Espirals amb xampinyons, llimona, all i farigola


Heu de fer aquesta recepta, és absolutament deliciosa, Nigella Lawson explica en el seu llibre que per poder fer les fotos casi l'han de separar a la força del plat de pasta i no m'extranya!  Normalment quan preparo pasta pel sopar de la meva família jo no en prenc i així, com que sobra un plat ja tinc el dinar per l'endemà a la feina. Però amb aquesta recepta és impossible, no sobra mai res!



INGREDIENTS

225 gr de xampinyons
80 ml d0oli d'oliva verge extra
1 cullerada sopera de sal Maldon o bé rosa de l'Himalaia
1 dent d'all premsat o picat ben fi
la ratlladura i el suc d'una llimona
un grapat de farigola fresca (o una culerada de farigola seca)
350 gr d'espirals
1 manat de julivert fresc picat
2-3 cullerades de parmesà ratllat
pebre negre acabat de moldre al gust




RECEPTA

Neteja els xampinyons y posa'ls a un bol ampli amb l'oli, la sal, l'all premsat, el suc i la ratlladura de la llimona y les fulles d'alfabrega fresca, ben aromàtiques i remena-ho tot bé. Així mateix ja està boníssim, de fet algunes vegades em faig aquesta amanida de xampinyons per menjar així mateix.




Bullim la pasta segons les intruccions del paquet, la posem a un colador per escòrrer l'aigua i l'aboquem al bol amb l'amanida de xampinyons.

Ho barregem tot molt bé i hi afegim el julivert picat, el formatge ratllat i el pebre al gust i ja ho tenim, fàcil, oi? És un plat que es menja tebi, només amb l'escalfor de la pasta acabada de fer, però també es pot menjar fred així que es ideal com a recepta de tupper! Una típica recepta de Nigella Lawson, fàcil, ràpida i total i absolutament deliciosa! No us la podeu deixar perdre, us tornareu addictes! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.