Idees Nadal: salsa de nabius - Ideas Navidad: salsa de arándanos


Aquesta salsa de nabius és ideal per als vostres plats de Nadal: porta taronja, canyella, gingebre, clau... Tot d'ingredients absolutament nadalencs que li donen un sabor molt especial, d'allò més aromàtic i gustós! Us encantarà el seu sabor i el seu preciós color, ideal per acompanyar qualsevol carn com un roast beef o un pollastre o gall d'indi al forn. A més es pot preparar amb antelació i només l'haureu d'escalfar i posar-la en una salsera bonica per quedar d'allò més bé!

Esta salsa de arándanos es ideal para tus platos de Navidad: lleva naranja, canela, jengibre, clavo ... Un montón de ingredientes absolutamente navideños que le dan un sabor muy especial, de lo más aromático y sabroso! Os encantará su sabor y su precioso color, ideal para acompañar cualquier carne como un roast beef o un pollo o pavo al horno. Además se puede preparar con antelación y sólo la tendrás que calentar y ponerla en una salsera bonita para quedar de lo más bien!


INGREDIENTS
250g de melmelada de nabius
1/2 got de suc de taronja
1/2 culleradeta de canyella
1/2 culleradeta de gingebre
1/4 de culleradeta de clau
una mica de sal i pebre
pell de taronja i de llimona
2 cullerades de conyac o de brandi

 INGREDIENTES 
250g de mermelada de arándanos 
1/2 vaso de zumo de naranja 
1/2 cucharadita de canela 
1/2 cucharadita de jengibre 
1/4 de cucharadita de clavo 
un poco de sal y pimienta 
piel de naranja y de limón 
2 cucharadas de coñac o de brandy



RECEPTA

Posem tots els ingredients a un cassó i ho escalfem suaument fins que quedin integrats, aleshores podem pujar el foc i deixar que redueixi, quan veiem que la consistència ja es de xarop líquid apaguem el foc i reservem, pensem que en refredar encara queda més espès.  Tot el procés es molt ràpid, si se us ha reduït massa podeu afegir una mica de suc de taronja o d'aigua i escalfar-ho una mica sense que arribi a bullir.

Aquesta salsa és ideal per acompanyar el roastbeef, un magret d'ànec o un confit, un gall d'indi o un pollastre al forn, un filet de porc...  Amb aquesta salsa qualsevol carn queda més deliciosa i molt, molt nadalenca!



RECETA

Ponemos todos los ingredientes en un cazo y lo calentamos suavemente hasta que queden integrados, entonces podemos subir el fuego y dejar que reduzca, cuando vemos que la consistencia ya es de jarabe líquido apagamos el fuego y reservamos, pensemos que al enfriarse aún queda más espeso . Todo el proceso es muy rápido, si se os ha reducido demasiado podéis añadir un poco de zumo de naranja o de agua y calentar un poco sin que llegue a hervir.

Esta salsa es ideal para acompañar el roastbeef, un magret de pato o un confite, un pavo o un pollo al horno, un solomillo de cerdo ... Con esta salsa cualquier carne queda más deliciosa y muy, muy navideña!