Crema de pastanaga al curry de Madràs


Ja queden pocs dies de cremes a la nit, si continuem així aviat gaspatxo! Aquesta fa dies que la vaig fer, aprofito per publicar-la abans que la calor arribi del tot. El curry el faig servir bastant  perquè ens agrada molt, i amb les pastanagues queda deliciós, és aromàtica i reconfortant, molt bona!  És una de les receptes fixes a casa  meva, no hi ha setmana que no la faci, la voleu tastar?





INGREDIENTS

400 gr de pastanagues
1 ceba gran
1 patata
1 litro de brou de pollastre (es pot fer amb pastilla)
1 culleradeta de curry de Madras
un bon raig d'oli d'oliva verge extra
una mica de julivert sec per decorar 
sal i pebre negre al gust


RECEPTA

Pelem, netegem i tallem la verdura a trossos i la posem a bullir amb el brou de pollastre. Ha de bullir uns 20 minuts, fins que la verdura estigui tendra.

Retirem del foc i afegim a la cassola una culleradeta de curry de Madràs i comencem a triturar la verdura. Quan ja esta  triturada la verdura i s'ha format la crema anem afegint el raig d'oli sense deixar de triturar, per tal que s'emulsioni bé. Si ens queda massa espesa es pot afegir aigua, fins que quedi al nostre gust. 

Afegim sal i pebre negre al gust si cal. 

Quan l'haurem servit deixem caure unes gotes d'oli d'oliva a la crema i empolvorem una mica de julivert sec per decorar.

Fàcil, oi? I deliciosa, una altra recepta de crema de verdures per anar variant.

2 comentarios:

  1. M'agrada! Crec que en una existència anterior devia ser un conill, jo...
    Gràcies per anar vetllant perquè no perdem el sentit del gust per les menges senzilles i saboroses que formen part del goig de viure.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.