miércoles, 18 de junio de 2014

Magdalenes de llimona i confeti - Magdalenas de limón i confeti


Aquestes són de les que més agraden al meu fill, perquè serà que als nens els agrada tant el confeti? Si voleu fer feliç un nen doneu-li una menja de coloraines i si es dolça millor! Es ben divertit veure la seva cara quan en mossegar aquestes magdalenes descobreixen les coloraines que apareixen a l'interior, els encanta!  A més aquestes magdalenes de llimona són boníssimes i ben fàcils de fer, amb la recepta de la coca de iogurt, feu-les i veureu quin èxit!

Estas son de las que más le gustan a mi hijo ¿porque será que a los niños les gusta tanto el confeti? Si queréis hacer feliz a un niño dadle una comida de colorines ¡y si es dulce mejor! Es divertidísimo ver su carita cuando al morder estas magdalenas descubren los colorines que aparecen en el interior, ¡les encanta! Además estas magdalenas de limón estan buenísimas y son bien fáciles de hacer, con la receta del bizcocho de yogur, hacedlo y veréis qué éxito.




INGREDIENTS
1 iogurt
3 ous
3 mides del iogurt de farina
1 sobre de llevat en pols tipus Royal
2 mides del iogurt de sucre
1 mida del iogurt d'oli de gira-sol o d'oliva però ben suau.
4 cullerades de confeti de sucre
canyella en pols i sucre glas per decorar

INGREDIENTES 
1 yogur 
3 huevos 
3 medidas del yogur de harina 
2 medidas del yogur de azúcar 
1 medida del yogur de aceite de girasol o de oliva pero bien suave. 
4 cucharadas de confeti de azúcar 
canela en polvo y azúcar glas para decorar


RECEPTA
Barregem els ous i el sucre, ho batem bé i afegim l'oli i el iogurt, quan estigui ben integrat, hi afegim la farina i el llevat, ho anem batent fins tenir una massa fina.
Engreixem el motllo si és de silicona, també podem fer servir càpsules de magdalena.  Emplenem els motllos o les càpsules i ho enfornem, forn preescalfat a 180º, durant una mitja hora aproximadament, dependrà com sempre el vostre forn.  
Aquestes magdalenes són ideals per berenar o esmorzar. Estan boníssimes, i podeu tenir la tranquil·litat de que esteu donant un bon aliment als nens, i no tan nens! 
Altres receptes de magdalenes que també us poden agradar són les delicioses magdalenes de llimona i nabius o també les magdalenes de xocolata amb cobertura de xocolata, teniu per triar!

RECETA 
Mezclar los huevos y el azúcar, lo batimos bien y añadimos el aceite y el yogur, cuando esté bien integrado, añadimos la harina y la levadura, lo vamos batiendo hasta tener una masa fina. 
Engrasamos los molde si son de silicona, también podemos utilizar capsulas de magdalena. Rellenamos los moldes o las cápsulas y lo horneamos, horno precalentado a 180 º, durante una media hora aproximadamente, dependerá como siempre de vuestro horno.
Estas magdalenas són ideales para merendar o desayunar. Estan buenísimas y podéis tener la tranquilidad de que estáis dando un buen alimento a los niños, y no tan niños!
Otras recetas de magdalenes que también os pueden gustar son las deliciosas magdalenes de llimona i nabius, o también las magdalenas de chocolate con cobertura de chocolate. Tenéis para elegir!