tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post2557493532849675238..comments2023-10-20T12:27:04.002+02:00Comments on Les receptes que m'agraden: Crema de calabaza al jengibreles receptes que m'agradenhttp://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-55622437320247045742014-10-19T21:19:16.442+02:002014-10-19T21:19:16.442+02:00Pilar, que curiós... Jo la faig gairebé igual, nom...Pilar, que curiós... Jo la faig gairebé igual, només que hi poso el gingebre picat molt fi al començament amb la ceba i la nata en el mateix moment que el brou. És veritat que la combinació de carabassa i gingebre és excepcional. Una abraçada!<br />OriolA tres quarts de quinzehttp://www.atresquartsdequinze.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-44679898757971299172014-04-03T13:22:23.609+02:002014-04-03T13:22:23.609+02:00El gingebre queda genial amb la carbassa, una abra...El gingebre queda genial amb la carbassa, una abraçada Marina!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-88254777368811017322014-04-03T11:33:45.061+02:002014-04-03T11:33:45.061+02:00M'hi agrada molt, el punt de gingebre que hi h...M'hi agrada molt, el punt de gingebre que hi has posat a aquesta crema, Pilar. La de carbassa és una de les meves preferides! Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com