martes, 4 de noviembre de 2014

Crema de calabaza a la salvia - Crema de carbassa a la sàlvia

Crema de carbassa a la sàlvia - Crema de calabaza a la salvia

Crema de calabaza a la salvia 


Hoy una crema de calabaza deliciosa! La salvia con la calabaza es una combinación de sabores que me encanta, ya os la traje en este maravilloso hummus de calabaza que publiqué hace unos días y hoy os la traigo en una delicada y aterciopelada crema. Yo adoro la calabaza de todas las maneras, al horno, en reposteríaen platos de arroz ... pero quizás la más forma clásica de cocinarla es en crema, y hay tantas versiones que no me canso nunca de ella. Esta tan deliciosa la tenéis que probar, seguro que os encanta!


Crema de carbassa a la sàlvia 


Avui  una crema de carbassa deliciosa!  La sàlvia amb la carbassa és una combinació de sabors que m'encanta, ja us la vaig portar en aquest meravellós hummus de carbassa que vaig publicar fa uns dies i avui us la porto en una delicada i vellutada crema. Jo adoro la carbassa de totes les maneres, al forn, en rebosteria, en plats d'arròs... però potser la més forma clàssica de cuinar-la és en crema, i n'hi ha tantes versions que no em canso mai! Aquesta tan deliciosa l'heu de provar, segur que us encanta!


Crema de carbassa a la sàlvia - Crema de calabaza a la salvia

INGREDIENTS
500gr de carbassa, jo ecològica i fresquíssima, de La Coromina
500ml. de brou de pollastre 
un manat de fulles de sàlvia fresca
200ml de nata per cuinar
sal i pebre negre acabat de moldre al gust
llavors de carbassa per decorar ( jo les compro a la botiga Sabors del mercat del Lleó)

INGREDIENTES  
500gr de calabaza, yo ecológica y fresquísima, de La Coromina  
500ml. de caldo de pollo  
un manojo de hojas de salvia fresca  
200ml de nata para cocinar  
sal y pimienta negra recién molida al gusto  
semillas de calabaza para decorar (yo las compro en la tienda Sabores del mercado del León)


RECEPTA

Pelem la carbassa, la netegem i la tallem a daus.  La posem a bullir amb el brou durant uns 15 minuts o fins que estigui tova.

Salpebrem, afegim la nata i ho triturem tot fins aconseguir una crema vellutada i fina. Aleshores afegim les fulles de salvia i ho tornem a tritura, posem tres fulles i ho tastem, si ens agrada una mica més pujat el sabor de la salvia afegim més quantitat.  jo l'hi posso 5 o 6 fulles mitjanes, teniu en compte que deprès va més sàlvia picada per sobre.

Piquem la resta de sàlvia i al moment de servir, ben calent, ho empolvorem amb la sàlvia picada, unes llavors de carbassa que ens donaran un toc cruixent i unes fulles de sàlvia senceres per decorar.   Feu aquesta crema i ja veureu quin èxit!



RECETA

Pelamos la calabaza, la limpiamos y la cortamos en dados. La ponemos a hervir con el caldo durante unos 15 minutos o hasta que esté blanda.

Salpimentamos, añadimos la nata y lo trituramos todo hasta conseguir una crema aterciopelada y fina. Entonces añadimos las hojas de salvia y lo volvemos a triturar, ponemos tres hojas y lo probamos, si nos gusta un poco más subido el sabor de la salvia añadimos más cantidad. yo se lo pongo 5 o 6 hojas medianas, tenga en cuenta que despues va más salvia picada por encima

Picamos el resto de salvia y el momento de servir, bien caliente, lo espolvoreamos con la salvia picada, unas semillas de calabaza que nos darán un toque crujiente y unas hojas de salvia enteras para decorar. Haga esta crema y ya veréis qué éxito!


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