Hojaldre: Tirabuzones de aperitivo surtidos - Pasta de full: Tirabuixons d'aperitiu assortits -Hojaldre: Tirabuzones de aperitivo surtidos


Otro aperitivo espectacular, buenísimo y facilísimo de hacer con hojaldrePreparad una bandeja de tirabuzones surtidos de hojaldre como esta para dar la bienvenida a vuestros invitados, sin apenas esfuerzo quedaréis como perfectos anfitrion@ s! ¿Os animáis? ¡Veréis como triunfáis!


Pasta de full: Tirabuixons d'aperitiu assortits 


Un altre aperitu espectacular, boníssim i facilíssim de fer amb pasta de full!   Prepareu una safata de tirabuixons assortits de pasta de full com aquesta per donar la benvinguda als vostres convidats, sense quasi esforç quedareu com perfectes anfitrion@s!  Us animeu?  Veureu com triomfeu!

INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
1 ou batut per pintar
llavors de sèsam negre, torrat, blanc, de lli, de rosella...
50 g d'espinacs saltats amb una mica d'all
50 g de formatge en llesques, tipus Habarti, Gouda o similar
50 g de pernil salat

INGREDIENTES 
1 lámina de hojaldre 
1 huevo batido para pintar 
semillas de sésamo negro, tostado, blanco, de lino, de amapola ... 
50 g de espinacas salteadas con un poco de ajo 
50 g de queso en rebanadas, tipo Habarti, Gouda o similar 
50 g de jamón serrano
RECEPTA

Estirem la làmina de pasta de full i en fem tires d'uns dos centímetres d'ample aproximadament.  Abans d'estirar la pasta de full convé deixar-la uns minuts fora de la nevera, així no se'ns esquerdarà al desenrrotllar-la.

 Posem a sobre d'un terç de les tires de pasta de full tires de formatge, a un terç tires de pernil salat i al terç restant espinacs saltats amb all i julivert i ben escorreguts.

Tallem cada tira en tres trossos i els recargolem sobre si mateixos formant tirabuixons que anem disposant a una safata preparada amb paper de coure, o bé un làmina de silicona o de tefló una mica separats entre si.

Pintem els nostres tirabuixons amb l'ou batut i els empolvorem amb llavors variades, de sèsam negre o torrat, de rosella, de lli...  El enfornem amb el forn preescalfat a 180º durant uns 10 minuts aproximadament, vigileu perque cada forn és un món!  De seguida que els veieu daurats es que ja estàn,

Quedan ideals i a més estan boníssims!  Els podeu servir tant calents com freds, inclús els podeu reescalfar deixant-los uns minuts al forn a 90º i tornen a quedar cruixent i deliciosos! RECETA

Estiramos la lámina de hojaldre y hacemos tiras de unos dos centímetros de ancho aproximadamente. Antes de estirar el hojaldre conviene dejarla unos minutos fuera de la nevera, así no se nos agrietarà al desenrrollarla.

Ponemos encima de un tercio de las tiras de hojaldre tiras de queso, en un tercio tiras de jamón serrano y en el tercio restante espinacas salteadas con ajo y perejil y bien escurridas.

Cortamos cada tira en tres trozos y los retorcemos sobre sí mismos formando tirabuzones que vamos disponiendo en una bandeja preparada con papel de horno, o bien un lámina de silicona o de teflón un poco separados entre sí.

Pintamos nuestros tirabuzones con el huevo batido y los espolvoreamos con semillas variadas, de sésamo negro o tostado, de amapola, de lino ... Los horneamos con el horno precalentado a 180º durante unos 10 minutos aproximadamente, ¡cuidado porque cada horno es un mundo! Enseguida que los veais dorados es que ya están,

¡Quedan ideales y además están buenísimos! Los podéis servir tanto calientes como fríos, incluso los podéis  recalentar dejándolos unos minutos en el horno a 90º y vuelven a quedar crujientes y deliciosos.

Espero que te hayan gustado  mis recetas y  que te sean de utilidad, si quieres puedes seguirme en las  redes sociales para estar al tanto de todas mis novedades, puedes seguirme en FacebookTwiter Google+    ¡¡Te espero!!