Amanida d'espinacs mini ecològics, daus de formatge pur d'ovella i ametlla laminada - Ensalada de espinacas mini ecológicas, dados de queso puro de oveja y almendras laminadas


Vaig veure a la parada de La Coromina uns espinacs tan petitons, tan tendres, amb una pinta tant apetitosa que no em vaig poder resistir... Aquest cop els faria en amanida, amb ametlles filetejades i formatge, deliciós! Aquests espinacs te'ls pots menjar tranquil·lament, no han estat tractats amb pesticides, herbicides, adobs químics ni res de tot això, a més han estat produïts al cantó de casa, això sí que és Km.0 de veritat! I no us penseu que per ser ecològics han de ser més cars, el preu d'aquests espinacs és de 3.50 € el kg. però ja sabeu que els espinacs no pesen res, un quilo d'espinacs són molts espinacs!  Per fer aquesta recepta necessitareu 500 gr per a quatre persones. Que, de cares res, oi? I la qualitat es incomparable!  Acosteu-vos a la parada de La Coromina al mercat del Lleó, no us en penedireu!

Vi en la parada de La Coromina unas espinacas tan pequeñas, tan tiernas, con una pinta tan apetitosa que no me pude resistir ... Esta vez los haría en ensalada, con almendras fileteadas y queso, delicioso! Estas espinacas te las puedes comer tranquilamente, no han sido tratadas con pesticidas, herbicidas, abonos químicos ni nada de eso, además han sido producidos a la esquina de casa ¡eso sí que es Km.0 de verdad! Y no creáis que por ser ecológicos deben de ser más caros, el precio de estas espinacas es de 3,50 € el kg. pero ya sabéis que las espinacas no pesan nada ¡un kilo de espinacas son muchas espinacas! Para hacer esta receta necesitarás 500 gr para cuatro personas. Que, de caras nada, ¿verdad? Y la calidad es incomparable, acercaos a la parada de La Coromina en el mercado del León, no os arrepentiréis! 
INGREDIENTS
500gr d'espinacs frescos molt tendres, jo de La Coromina, del mercat del Lleó
160 gr de formatge pur d'ovell, de la botiga La Fromagerie, del mercat del LLeó
100 gr d'ametlles filetejades (les que tenia les vaig trobar a la secció de rebosteria)
1 cullerada de vinagre de poma
6 cullerades d'oli de nous
sal i pebre negre molt

INGREDIENTES 
500gr de espinacas frescas muy tiernos, yo de La Coromina, del mercado del León
160 gr de queso puro de oveja, de la parada La Fromagerie, del mercado del León
100 gr de almendras fileteadas (las que tenía las encontré en la sección de repostería) 
1 cucharada de vinagre de manzana 
6 cucharadas de aceite de nueces 
sal y pimienta negra molida 


RECEPTES
Rentar els espinacs i escorre'ls, eliminar els talls més gruixuts i escórrer perfectament les fulles i tallar-les a trossos amb les mans.
Tallar el formatge a daus petits.
Barrejar els espinacs, el formatge i les ametlles filetejades a un bol ampli.
Fer una vinagreta amb el vinagre, l'oli de nous, la sal i el pebre.  Amanir els espinacs amb aquesta barreja poc abans de servir.

RECETAS 
Lavar las espinacas y escurrirlas, eliminar los tallos más gruesos, escurrir perfectamente las hojas y cortarlas en trozos con las manos. 
Cortar el queso en dados pequeños. 
Mezclar las espinacas, el queso y las almendras fileteadas en un bol amplio. 
Hacer una vinagreta con el vinagre, el aceite de nueces, la sal y la pimienta. Aliñar las espinacas con esta mezcla poco antes de servir.Resulta deliciosa aquesta amanida, no deixeu de provar-la! A baix una foto dels fantàstics espinacs de La Coromina, no proveu de fer aquesta amanida amb espinacs d'aquells de bossa, no seria el mateix!   Heu pensat en que els hi posen per que durin tants de dies a la bossa?  Quan proveu la verdura ecològica no en voldreu cap altra, ja ho veureu!

Resulta deliciosa esta ensalada, no dejéis de probarla! Abajo una foto de las fantásticas espinacas de La Coromina, no intentéis hacer esta ensalada con espinacas de aquellas de bolsa ¡no sería lo mismo! ¿Habéis pensado en què le ponen para que duren tantos días en la bolsa? Cuando probéis la verdura ecológica no querréis ninguna otra, ¡ya veréis!


No et perdis aquestes altres amanides diferents, como aquesta deliciosa amanida de remolatxa amb nous i comí que està de vici o aquesta clàssica i meravellosa amanida Waldorf, qui diu que cuidar-se es aborrit? Amb aquestes delicioses amanides et cuidaràs i ... gaudiràs al màxim!

No te pierdas estas otras ensaladas diferentes, como esta deliciosa ensalada de remolacha con nueces i comino que está de vicio o esta clásica y maravillosa Ensalada Waldorf ¿quien dijo que cuidarse era aburrido? Con estas deliciosas ensaladas te cuidarás y... ¡disfrutarás al máximo!