Còctel de confit d'ànec a la taronja - Cóctel de confit de pato a la naranja


Aquesta recepta la tenia pendent des del Nadal, és de l'Isma Prados i des que la vaig veure que tenia ganes de fer-la per que em semblava que seria molt bona. És tremendament bona, i super original, la vinagreta es feta amb el greix d'ànec en lloc d'oli i queda de luxe. Sona estrany però ho heu de provar, es molt gustós i, sorprenentment, molt lleuger. Ànec, taronja, fesolets i verduretes... Fresc i saboròs, un gran descubriment! És un entrant de luxe, ideal per a qualsevol compromís que tingueu, i a més es pot deixar preparat amb anterioritat i emplatar a l'últim minut, genial!

Esta receta la tenía pendiente desde la Navidad pasada, es de Isma Prados y desde que la vi  tenía ganas de hacerla porque me parecía que sería muy buena. Está deliciosa y es super original, la vinagreta se hace con la grasa de pato en lugar de aceite y queda de lujo. Suena extraño pero lo tenéis que probar, es muy sabroso y, sorprendentemente, muy ligero. Pato, naranja, judías y verduras ... Fresco y sabroso, un gran descubrimiento! Es un entrante de lujo, ideal para cualquier compromiso que tengáis, y además se puede dejar preparado con anterioridad y emplatar en el último minuto, genial!


INGREDIENTS

1 cuixa confitada d' ànec (les venen ja preparades)
1 taronges
1/2 ceba tendra 
100 gr de fesols bullits
1/2 pebrot vermell 
1 tomata
Vinagre balsàmic de Mòdena
sal i pebre negre acabat de moldre
unes fulles de julivert picat

INGREDIENTES

1 muslo confitado de pato (los venden ya preparados)  

1 naranja
1/2 cebolla tierna  
100 gr de judías cocidas  
1/2 pimiento rojo  
1 tomate  
Vinagre balsámico de Módena  
sal y pimienta negra recién molida  
unas hojas de perejil picado


RECEPTA

Netegem i tallem a daus petits la tomata, el pebrot i la ceba.

Escalfem les cuixes d'ànec al microones, uns dos minuts a 400 wats. Esmicoleu-les a bocins petits, sense la pell, i barregeu aquests trossets amb els fesols.

Preparem les taronges, primer les pelem sense que quedi gens de pell blanca. Despres cada grill es talla separant-lo de la pell transparent que el cobreix, així amb cada grill perque no quedi gens de pell. Cada grill el tallem en dos.

RECETA

Limpiamos y cortamos en dados pequeños el tomate, el pimiento y la cebolla.

Calentamos los muslos de pato en el microondas, unos dos minutos a 400. Los desmenuzamos en trozos pequeños sin la piel, y mezclamos estos pedacitos con las judías.

Preparamos las naranjas, primero las pelamos sin que quede nada de piel blanca. Después cada gajo se corta separándolo de la piel transparente que lo cubre y así con cada gajo para que no quede nada de piel.
Cada gajo lo cortamos en dos.Posem el suc que han deixat anar les taronges en pelar-les i el vinagre en un bol, ho barregem i anem afegint, sense deixar de batre, el greix fos que han deixat les cuixes d'ànec, ha d'estar fos però no calent 

Barregem la ceba, la tomata i el pebrot amb les taronges, ho amanim amb la vinagreta d'ànec i taronja i ho afegim als fesols amb la carn de l'ànec, barregem suaument per no trencar els fesols. 

Per emplatar vaig fer servir un cercle de metall, si no en teniu podeu posar un pilonet del còctel al centre d'un plat i desprès hi deixem caure a sobre una pluja de julivert picat.

Ponemos el zumo que han soltado las naranjas al pelarlas y el vinagre en un bol, mezclamos y vamos añadiendo, sin dejar de batir, la grasa fundida que han soltado los muslos de pato, debe estar fundida pero no caliente

Mezclamos la cebolla, el tomate y el pimiento con las naranjas, lo aliñamos con la vinagreta de pato y naranja y lo añadimos a las judías con la carne del pato, mezclamos suavemente para no romper las judías.

Para emplatar utilicé un círculo de metal, si no tienes puede colocar un montoncito del cóctel en el centro de un plato y después dejamos caer encima una lluvia de perejil picado.
Aquesta recepta la vaig treure del llibre "La cuina de Nadal. Plats de festa", és un recull de receptes de diferents cuiners i aquesta tan bona és de l'Isma Prados. La fareu?

Esta receta la saqué del libro "La cocina de Navidad. Platos de fiesta", es una colección de recetas de diferentes cocineros y esta tan buena es de Isma Prados. La haréis?