viernes, 20 de junio de 2014

Promoció exclusiva per al blog!!! Promoción exclusiva para el blog!!!





Et portem una oferta fantàstica!  La revista CUINA número 1 en vendes a Catalunya, ha preparat una promoció exclusivament pel blog. El PVP dels  12 números és de 48€  i amb la subscripció et surt tan sols a 19.90€ I a més et regalem el  llibre del millor pastisser del món, Jordi Roca, “Cuinem a casa les postres de Jordi Roca”.   Increïble, oi?  Una promoció boníssima, pel  preu del llibre te'n portes tot un any de la revista CUINA!!

Aquesta promoció la trobaràs nomes al bloc per un temps limitat, si vas a la pagina de la revista CUINA veuràs que la seva promoció és de només un 50% de descompte en la subscripció per 12 mesos, amb el que et costaria 24€ i sense el fantàstic llibre de Jordi Roca... 

Aprofita araTindràs el llibre de les postres de Jordi Roca i la millor revista de cuina i gastronomia, notícies, nous productes, vins, descomptes als millors restaurants...  
No esperis més i aprofita la nostra promoció exclusiva!  Demana ara la teva subscripció clicant aquí.


Te traemos una oferta fantástica! La revista CUINA número 1 en ventas en Cataluña, ha preparado una promoción exclusivamente por el blog. El PVP de los 12 números es de 48 € y con la suscripción te sale solo a 19,90€  Y además te regalamos el libro del mejor pastelero del mundo, Jordi Roca, "Cocinamos en casa los postres de Jordi Roca". Increíble, ¿verdad? Una promoción buenísima, por el precio del libro te llevas todo un año de la revista CUINA!
Esta promoción la encontrarás sólo em el blog por un tiempo limitado, si vas a la página de la revista CUINA verás que su promoción es de un 50% de descuento en la suscripción por 12 meses, con lo que te costaría 24€ y sin el fantástico libro de Jordi Roca ...


¡Aprovecha ahora! Tendrás el libro de los postres de Jordi Roca y la mejor revista de cocina y gastronomía, noticias, nuevos productos, vinos, descuentos en los mejores restaurantes ...
¡No esperes más y aprovecha nuestra promoción exclusiva! Pide ahora tu suscripción pulsando aquí.