Aperitiu de fuet caramel.litzat - Aperitivo de fuet caramelizado

 

Aquesta és una recepta del gran Pep Nogué, fàcil i molt resultona, una recepta que m’encanta! Ell la feia amb un fuet de qualitat però jo la faig amb la botifarra dolça amb panses i nous que fa en Joan Gironell, de la carnisseria Gironell del Mercat del Lleó, queda de luxe!  Si no podeu aconseguir aquesta botifarra dolça amb panses i nous podeu fer la recepta amb un bon fuet, també us quedarà molt bé.

Esta es una receta del gran Pep Nogué, fácil y muy resultona, una receta que me encanta! Él la hacía con un fuet de calidad pero yo la hago con la butifarra dulce con pasas y nueces que hace Joan Gironell, de la carnicería Gironell del Mercado del León, queda de lujo! Si no puedes conseguir esta butifarra dulce con pasas y nueces puedes hacer la receta con un buen fuet, también te quedará muy bien.
INGREDIENTS
Fuet ( jo la botifarra dolça amb nous d’en Joan Gironell, Carnisseria Gironell)
Sucre

INGREDIENTES
Fuet (yo la butifarra dulce con pasas y nueces de Joan Gironell, Carnicería Gironell)
azúcar


RECEPTA

Tallem el fuet a llesques.

Posem el sucre a un platet i arrebossem amb ell els talls de fuet, tot seguit els caramel·litzem amb un bufador i ja els tenim a punt, ja veureu quin aperitiu més sorprenent i bo!


RECETA 


Cortamos el fuet en rebanadas. 

Ponemos el azúcar en un platillo y rebozamos con él los cortes de fuet, a continuación los caramelizamos con un soplete y ya los tenemos a punto, ya veréis qué aperitivo más sorprendente y bueno!