Amanida de llenties amb nous - Ensalada de lentejas con nuecesUn plat lleugeret, fresc i deliciós!  El faig molt sovint perquè a casa les llenties guisades només m'agraden a mi, i no em convenen!  En canvi en amanida sí que se les mengen bé, i si en faig de més tinc un fantàstic menú de tupper per portar a la feina. Aquesta recepta està amanida amb oli de nous, és molt i molt bo, si podeu provar-ho no dubteu, segur que us encantarà!

Un plato ligerito, fresco y delicioso! Las hago muy a menudo porque en casa las lentejas guisadas sólo me gustan a mí, y no me convienen! En cambio en ensalada que se las comen bien, y si hago más tengo un fantástico menú de tupper para llevar al trabajo. Esta receta está aderezada con aceite de nueces, es muy, muy bueno, si podéis probarlo no dudéis, seguro que os encantará!INGREDIENTS

400 gr de llenties cuites
3 pastanagues grosses
1 ceba tendra grossa o dues de petites
150 gr de nous, tallades a trossos petits
un raig de suc de llimona
un bon raig de'oli de nous (o d'oli d'oliva)
sal i pebre al gust

INGREDIENTES  
400 gr de lentejas cocidas  
3 zanahorias grandes  
1 cebolleta grande o dos pequeñas  
150 gr de nueces, cortadas en trozos pequeños  
un chorro de zumo de limón  
un buen chorro de aceite de nueces (o de aceite de oliva)  
sal y pimienta al gusto

 RECEPTA

Esbandim les llenties per eliminar el líquid de la conserva i les deixem escorrer bé.

Pelem, netegem i tallem en trossos petits més o menys iguals les pastanagues, la ceba i les nous.

Posem les llenties, els trossos de pastanaga i  ceba i les nous a un bol i ho amanim amb el suc de llimona, l'oli denous la sal i, si us agrada, pebre negre acabat de moldre.  ho remenem tot molt bé, que quedin tots els ingredients ben impregnats, i ja ho tenim llest per servir.

Si es vol es pot preparar amb antelació, aguanta molt bé i es perfecta com a recepta de tupper.

Potser també us agradarà  aquesta amanida d'espinacs, ametlles i formatge, està divina i ben plena de propietats.  O també la clàssica amanida Waldorf, que sempre queda tan bé i es ideal pel tupper! 

Mes amanides? Un gran descobriment par el tupper, l'amanida de remolatxa crua marinada amb comí i formatge feta, està tan bona que no podràs parar de menjar!


 RECETA

Aclaramos las lentejas para eliminar el líquido de la conserva y las dejamos escurrir bien.

Pelamos, lavamos y cortamos en trozos pequeños más o menos iguales las zanahorias, la cebolla y las nueces.

Ponemos las lentejas, los trozos de zanahoria y cebolla y las nueces en un bol y lo aliñamos con el zumo de limón, el aceite de nueces la sal y, si os gusta, pimienta negra recién molida. mezclamos todo muy bien, que queden todos los ingredientes bien impregnados, y ya lo tenemos listo para servir.

Si se quiere se puede preparar con antelación, aguanta muy bien y es perfecta como receta de tupper.


Tal vez también querreis ver esta ensalada de espinacas, almendras i queso, está divina y bien llena de propiedades. O también la clásica  ensalada Waldorf, que siempre queda tan bien i es ideal para el tupper! 

Mas ensaladas? Otro gran descubrimiento para el tupper la ensalada de remolacha cruda marinada con comino y queso feta, está tan buena que no podrás parar de comer!