tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post972054601085601816..comments2023-10-20T12:27:04.002+02:00Comments on Les receptes que m'agraden: Crema fría de colirábano con roquefort y nuecesles receptes que m'agradenhttp://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-21814183026602094182014-08-29T16:54:39.416+02:002014-08-29T16:54:39.416+02:00Uma sugestão mesmo como eu gosto.
Há passatempo a...Uma sugestão mesmo como eu gosto.<br /><br />Há passatempo a decorrer no meu blog para Portugal e Espanha, é fácil participar. Convido a ver:<br /><br />http://pratocaseiro.blogspot.pt/2014/08/passatempo-receita-mais-fresca-deste.htmlAna Alveshttps://www.blogger.com/profile/17172472914435412709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-85883072747613711012014-07-08T15:43:31.583+02:002014-07-08T15:43:31.583+02:00Pilar, portes un ritme fent cuina que no puc arrib...Pilar, portes un ritme fent cuina que no puc arribar on tú arribes, les cremes que fas les he de fer totes, tenen una pinta. I poder fer-les amb productes d'ací i comprats directament als llauradors, és impressionant.<br /><br />Salut!!<br />tAstantelmónAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-91853705405045839062014-07-06T09:51:50.373+02:002014-07-06T09:51:50.373+02:00El colrave encara no l'he fet servir i l'a...El colrave encara no l'he fet servir i l'altre dia vaig estar a punt de comprar-ne. Provaré aquesta crema que ha d'estar boníssima<br />petonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-81914215176383658432014-07-06T01:12:04.550+02:002014-07-06T01:12:04.550+02:00Molt bona manera d'aprofitar el colirave!. Jo ...Molt bona manera d'aprofitar el colirave!. Jo rebo setmanalment una cistella de verdures ecològiques i fa unes setmanes em varen portar un exemplar d'aquesta mena de "cosa rara" que tampoc coneixía. Vaig obtar per fer-lo de dos maneres: ratllat en una amanida i a daus incorporat en un estofat amb altres verdures i patata. De cap de les dos maneres em va convèncer gaire, però penso que tal còm l'has fet tu deu quedar la mar de bo! :D. Si m'en tornen a portar ho probaré!Amadeu (LaFábricaDeCemento)https://www.blogger.com/profile/10503092841763609729noreply@blogger.com