jueves, 17 de abril de 2014

Mini croissants de xocolata - Minicroisans de chocolate


Receta fácil, fácil, fácil ... Y resultona, de las que me gustan a mí! Tan fácil como comprar un paquete de hojaldre, cortarlo, poner un trozo de chocolate de buena calidad en cada trozo, envolver y al horno! En unos minutos consigues unos minicroissants para chuparse los dedos! Buenísimos, y se pueden comer calentitos y recién hechos cualquier día de merienda o desayuno, quedaréis como unas reinas... ¡o reyes!

Recepta fàcil, fàcil , fàcil...  I resultona,  de les que m'agraden a mi! Tan fàcil com comprar un paquet de pasta de full, tallar-lo, posar un troç de xocolata de bona qualitat en cada troç, embolicar  i al forn! En uns minuts aconseguiu uns minicroissants per llepar-vos els dits! Boníssims i els podeu menjar calentets i acabats de fer qualsevol dia per berenar o esmorzar, quedareu com unes reines, o reis!


INGREDIENTS
1 paquet de pasta de full en forma quadrada, no circular.
xocolata de bona qualitat
1 ou batut per pintar els minicroissants

INGREDIENTES 
1 paquete de hojaldre en forma cuadrada, no circular. 
chocolate de buena calidad 
1 huevo batido para pintar los minicroissants

RECEPTA
Preescalfem el forn a 220º
Desemboliquem el paquet de pasta de full i l'estenem a sobre la superficie de treball previament enfarinada per a que no s'enganxi.
Tallem el rectangle de pasta de full per la meitat, cada meitat en dos parts mes o menys quadrades i aquests quadrats en dos triangles, ens quedaran 8 triangles.
Posem un troç de xocolata al mig de cada triangle i l'emboliquen cargolant, comencem per la part més ampla, que te dues puntes, cap a la tercera punta. Ens quedarà una forma semblant a un croissant recte, li donem una mica de forma curva. No et procupis si queda molt prim, al forn s'inflarà i quedarà molt maco.
Els posem a una safata folrada amb paper de forn o una làmina de teflon y els pintem amb l'ou batut, això els donarà aquell color torradet tan maco.
Posem la safata amb els minicroissants al forn escalfat, trigaran uns quince minuts o fins a que es daurin agafant la forma gruixudeta i apetitosa d'un croissant, però mini.
En total menys de mitja hora per gaudir d'uns deliciosos croissants acabats de fer! 
RECETA
Precalentamos el horno a 220 º
Desenvolvemos el paquete de hojaldre y lo extendemos sobre la superficie de trabajo previamente enharinada para que no se pegue.
Cortamos el rectángulo de hojaldre por la mitad, cada mitad en dos partes más o menos cuadradas y estos cuadrados en dos triángulos, nos quedarán 8 triángulos.
Ponemos un trozo de chocolate en medio de cada triángulo y lo envolvemos enrollándolo, empezamos por la parte más ancha, que tiene dos puntas, hacia la tercera punta. Nos quedará una forma parecida a un cruasán recto, le damos un poco de forma curva. No te preocupes si queda muy delgado, en el horno se hinchará y quedará muy bonito.
Los ponemos en una bandeja forrada con papel de horno o una lámina de teflón y los pintamos con el huevo batido, esto les dará ese color tostado tan bonito.
Ponemos la bandeja con los minicroissants en el horno calentado, tardarán unos quince minutos o hasta que se doren cogiendo la forma gordita y apetitosa de un croissant, pero mini.
En total menos de media hora para disfrutar de unos deliciosos croissants recién hechos!