Quiche de salsitxes i formatge - Quiche de salchichas y queso


Ja sabeu que a casa ens agraden les quiches i en general els pastissos salats, no hi ha setmana que no en prepari un.  A més van super bé per reciclar ingredients que ronden per la nevera i no acaben de trobar sortida com en aquest cas. Unes salsitxes, una mica de formatge, una mica de nata, ous i ja tenim un deliciós pastis salat que encantarà a tothom!  Una mica d'amanida verda, i un sopar per llepar-se'n els dits!

Ya sabéis que en casa nos gustan las quiches y en general los pasteles salados, no hay semana que no prepare uno. Además van súper bien para reciclar ingredientes que rondan por la nevera y no acaban de encontrar salida como en este caso. Unas salchichas, algo de queso, un poco de nata, huevos y ya tenemos un delicioso pastel salado que encantará a todos. Con un poco de ensalada verde y  ¡una cena para chuparse los dedos!




INGREDIENTS
una làmina de pasta brisa rodona
2 cebes picades
200 gr de salsitxes
150 gr de formatge ratllat del que més us agradi.
200 ml de llet
60 ml de nata líquida
3 ous
sal i pebre al gust
mantega per engreixar el motllo

INGREDIENTES 
una lámina de pasta brisa redonda 
2 cebollas picadas
200 gr de salchichas 
150 gr de queso rallado del que más te guste. 
200 ml de leche 
60 ml de nata líquida 
3 huevos 
sal y pimienta al gusto 
mantequilla para engrasar el molde


RECEPTA
Engreixem el motllo amb mantega, tallem una làmina de paper de coure i folrem el motllo, desprès tornem a engreixar per sobre del paper. 
Estenem la làmina de pasta per sobre el paper engreixat, el punxem amb una forquilla per diferents llocs i posem algun pes per tal que  no es facin bombolles d'aire i la pasta agafi mala forma.  Ho enfornem amb el forn preescalfat a 160º durant 20 minuts o fins que ho veiem que comença a quedar daurat.
Mentre la pasta es al forn preparem el farcit, sofregim la ceba en una mica d'oli d'oliva fins que comença a estar transparent, afegim les salsitxes a tallets petits i les fregim.
Batem els ous amb la llet i la nata i hi afegim el sofregit de ceba i salsitxes. Incorporem el formatge ratllat, ho barregem molt bé i salpebrem el farcit.
Quan la pasta comença a quedar daurada la treiem del forn i hi aboquem el farcit, la cuinem al forn durant 30 minuts a 180º, o fins que veieu que l'ou ja esta quallat i agafa un to daurat ben apetitós.
Segur que us agradarà aquesta quiche de salsitxes, és un plat molt complet!  
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RECETA
Engrasamos el molde con mantequilla, cortamos una lámina de papel de horno y forramos con el el molde, después volvemos a engrasar por encima del papel.
Extendemos la lámina de pasta por encima del papel engrasado, lo pinchamos con un tenedor por diferentes sitios y ponemos algún peso para que no se hagan burbujas de aire y la pasta coja mala forma. Lo horneamos con el horno precalentado a 160 º durante 20 minutos o hasta que lo veamos que empieza a quedar dorado.
Mientras la pasta está en el horno preparamos el relleno, sofreímos la cebolla en un poco de aceite de oliva hasta que empieza a estar transparente, añadimos las salchichas a trocitos pequeños y las freímos.
Batir los huevos con la leche y la nata y añadimos el sofrito de cebolla y salchichas. Incorporamos el queso rallado, lo mezclamos muy bien y salpimentamos el relleno.
Cuando la pasta comienza a quedar dorada la sacamos del horno y vertemos el relleno, la cocinamos en el horno durante 30 minutos a 180 º, o hasta que veamos que el huevo ya esta cuajado y adquiere un tono dorado muy apetitoso.
Seguro que os gustará esta quiche de salsitches, es un plato muy completo!
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