Menú de Navidad: Entrantes i primeros platos - Menú de Nadal: Entrants i primers plats



Menú de Navidad: Entrantes i primeros platos


Sigo con recetas para vuestros menús de Navidad y hoy tocan primeros platos y entrantes. Los más bonitos, los más festivos y elegantes, con productos exclusivos de aquellos que reservas para los días de gran fiesta o con productos más económicos pero tratados y presentados de una manera que te harán quedar muy bien. Y como todas mis recetas estas son sencillísimas de hacer, al alcance de todo el mundo y muchas se pueden preparar con antelación. Estas recetas están todas absolutamente deliciosas y quedan ideales para un menú navideño, elegid las que más os gusten para vuestros menús esta Navidad, ya veréis qué éxito que tendréis!




Menú de Nadal:  Entrants i primers plats   

Continuo amb receptes pels vostres menús de Nadal i avui toquen primers plats i entrants. Els més macos, els més festius i elegants, amb productes exclusius d'aquells que reserves pels dies de gran festa o amb productes més econòmics però tractats i presentats d'una manera que et faran quedar molt i molt bé.  I com totes les meves receptes aquestes són senzillíssimes de fer, a l'abast de tothom i  moltes es poden preparar amb antelació. Aquestes receptes estan totes absolutament delicioses i queden ideals per un menú nadalenc, trieu les que més us agradin pels vostres menús aquest Nadal, ja veureu quin èxit que tindreu!





Crema de pèsols fins a la menta amb sal cruixent de pernil salat
Crema de guisantes finos a la menta con sal crujiente de jamón serrano

Foie gras en conserva  "Foie gras cuit a la graisse"

Timbal de poma caramel·litzada i foie gras d'ànec a l'aroma de vainilla amb compota de poma.
Timbal de manzana caramelizada i foie gras de pato al aroma de vainilla con compota de manzana.

Escamarlancs gratinats amb maionessa d'all   -   Cigalas gratinadas con mayonesa de ajo

Còctel de confit d'ànec a la taronja  -  Coctel de confit de pato a la naranja

Brou de Nadal amb galets farcits de pilota i tòfona   -   Caldo de Navidad con galets rellenos de pelota y trufa.

Crema de marisc amb farcellet cruixent de gambes   -  Crema de marisco con hatillo crujiente de gambas.

Chabichou (formatge de cabra artesà)  farcit de festucs, dàtils i codony
Chabichou (queso de cabra artesano) relleno de pistachos, dátiles y membrilo

Crema intensa de tomata i pebrot al forn amb alfàbrega fresca
Crema intensa de tomate y pimiento al horno con albahaca fresca

Sardines marinades a l'estil d'en Joan Roca    -    Sardinas marinadas al estilo de Joan Roca

Amanida d'espinacs ecològics mini, daus de formatge pur d'ovella i ametlles laminades 
Ensalada de espinacas ecológicas mini, dados de queso puro de oveja i almendras laminadas

Crema de carbassa a la sàlvia    -    Crema de calabaza a la salvia

Rossinyols amb teula cruixent de pernil i ous poché  -  Rebozuelos con teja crujiente de jamón y huevos poché

Lasanya de bolets variats a la crema    -    Lasanya de setas variadas a la crema

Cake salat a les dues tomates i formatge feta    -    Cake salado a los dos tomates y queso feta

Carpaccio de bolets amb virutes de foie i vinagreta de figues    -    Carpaccio de hongos con virutas de foie y vinagreta de higos

Amanida fresca de peix macerat (ceviche)    -  Ensalada fresca de pescado macerado (ceviche)

Cake salat de pernil i formatge (Cake jambon)   -   Cake salado de jamón y queso (Cake jambon) 

Rissotto de menta, panses i pinyons    -     Rissotto de menta, pasas y piñones

Amanida de remolatxa, nous i comí amb formatge feta i oli de nous
Ensalada de remolacha, nueces y comino con queso feta y aceite de nueces

Favetes fines amb beina guisades a la menta   -   Habitas finas con vaina guisadas a la menta

Quiche d'espinacs i carbassó amb formatge de cabra  -  Quiche de espinacas y calabacín con queso de cabra

Mouclade (musclos amb curry i nata)  -  Mouclade (mejillones con curry y nata)

Crema de Nadal de carbassa al gingebre    -    Crema de Navidad de calabaza al gengibre

Cistellets de pasta filo farcits de remenat amb gambes, espàrrecs i alls tendres
Cestitos de pasta filo rellenos de revuelto de gambas, ajetes y espárragos trigueros.

Crema vellutada de coliflor amb nou moscada    -   Crema aterciopelada de coliflor con nuez moscada

Crema aromàtica d'api    -    Crema aromática de apio

Pastís cruixent extra fi de calçots, espàrrecs i pernil
Pastel crujiente extra fino de calçots, espárragos y jamón serrano.

Pastis de formatge salat, amb base de crackers cruixent i cobertura de tomates cherry amanides
Pastel de queso salado, con base de crackers crujiente y cobertura de tomates cherry aliñados

4 comentarios:

  1. Jo ja tinc gana llegint totes aquestes propostes.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Uy! No se por donde empezar!! De momento los timbales de manzana caramelizada y foi, me parecen irresistibles. Luego seguiria con los mejillones con curry y nata, y luego me tomo una ración de chabichou y no importa que me traigan plato. Ya directa al postre, jejeje Besitos

    ResponderEliminar
  3. Pilar, encara que no ens agradi cuinar i que en sapiguem ben poc, al veure i llegir aquests plats tan exquisits ens venen moltes ganes de provar-ho i aconseguir-ho.
    Felicitats per la teva bona feina.
    Bon NADAL !!!!
    Ma. Mercè

    ResponderEliminar
  4. Pilar todo lo que estas poniendo me lo estoy guardando, te lo agradezco porque en mi casa se pasan todas las comidas y cenas navideñas. Me estas ayudando mucho para inspirarme, estas navidades los sorprendo seguro a mi familia.
    Un beso enorme!!!

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.