Ampliem les dates dels tallers de cuina de Nadal! - Ampliamos fechas de los talleres de cocina de Naviddad!!


Estic molt contenta de poder dir que els cursos de cuina de Nadal  que imparteixo en l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó han tingut molt bona acollida. Les places ofertes es varen esgotar de seguida i hi havia tanta gent apuntada en llista d'espera que hem decidit ampliar l'oferta i oferir un segon taller, en aquest cas els dijous.  així que us ho anuncio perquè encara queden places lliures per aquestes dates,  seran els dijous 27 de novembre, 4, 11 i 18 de desembre.   

La setmana passada vaig començar a donar les classes i jo m'ho vaig passar genial, tots els alumnes varen ser encantadors i vaig gaudir molt i molt de la estona que varem passar plegats.  Realment dona molta feina, però la satisfacció també és molt gran! Espero que aquesta segona edició del curs que avui us anuncio  sigui tan exitosa com la primera, si us voleu apuntar esteu convidats!

Estoy muy contenta de poder decir que los cursos de cocina de Navidad que imparto en el Aula Gastronómica del Mercado del León han tenido muy buena acogida. Las plazas ofertadas se agotaron enseguida y había tanta gente apuntada en lista de espera que hemos decidido ampliar la oferta y ofrecer un segundo taller, en este caso los jueves. así que os lo anuncio porque todavía quedan plazas libres para estas fechas, serán los jueves 27 de noviembre, 4, 11 y 18 de diciembre.

La semana pasada empecé a dar las clases y yo me lo pasé genial, todos los alumnos fueron encantadores y disfruté muchísimo de la rato que pasamos juntos. Realmente da mucho trabajo, pero la satisfacción también es muy grande! Espero que esta segunda edición del curso que hoy os anuncio sea tan exitosa como la primera, ¡si os queréis apuntar estáis invitados!Taller de cuina de Nadal del bloc “Les receptes que m’agraden”
Receptes fàcils per quedar molt bé.
Lloc: Aula gastronòmica del Mercat del Lleó
Durada:  4 sessions, els dijous 27 de novembre i  4, 11 i 18 de desembre a les 18h


Taller de cocina de Navidad del blog "Les recetes que m’agraden"
Recetas fáciles para quedar muy bien.
Lugar: Aula gastronómica del Mercado del León 
 Duración: 4 sesiones, los jueves 27 de noviembre y 4, 11 i 18 de diciembre a las 18h
 PROGRAMA
· Canapès i aperitius fàcils, ràpids i deliciosos
Aprendrem a fer diferents tipus d’aperitius, tots molt senzills de preparar, que es puguin fer amb antelació i amb un resultat espectacular.
Pasta de full,  vasets,  bombons salats,  piruletes,  crestes farcides...· Canapès i aperitivos fáciles, rápidos y deliciosos

Aprenderemos a hacer diferentes tipos de aperitivos, todos muy sencillos de preparar, que se puedan hacer con antelación y con un resultado espectacular.


hojaldres,  vasitos,  bombones salados,  piruletas,  empanadillas rellenas...
· Primers plats saborosos i elegants al teu abast
Cuinarem entrants molt especials, nadalencs i festius però que es puguin deixar fets amb antelació per que aquell dia nomes et preocupis dels teus convidats.
Crema de marisc amb farcellet cruixent de gambes, brou de Nadal amb galets farcits i tòfona, timbal de foie amb poma caramel·litzada i compota, vol-au-vent de bolets i foie amb ou poché.· Primeros platos sabrosos y elegantes a tu alcance

Cocinaremos entrantes muy especiales, navideños y festivos pero que se puedan dejar hechos con antelación para que aquel día solo te preocupes de tus invitados.


Crema de marisco con hatadillo crujiente de gambas, consome de Navidad con galets rellenos y trufa, timbal de foie con manzana caramelizada i compota, vol-au-vent de setas y foie con huevo poché.
· Plats principals més vistosos amb guarnicions i salses molt especials
Prepararem un plat de carn i ens centrarem en les guarnicions i la presentació. Farem guarnicions  variades que elevaran a una altra categoria qualsevol plat, mudant-lo i fent-lo més especial al mateix temps que el complementen.
Patates duquessa, parmentiers i altres cremes,  verduretes, cebetes i fruites caramel·litzades, farcellets, reduccions i altres salses...· Platos principales más vistosos con guarniciones y salsas muy especiales

Prepararemos un plato de carne y nos centraremos en las guarnicions y la presentación. Haremos guarniciones  variadas que elevaran a otra categoria cualquier plato, vistiéndolo y  hacieédolo más especial al mismo tiempo que lo complementan.


Patatas duquesa, parmentiers y otras cremas,  verduritas, cebollites y frutas caramelizadas, hatadillos rellenos, reducciones y otras salsas...
· Postres delicioses i galetes per regalar molt nadalenques
Les postres més elegants que posaran el toc final perfecte als vostres àpats de Nadal i les galetes per regalar que us faran quedar com expertes rebosteres.
Canelons de torró, cassoletes de fruita i trufa, crema de iogurt i mango a la mel i galetes de gingebre.· Postres deliciosos y galletas para regalar muy navideñas

Los postres más elegantes que pondran el broche final perfecto a tus menús de Navidad y las galletas para regalar que te harán quedar como una  experta repostera.


Canelones de turrón, tartaletas de fruta y trufa, crema de yogurt y mango a la miel y galletas de gengibre.
Inscripcions i informació - Inscripciones y información
 Pilar Criado, Tl. 669 058 250