Quiche d'espinacs i carbassó amb formatge crema - Quiche de espinacas y calabacín con queso crema


A casa ens agraden molt els pastissos salats i no hi ha setmana que no en prepari un, o una quiche, com aquesta que us porto avui.  Té una textura molt suau i un gust molt delicat, els carbassons suavitzen els gust més fort dels espinacs i el formatge en crema li acaba de donar un punt de suavitat extra.  I aquest cop la pasta l'he feta jo, la pasta brisa es fa en un moment, realment no costa gens i queda moltíssim més bona que la comprada, a més li podeu donar un toc especial com he fet jo aquest cop, posant a la pasta llavors de rossella que li donen un toc cruixent deliciós! Us animeu a fer-la?  Us encantarà!


En casa nos gustan mucho los pasteles salados y no hay semana que no prepare uno, o una quiche, como esta que os traigo hoy. Tiene una textura muy suave y un sabor muy delicado, los calabacines suavizan el gusto más fuerte de las espinacas y el queso en crema le acaba de dar un punto de suavidad extra. Y esta vez la pasta la he hecho yo, la pasta brisa se ​​hace en un momento, realmente no cuesta nada y queda muchísimo mejor que la comprada, además se le puede dar un toque especial como he hecho yo esta vez, poniendo a la pasta semillas de amapola que le dan un toque crujiente delicioso. ¿Os animáis a hacerla? ¡Os encantará!


INGREDIENTS
Per la masa
200 gr de farina
90 gr de mantega
1 ou
20 ml. d'aigua freda
1/2 cullerada de sal
2 cullerades de llavors de rosella
Pel farcit
400 gr d'espinacs 
2 carbassons 
1 ceba tendra
150 gr de formatge crema (tipus Philadelphia)
formatge emmental ratllat, uns 100 gr aproximadament
200 ml de llet
60 ml de nata
3 ous
sal 
oli d'oliva verge extra

INGREDIENTES 
Para la masa 
200 gr de harina 
90 gr de mantequilla 
1 huevo 
20 ml. de agua fría 
1/2 cucharada de sal 
2 cucharadas de semillas de amapola 
Para el relleno 
400 gr de espinacas 
2 calabacines 
1 cebolleta 
150 gr de queso crema (tipo Philadelphia) 
queso emmental rallado, unos 100 gr aproximadamente 
200 ml de leche 
60 ml de nata 
3 huevos 
sal 
aceite de oliva virgen extraRECEPTA
Masa

Fem una muntanyeta amb la farina i amb un forat al mig on hi posem la mantega ben freda de la nevera tallada a dauets, la sal, l'ou i les llavors de rosella. Ho anem barrejant amb els dits, desfent la mantega freda amb la farina fins que tinguem na textura com de sorra, aleshores afegim l'aigua freda i continuem brrejant fins que tinguem una textura lligada, aleshores l'amassem amb la ma fins que ens quedi ben ferma és facilissim i es fa en cinc minuts.  Formem una bola, la cobrim amb paper film i la deixem a la nevera durant una estona, com una mitja hora, així no se'ns trencarà quan l'estirem.


RECETA 
Masa 

Hacemos una montañita con la harina y un agujero en medio donde ponemos la mantequilla bien fría de la nevera cortada en daditos, la sal, el huevo y las semillas de amapola. Lo vamos mezclando con los dedos, deshaciendo la mantequilla fría con la harina hasta que tengamos una textura como de arena, entonces añadimos el agua fría y seguimos mezclando hasta que tengamos una textura ligada, entonces la amasamos con la mano hasta que quede bien firme. Es facilísimo y se hace en cinco minutos. Formamos una bola, la cubrimos con papel film y la dejamos en la nevera durante un rato, como una media hora, así no se nos romperá cuando la estiremos.Estirem la massa, va molt bé fer-ho entre dos trossos de paper d'enfornar. Engreixem amb mantega el motllo que farem servir i desprès posem a sota un disc de paper d'enfornar i també l' engreixem per ajudar desprès a demmotllar.
Punxem la massa de la nostra quiche  amb una forquilla perque en coure no s'aixequi ni formi bombolles i la coem al forn preescalfat a 160º durant 20 minuts, fins que comenci a estar daurada, la treiem i la reservem.  mireu a sota que bonica que queda amb les llavors de rossella que despres faran aquell crec-crec tan deliciós!

Estiramos la masa, va muy bien hacerlo entre dos trozos de papel de hornear. Engrasamos con mantequilla el molde que utilizaremos y después ponemos debajo un disco de papel de hornear y también lo engrasamos para ayudar después a desemmoldar. 
Pinchamos la masa de nuestra quiche con un tenedor para que al cocer no se levante ni forme burbujas y la cocemos en el horno precalentado a 160 º durante 20 minutos, hasta que empiece a estar dorada, la sacamos y la reservamos. Mirad en la foto de debajo que bonita que queda con las semillas de amapola que después harán aquel crec-crec tan delicioso!


Sofregim la ceba a una paella amb una cullerada d'oli fins que estigui transparent, aleshores afegim els carbassons tallats a rodanxes primes i ho sofregim fins que estiguin tendres.
A una altra paella ofegem els espinacs amb una mica d'oli, de seguida disminuiràn de tamany i estaràn fets, els escorrem molt bé i els afegim a la paella amb la resta de verdures, hi donem unes voltes per barrejar bé els sabors.
A un bol batem els ous, la llet, la nata, una mica de sal i un polsim de pebre negre acabat de moldre.

Sofreímos la cebolla en una sartén con una cucharada de aceite hasta que esté transparente, entonces añadimos los calabacines cortados en rodajas delgadas y lo sofreímos hasta que estén tiernos. 
En otra sartén rehogamos las espinacas con un poco de aceite, enseguida disminuyen de tamaño y estarán hechas. Las escurrimos muy bien y las añadimos a la sartén con el resto de verduras, damos unas vueltas para mezclar bien los sabores. 
En un bol batimos los huevos, la leche, la nata, un poco de sal y una pizca de pimienta negra recién molida.


Posem les verdures del farcit a sobre la pasta cuita, repartim per sobre el formatge crema en pilonets i a sobre aboquem la barreja de la llet, nata i ous. Per sobre tirem el formatge emmental ratllat i ho cuinem al forn calent a 180º trenta minuts, o fins que estigui ben daurat per sobre i l'ou ben quallat.  Ja veureu quin aspecte més apetitós que té!

Ponemos las verduras del relleno sobre la pasta cocida, repartimos el queso crema en montoncitos y encima vertemos la mezcla de la leche, nata y huevos. Por encima esparcimos el queso emmental rallado y lo cocinamos en el horno caliente a 180 º treinta minutos, o hasta que esté bien dorado por encima y el huevo bien cuajado. Ya veréis qué aspecto más apetitoso que tiene!


Abans de servir ho empolvorem per sobre amb pebre rosa una mica esmicolat.  El seu sabor combina molt bé amb la resta d'ingredients i dona un toc de color molt bonic.  
Aquesta quiche és deliciosa calenta però també freda, així que és ideal per portar-la de pic-nic o a la feina en un tupper, deixareu a tots els companys amb la boca oberta!

Antes de servir lo espolvoreamos por encima con pimienta rosa un poco desmenuzada. Su sabor combina muy bien con el resto de ingredientes y da un toque de color muy bonito. 
Esta quiche es deliciosa caliente pero también fría, así que es ideal para llevarla de picnic o al trabajo en un tupper, dejaréis a todos los compañeros con la boca abierta!