Menú de Navidad: Entrantes i primeros platos - Menú de Nadal: Entrants i primers plats



Menú de Navidad: Entrantes i primeros platos


Sigo con recetas para vuestros menús de Navidad y hoy tocan primeros platos y entrantes. Los más bonitos, los más festivos y elegantes, con productos exclusivos de aquellos que reservas para los días de gran fiesta o con productos más económicos pero tratados y presentados de una manera que te harán quedar muy bien. Y como todas mis recetas estas son sencillísimas de hacer, al alcance de todo el mundo y muchas se pueden preparar con antelación. Estas recetas están todas absolutamente deliciosas y quedan ideales para un menú navideño, elegid las que más os gusten para vuestros menús esta Navidad, ya veréis qué éxito que tendréis!




Menú de Nadal:  Entrants i primers plats   

Continuo amb receptes pels vostres menús de Nadal i avui toquen primers plats i entrants. Els més macos, els més festius i elegants, amb productes exclusius d'aquells que reserves pels dies de gran festa o amb productes més econòmics però tractats i presentats d'una manera que et faran quedar molt i molt bé.  I com totes les meves receptes aquestes són senzillíssimes de fer, a l'abast de tothom i  moltes es poden preparar amb antelació. Aquestes receptes estan totes absolutament delicioses i queden ideals per un menú nadalenc, trieu les que més us agradin pels vostres menús aquest Nadal, ja veureu quin èxit que tindreu!





Crema de pèsols fins a la menta amb sal cruixent de pernil salat
Crema de guisantes finos a la menta con sal crujiente de jamón serrano

Foie gras en conserva  "Foie gras cuit a la graisse"

Timbal de poma caramel·litzada i foie gras d'ànec a l'aroma de vainilla amb compota de poma.
Timbal de manzana caramelizada i foie gras de pato al aroma de vainilla con compota de manzana.

Escamarlancs gratinats amb maionessa d'all   -   Cigalas gratinadas con mayonesa de ajo

Còctel de confit d'ànec a la taronja  -  Coctel de confit de pato a la naranja

Brou de Nadal amb galets farcits de pilota i tòfona   -   Caldo de Navidad con galets rellenos de pelota y trufa.

Crema de marisc amb farcellet cruixent de gambes   -  Crema de marisco con hatillo crujiente de gambas.

Chabichou (formatge de cabra artesà)  farcit de festucs, dàtils i codony
Chabichou (queso de cabra artesano) relleno de pistachos, dátiles y membrilo

Crema intensa de tomata i pebrot al forn amb alfàbrega fresca
Crema intensa de tomate y pimiento al horno con albahaca fresca

Sardines marinades a l'estil d'en Joan Roca    -    Sardinas marinadas al estilo de Joan Roca

Amanida d'espinacs ecològics mini, daus de formatge pur d'ovella i ametlles laminades 
Ensalada de espinacas ecológicas mini, dados de queso puro de oveja i almendras laminadas

Crema de carbassa a la sàlvia    -    Crema de calabaza a la salvia

Rossinyols amb teula cruixent de pernil i ous poché  -  Rebozuelos con teja crujiente de jamón y huevos poché

Lasanya de bolets variats a la crema    -    Lasanya de setas variadas a la crema

Cake salat a les dues tomates i formatge feta    -    Cake salado a los dos tomates y queso feta

Carpaccio de bolets amb virutes de foie i vinagreta de figues    -    Carpaccio de hongos con virutas de foie y vinagreta de higos

Amanida fresca de peix macerat (ceviche)    -  Ensalada fresca de pescado macerado (ceviche)

Cake salat de pernil i formatge (Cake jambon)   -   Cake salado de jamón y queso (Cake jambon) 

Rissotto de menta, panses i pinyons    -     Rissotto de menta, pasas y piñones

Amanida de remolatxa, nous i comí amb formatge feta i oli de nous
Ensalada de remolacha, nueces y comino con queso feta y aceite de nueces

Favetes fines amb beina guisades a la menta   -   Habitas finas con vaina guisadas a la menta

Quiche d'espinacs i carbassó amb formatge de cabra  -  Quiche de espinacas y calabacín con queso de cabra

Mouclade (musclos amb curry i nata)  -  Mouclade (mejillones con curry y nata)

Crema de Nadal de carbassa al gingebre    -    Crema de Navidad de calabaza al gengibre

Cistellets de pasta filo farcits de remenat amb gambes, espàrrecs i alls tendres
Cestitos de pasta filo rellenos de revuelto de gambas, ajetes y espárragos trigueros.

Crema vellutada de coliflor amb nou moscada    -   Crema aterciopelada de coliflor con nuez moscada

Crema aromàtica d'api    -    Crema aromática de apio

Pastís cruixent extra fi de calçots, espàrrecs i pernil
Pastel crujiente extra fino de calçots, espárragos y jamón serrano.

Pastis de formatge salat, amb base de crackers cruixent i cobertura de tomates cherry amanides
Pastel de queso salado, con base de crackers crujiente y cobertura de tomates cherry aliñados