tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post104035572410634522..comments2023-10-20T12:27:04.002+02:00Comments on Les receptes que m'agraden: Crema de marisco con crujiente relleno de gambas les receptes que m'agradenhttp://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-27485370580009759652015-03-12T23:44:03.618+01:002015-03-12T23:44:03.618+01:00Exquisito! Una delicia Pilar!
Besos.Exquisito! Una delicia Pilar! <br />Besos.Eniko Ostafihttps://www.blogger.com/profile/14568899536174803491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-24233917983938251542014-12-10T22:37:16.268+01:002014-12-10T22:37:16.268+01:00Que maravilla menudo plato delicioso !!
Un besoQue maravilla menudo plato delicioso !!<br />Un besoRaquel Galinhttps://www.blogger.com/profile/11071840067211906009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-8291238858844956532014-12-10T18:52:17.614+01:002014-12-10T18:52:17.614+01:00Que idea tan fantástica para una ocasión especial ...Que idea tan fantástica para una ocasión especial y como bien dices no te lleva demasiado tiempo el prepararlo y el resultado es espectacular, apuntada queda, que la crema de marisco suele gustar un montón y más en estas próximas fechas.<br />Un beso y gracias por esta maravilla!!!dessertabadhttps://www.blogger.com/profile/10080363117413358648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-22624561331062340872014-12-10T16:38:55.300+01:002014-12-10T16:38:55.300+01:00Ha d'estar boníssima, pero es que a més queda ...Ha d'estar boníssima, pero es que a més queda súper xula! :)<br />petonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-22997637528306780722014-12-10T16:07:17.193+01:002014-12-10T16:07:17.193+01:00Té una pinta espectacular, i això que no et doni g...Té una pinta espectacular, i això que no et doni gaire feina també està molt bé, sobretot en aquestes dates on tots anem de vòlid!!!<br />Que tinguis bon dia!!! ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-53690935892862516502014-12-10T09:55:17.902+01:002014-12-10T09:55:17.902+01:00Un PLATET calent de LUXE xata!!!
Com m'agradar...Un PLATET calent de LUXE xata!!!<br />Com m'agradaría per aquest mitgdia; perque porto una grip a sobre que tan sols hem demana cosetas calentes.<br />BON DIMECRES BONICA :)))Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-1418758440025283222014-12-10T08:14:50.324+01:002014-12-10T08:14:50.324+01:00uau, recepta nadalenca 100%, amb ingredients de lu...uau, recepta nadalenca 100%, amb ingredients de luxe, molt vistosa i deliciosa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-38294184406644826252014-12-09T23:30:13.692+01:002014-12-09T23:30:13.692+01:00Que rico y que bonita queda!!!! Una receta genial...Que rico y que bonita queda!!!! Una receta genial. Besitos. <br />La Cocina de Mertxe La Cocina de Mertxehttps://www.blogger.com/profile/17186177234688608944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-58551160737663167662014-12-09T23:12:11.400+01:002014-12-09T23:12:11.400+01:00Quan t'acostumes no es tan complicat, sobretot...Quan t'acostumes no es tan complicat, sobretot no la tinguis molta estona fora de la nevera i destapada perque s'asseca de seguida, treu-la quan ja tinguis tot el farcit a punt i la mantega fossa per pintar-les, les vas pintant amb la mantega o amb oli de girasol i preparant els paquetets, tulipes o el que sigui, mentre estan així engreixades no es trenquen i es poden manipular molt bé. Un cop has format els paquetets sobretot no els toquis fins que estiguin cuits, o se't quedarien a les mans, jo un cop els vaig tenint fets els col.loco a la safata de forn i no els toco més, directament a enfornar i al plat! I si et sobra pasta la pots guardar envolicant-la molt bé, que quedi totalment coberta, així no se't secarà. Quin rollo que tinc! Es que parlant de cuina m'emociono! jejejej Un petó Anna guapa!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-42546908791686651392014-12-09T22:53:20.488+01:002014-12-09T22:53:20.488+01:00Un plat molt festiu, la crema de marisc d'Anet...Un plat molt festiu, la crema de marisc d'Aneto es molt bona i ens estalviem temps. Tinc una recepta per pujar al blog amb ella.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-58460184755803821142014-12-09T22:51:54.271+01:002014-12-09T22:51:54.271+01:00Me parece espectacular este plato!!! No me extraña...Me parece espectacular este plato!!! No me extraña que lo pongas en Navidad, además de preciosa la presentación. Menudo platazo Pilar!.<br />Me lo quedo y lo haré seguro.<br />Un beso grande!!La cocina de Mari y Nurihttps://www.blogger.com/profile/10073556769117729175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-17148143034949349512014-12-09T21:56:12.271+01:002014-12-09T21:56:12.271+01:00Que maravilla!! con este plato se triunfa fijisimo...Que maravilla!! con este plato se triunfa fijisimo.<br /><br />Besines guapaMerchihttps://www.blogger.com/profile/01238287564601662833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-74192130059113355342014-12-09T21:00:51.488+01:002014-12-09T21:00:51.488+01:00Quin farcit més bo! I amb aquesta crema de marisc ...Quin farcit més bo! I amb aquesta crema de marisc dona molt poca feina i queda molt elegant!<br />Una abraçada,<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-54217030462326810.post-86194831634545058502014-12-09T19:16:54.694+01:002014-12-09T19:16:54.694+01:00Espectacular, Pilar!! I tant senzill! Però em fa p...Espectacular, Pilar!! I tant senzill! Però em fa patir manipular la pasta filo; tens algun consell perquè no es rebregui o trenqui?<br />Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat<br />Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com