Tartaletes de fruita i crema de formatge - Tartaletas de fruta y crema de queso


Son precioses aquestes tartaletes de fruita! Es mengen amb els ulls, però a més estan boníssimes. Aquestes postres amb fruita resulten molt fresques i lleugeres,  sempre venen de gust. Atreviu-vos a fer-les perque triumfareu segur i són d'allò més fàcils, les tartaletes es poden comprar ja fetes, així que la dificultat es mínima!

Son preciosas estas tartaletas de fruta! Se comen con los ojos, pero además ¡están buenísimas. Estos postres con fruta resultan muy frescos y ligeros, siempre apetecen. Atrévete a hacerlas porque triunfan seguro y son de lo más fáciles, las tartaletas se pueden comprar ya hechas, así que ¡la dificultad es mínima!


INGREDIENTS
un paquet de tartaletes de pasta brisa ( aquestes són del Bonpreu)
una mandarina
un kiwi
unes cullerada de grans de magrana ( la tenia congelada)
tres o quatre maduixes

Jo he posat aquestes fruites però es poden posar les que més us agradin, queda més maco amb colors ben vius i variats.

Per la crema de formatge
250gr de crema de formatge, 100gr de mantega, 150gr de sucre glaç


INGREDIENTES  
un paquete de tartaletas de pasta brisa (estas son del Bonpreu)  
una mandarina  
un kiwi  
unas cucharada de granos de granada (la tenía congelada)  
tres o cuatro fresas 

Yo he puesto estas frutas pero se pueden poner las que más os gusten, queda más bonito con colores vivos y variados.  
Para la crema de queso  
250gr de crema de queso, 100gr de mantequilla, 150gr de azúcar glas
RECEPTA
Preparem la crema de formatge, nomès cal batre junts tos els ingredients. Un cop ben integrats guardem la crema a la nevera fins el moment de servir-la. Fins i tot es pot congelar, si se'n fa de més, un cop descongelada cal tornar-la a batre una miqueta i queda llesta per servir.
Posem les tartaletes uns minuts a escalfar al forn queden molt més bones. Desprès les deixem refredar mentre anem per la fruita.
Ara cal pelar i tallar la fruita. El kiwi l'he tallat a rodanxes i desprès cada rodanxa en 4 parts. Les maduixes també les he tallat a rodanxes i la mandarina primer cal pelar-la, procurant treure tota la pell blanca, que quedi la carn ben pelada. Desprès anem fent talls lateralment separant la pell de la carn dels grills, els anem traient un per un lliures de tota la pell. 


RECETA  
Preparamos la crema de queso, solo hay que batir juntos tos los ingredientes. Una vez bien integrados guardamos la crema en la nevera hasta el momento de servirla. Incluso se puede congelar, si se hace de más, Una vez descongelada es necesario volver a batirla un poquito y queda lista para servir.  
Ponemos las tartaletas unos minutos a calentar en el horno quedan mucho mejores. Después las dejamos enfriar mientras vamos por la fruta.  
Ahora hay que pelar y cortar la fruta. El kiwi lo he cortado en rodajas y después cada rodaja en 4 partes. Las fresas también las he cortado en rodajas y la mandarina primero hay que pelarla, procurando sacar toda la piel blanca, que quede la carne bien pelada. Después vamos haciendo cortes lateralmente separando la piel de la carne de los gajos, los vamos sacando uno por uno libres de toda la piel.
Ara nomès queda posar una cullerada de la crema de formatge a cada tartaleta i una mica de fruita per sobre, variant els colors o mirant de que quedi ben combinat, no us costarà gens que quedi bé!

Es poden gurdar a la nevera fins al moment de servir, però no massa estona ja que les tartaletes agafarien humitat i no quedarien bé.  El que jo faig es tenir tots els ingredients preparats i, una estona abans de que arribin els convidats muntar les tartaletes i guardar-les a la nevera fins l'hora de servir.

Són tan maques!  Jo ho he dit, entren pels ulls, el perill es que són tan lleugeres i fresques que no pots parar de menjar-les!

Voleu veure més opcions de postres amb fruita?  Proveu aquesta sopa de maduixes amb maduixes i menta, 
us encantarà,  és tan elegant i tan bona! O també aquesta fastuosa copa de maduixes amb nata merengada, el clàssic Eton Mess , no són unes postres lleugeres però es tan deliciós... un dia es un dia!

 Ahora sólo queda poner una cucharada de la crema de queso a cada tartaleta y algo de fruta por encima, variando los colores o tratando de que quede bien combinado, no te costará nada que quede bien!

Se pueden guardar en la nevera hasta el momento de servir, pero no demasiado rato ya que las tartaletas cogerían humedad y no quedarían bien. Lo que yo hago es tener todos los ingredientes preparados y, un rato antes de que lleguen los invitados montar las tartaletas y guardarlas en la nevera hasta la hora de servir.

¡Son tan bonitas! Ya lo he dicho, entran por los ojos, el peligro es que son tan ligeras y frescas que no puedes parar de comerlas!

Queréis ver mas opciones de postres con fruta?  Provad esta  sopa de fresas con fresas y menta, os encantará!  Es tan elegante y tan buena... O también esta fastuosa copa de fresas con nata merengada, el clàsico inglès Eton Mess, no es un postre ligero pero es tan delicioso... ¡un día es un día!