tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post8863750181107807549..comments2023-10-20T12:27:04.002+02:00Comments on Les receptes que m'agraden: Boquerones Fritos y truco para enharinar cualquier alimento de forma limpiales receptes que m'agradenhttp://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-809422752969548272014-10-02T19:13:39.012+02:002014-10-02T19:13:39.012+02:00També acabo de descobrir enferinar net. Però si es...També acabo de descobrir enferinar net. Però si es fà amb una borsa delastic per congelar aliments es més higiènic i no cotaminat que fer-ho amb la borsa del ser de tornCapellans8https://www.blogger.com/profile/08400386294334214558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-80638432099522266352014-07-04T15:37:28.640+02:002014-07-04T15:37:28.640+02:00Esta receta podrías ponerla en español? Por favorEsta receta podrías ponerla en español? Por favormacarlophttps://www.blogger.com/profile/15641707335939045546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-69094552073128711662014-05-20T00:14:02.772+02:002014-05-20T00:14:02.772+02:00Jo ho faig sempre així des de que vig descobrir aq...Jo ho faig sempre així des de que vig descobrir aquest truc a un llibre de la Nigella Lawson, és genial aquesta dona! Un petó Mònica, guapa!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-67510558573714287622014-05-19T15:56:23.563+02:002014-05-19T15:56:23.563+02:00A partir d'arar, a arrebossar el peixet en bos...A partir d'arar, a arrebossar el peixet en bossa!!! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-82445574357348764132014-05-17T23:07:28.480+02:002014-05-17T23:07:28.480+02:00Jo també me les faig netejar, li encarrego a la pe...Jo també me les faig netejar, li encarrego a la peixatera i així ella ho fa en els moment que no té gaire feina, així despres es fan en un plis, oi? I són ben bones i ben sanes, un petó M Glòria maca!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-87900987416379279412014-05-17T23:05:13.077+02:002014-05-17T23:05:13.077+02:00Ai sí! Amb pa amb tomata que bones! Un petonàs C...Ai sí! Amb pa amb tomata que bones! Un petonàs Chus,les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-20473879047652319772014-05-17T20:14:05.507+02:002014-05-17T20:14:05.507+02:00A nosaltres ens encanten amb una llesca de pa amb ...A nosaltres ens encanten amb una llesca de pa amb tomàquet i una copeta de vi... és un sopar que fem tot sovint a l'estiu.<br />Això si, normalment me les faig netejar ;-)<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-84361728750791432652014-05-17T19:53:42.518+02:002014-05-17T19:53:42.518+02:00Tens tota la raó, Pilar, val més menjar aliments n...Tens tota la raó, Pilar, val més menjar aliments naturals que no pas preparats I processats. Aquest plat és deliciós I ben sa. Fins I tot fredes I damunt d'un pa amb tomata, són exquisides. Bon diumenge!Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.com