martes, 22 de abril de 2014

Roquemole de Nigella Lawson - Roquemole de Nigella Lawson


Aquesta és la meva versió del roquemole de Nigella Lawson, una grandíssima recepta, a casa som totalment  addictes! És absolutament deliciós aquest dip de guacamole amb roquefort, de veritat que crea addicció, un cop el proveu sempre més el fareu, ningú se n'escapa! és taaaan bo, i com a mi m'agrada, súper fàcil de fer! 

Esta es mi versión del roquemole de Nigella Lawson, una grandísima receta, en casa somos totalmente adictos! Es absolutamente delicioso este dip de guacamole con roquefort, de verdad que crea adicción, una vez lo provéis lo repetiréis siempre ¡nadie se escapa! estaaaan bueno, y como a mí me gusta, súper fácil de hacer!

INGREDIENTS

125 gr de roquefort o un altre formatge blau
60 ml. de iogurt
2 alvocats ben madurs
35 gr. de bitxos verds picants en vinagre, a rodanxetes
1 ceba tendra picada fina
1/4 culleradeta de pebre vermell dolç
1 paquet de nachos o triangles de blat


INGREDIENTES  
125 gr de roquefort u otro queso azul  
60 ml. de yogur  
2 aguacates bien maduros  
35 gr. de guindillas verdes picantes en vinagre, en rodajitas  
1 cebolla picada fina  
1/4 cucharadita de pimentón dulce  
1 paquete de nachos o triángulos de trigo


RECEPTA

A un bol fem un puré amb el formatge blau i el iogurt aplastant-los amb una forquilla.

Afegim els alvocats i els aplastem també am la forquilla, mirant d'integrar-ho tot 

Tallem els bitxos a rodanxes i els afegim a la barreja, afegim també la ceba tendra picada ben fina.  Ho barregem tot.

Posem el roquemole a un bol o un plat fondo i aquest al mig d'un plat pla , al voltant del plat o bol de roquemole posarem els nachos o triangles de blat per sucar al roquemole. Posarem el pebre vermell dolç a sobre del roquemole.

Si el proveu  es convertirà en una recepta fixa a casa vostra, us ho asseguro!

Voleu veure mes receptes de dips deliciosos? Aquest duo de dips: de Harissa i de pesto de festucs és espectacular! Mireu també el boníssim hummus de carbassà, us sorprendrà! I si voleu la proposta més fresca mireu-vos aquest tzatziki amb bastonets de pastanagues, el dip més fresc de l'estiu!


RECETA  

En un bol hacemos un puré con el queso azul y el yogur aplastado con una tenedor.  

Añadimos los aguacates y los aplastamos también con el tenedor, tratando de integrarlo todo  

Cortamos las guindillas en rodajas y las añadimos a la mezcla, añadimos la cebolla picada bien fina. Lo mezclamos todo.  

Ponemos el roquemole en un cuenco o un plato hondo y este en medio de un plato plano, alrededor del plato o tazón de roquemole pondremos los nachos o triángulos de trigo para untar el roquemole. Pondremos el pimentón dulce encima del roquemole.  

Si lo prováis se convertirá en una receta fija en casa, ¡os lo aseguro!

¿Queréis ver más recetas de dips deliciosos? Este duo de dips: de Harissa i de pesto de pistachos és espectacular. Ved también el estupendo hummus de calabaza, y si quréis una propuesta mas fresca miraros este tzatziki con bastoncitos de zanahoria, ¡el dip mas fresco del verano!