡pero da trabajo! Podéis hacer la tapa de las piruletas como más os guste, pero pensas que debe haber un agujero en la tapa para que salga el vapor si no se hinchan las piruletas y se encogen y perderían la forma. Yo no lo tuve cuenta y algunas no me quedaron bien.

Una vez tenemos toda la pasta preparada, base y tapa de las piruletas, ponemos encima de la base una cucharada generosa de Nutella, espolvoreamos con los Lacasitos triturados i colocamos el palo de la piruleta en el centro de la Nutella.


Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella

Aleshores tapem amb la tapa (recordeu que hi ha d'haver algun forat per tal que s'escapi al vapor en coure-les), amb l'ajuda d'una forquilla anem segellant les vores deixant unes boniques marques i pintem per sobre amb l'ou batut amb llet. Finalment ho empolvorem amb el sucre normal, blanquilla.

Entonces tapamos con la tapa (recordad, la tapa dee de tener algun agujero  por donde pueda escapar el vapor al cocerse), con la ayuda de un tenedor vamos sellando los bordes dejando unas bonitas marcas y pintamos por encima con el huevo batido con leche. Finalmente lo espolvoreamos con el azúcar normal, blanquilla.


Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella

Ho enfornem uns 10-13 minuts, vigileu perquè en ser petites es fan de seguida, que no se us cremin!  Ja veieu que fàcils de fer que són i el resultat tan espectacular, us les recomano moltíssim, a més estan de vici!

Lo horneamos unos 10-13 minutos, vigilar porque al ser pequeñas se hacen enseguida ¡que no se os quemen! Ya veis que fáciles de hacer que son y el resultado tan espectacular, os las recomiendo muchísimo, ¡además están de vicio!

Piruletes de Nutella - Piruletas de Nutella
No us perdeu tampoc aquestes altres galetes