miércoles, 26 de noviembre de 2014

Bastoncitos de boniato al horno con ajo y parmesano - Bastonets de moniato al forn amb all i parmesàBastoncitos de boniatos al horno con ajo y parmesano


Estos boniatos al horno están increíblemente buenos! Quedan bien blanditos por dentro y maravillosamente crujientes por fuera y con un sabor delicioso y muy especial. El ajo y el parmesano son una combinación que me encanta y con el dulce del boniato combina de maravilla. Los tenéis que probar si o si, ya veréis qué éxito! A mi peque le vuelven loco y son mucho más sanos que las patatas fritas, ¿os animáis a hacerlos?Bastonets de moniatos al forn amb all i parmesà 


Aquests moniatos al forn estan increïblement bons!  Queden ben tovets per dintre i meravellosament cruixents per fora i amb un gust deliciós i ben especial, l'all i el parmesà són una combinació que m'encanta i amb el dolcet del moniato combina de meravella.  Els heu de tastar si o si,  ja veureu quin èxit!  Al meu petit li tornen boig i són molt més sanes que les patates fregides, us animeu a fer-les?INGREDIENTS
4 moniatos,
2 cullerades d'oli d'oliva
sal i pebre negre acabat de moldre
3 dents d'all premsats
4 cullerades de formatge parmesà ratllat
2 cullerades de julivert picat, per decorar

NGREDIENTES 
4 boniatos, 
2 cucharadas de aceite de oliva 
sal y pimienta negra recién molida  
3 dientes de ajo prensados 
4 cucharadas de queso parmesano rallado 
2 cucharadas de perejil picado, para decorar


RECEPTA

Pelem i tallem el moniato com per fer patates rosses, a bastonets no massa fins, les esbandim, les escorrem molt bé i les posem a una amanidera ampla.

Amanim els bastonets de moniato amb oli abundant, sal i pebre i ho remenem delicadament, com si fos una amanida, per tal que quedin tots impregnats per tot arreu.


RECETA

Pelamos y cortamos el boniato como para hacer patatas fritas, en bastoncitos no demasiado finos, las aclaramos, las escurrimos muy bien y las ponemos en una ensaladera ancha.

Aliñamos los bastoncillos de boniato con aceite abundante, sal y pimienta y lo mezclamos delicadamente, como si fuera una ensalada, para que queden todos impregnados por todas partes.


Repartim els moniatos amanits a sobre d'una safata de forn folrada amb paper o una làmina de silicona o de tefló, en una sola capa sense sobreposar-se i els coem al forn preescalfat a 180º durant una mitja hora o una mica més, fins que estiguin daurats, cal anar-los girant de tant en tant.

Repartimos los boniatos aderezados sobre una bandeja de horno forrada con papel o una lámina de silicona o de teflón, en una sola capa sin sobreponerse y los cocemos en el horno precalentado a 180º durante una media hora o un poco más, hasta que estén dorados, hay que irlos girando de vez en cuando.Un cop estiguin daurats els retirem del forn i repartim per sobre una barreja feta amb l'all premsat, el formatge parmesà i el julivert picat, remenem suaument per tal que quedi repartit i els bastonets una mica "arrebossats" amb aquesta barreja i ho coem al forn uns tres o quatre minuts més.

Una guarnició d'allò més original i boníssima! 

Una vez estén dorados los retiramos del horno y repartimos por encima una mezcla hecha con el ajo prensado, el queso parmesano y el perejil picado, removemos suavemente para que quede repartido y los bastoncillos algo "rebozados" con esta mezcla y lo cocemos al horno unos tres o cuatro minutos más.

Una guarnición de lo más original y buenísima!