Carbassons farcits de formatge feta i nous - Calabacines rellenos de queso feta y nueces

  
Una altra recepta grega d'un dels meus llibres de capçalera aquest estiu, totes surten boníssimes! Em feia gracia fer aquesta recepta de carbassó farcit sense carn, últimament intento cuinar menys carn a casa i com que m'encanten les verdures farcides em va semblar una recepta ideal. Estic sentint molts comentaris relacionats amb la nostra alimentació, en general mengem massa proteïnes i tenint en compte que la carn que mengem ara no es com la que es menjava abans penso que es important reduir la quantitat i intentar que sigui de la màxima qualitat possible, si pot ser ecològica encara millor, així sabem que els animals que mengem no estan atiborrats d'hormones o antibiòtics.
Aquests carbassons queden deliciosos, m'agraden tant o més que els farcits amb carn, molt gustosos amb el feta, les nous i les especies. A més son molt lleugers, ideals per un sopar d'estiu, proveu-los i ja veureu quina delícia.

Otra receta griega de uno de mis libros de cabecera este verano ¡todas salen buenísimas! Me hacía gracia hacer esta receta de calabacín relleno sin carne, ultimamente intento cocinar menos carne en casa y como me encantan las verduras rellenas me pareció una receta ideal. Estoy oyendo muchos comentarios relacionados con nuestra alimentación, en general comemos demasiado proteínas y teniendo en cuenta que la carne que comemos ahora no es como la que se comía antes pienso que es importante reducir la cantidad e intentar que sea de la máxima calidad posible, y si puede ser ecológica aún mejor, así sabemos que los animales que comemos no están atiborrados de hormonas o antibióticos. 
Estos calabacines quedan deliciosos, me gustan tanto o más que los rellenos con carne, muy gustosos con el feta, las nueces y las especias. Además son muy ligeros, ideales para una cena de verano, probadlos y ya veréis qué delicia.


INGREDIENTS
4 carbassons
3 cullerades d'oli d'oliva
1 ceba picada
1 dent d'all picat
50 gr de formatge feta esmicolat
25 gr de nous picades
1 ou batut
1 cullerada de anet 
sal i pebre

INGREDIENTES 
4 calabacines 
3 cucharadas de aceite de oliva 
1 cebolla picada 
1 diente de ajo picado 
50 gr de queso feta desmenuzado 
25 gr de nueces picadas 
1 huevo batido 
1 cucharada de eneldo 
sal y pimienta 


RECEPTA
Posem els carbassons a una cassola amb aigua bullin, tornem a deixar que arrenqui el bulli els coem durant 3 minuts més. Els escorrem i els deixem refredar.

Els tallem per la meitat i els buidem amb una cullereta o un estri de treure boletes, deixem les barquetes per farcir-les.

Escalfem 2 cullerades d'oli a una cassola i sofregim la ceba i l'all picats fins que estiguin tendres. Afegim la carn del carbassó i ho deixem fer uns 5 minuts, fins que la ceba estigui daurada. Retirem del foc i afegim el formatge, les nous, el pa ratllat, l'ou, l'anet, sal i pebre, ho barregem molt bé.

Farcim els carbassons amb la farsa i els posem a una plata d'anar al forn. Els reguem amb la resta de l'oli.

Tapem la plata amb paper d'alumini i fem els carbassons al forn preescalfat a 190º durant 30 minuts. Traiem el paper d'alumini i els continuem fent durant 10 o 15 minuts, fins que quedin daurats.

 Us agraden les receptes de verdura?  Mireu-vos aquestes verdures brassejades amb farigola i llimona, us encantaran!  I si teniu molta producció de carbassons i busqueu receptes per donar-los sortida mireu-vos aquest capuccino de carbasso i ricotta,  és de luxe


RECETA 
Ponemos los calabacines en una cazuela con agua hirviendo, volvemos a dejar que arranque a hervir y los cocemos durante 3 minutos mas. Los escurrimos y los dejamos enfriar. 

Los cortamos por la mitad y los vaciamos con una cucharilla o un utensilio de sacar bolitas, dejamos los barquitos para rellenarlos. 

Calentamos 2 cucharadas de aceite en una cazuela y sofreímos la cebolla y el ajo picados hasta que estén tiernos. Añadimos la carne del calabacín y lo dejamos hacer unos 5 minutos, hasta que la cebolla esté dorada. Retiramos del fuego y añadimos el queso, las nueces, el pan rallado, el huevo, el eneldo, sal y pimienta, se mezcla muy bien. 

Rellenamos los calabacines con la farsa los ponemos en una bandeja de ir al horno. Los regamos con el resto del aceite. 

Tapamos la fuente con papel de aluminio y hacemos los calabacines en el horno precalentado a 190º durante 30 minutos. Sacamos el papel de aluminio y los continuamos haciendo durante 10 o 15 minutos, hasta que queden dorados.

¿Os gustan las recetas de verduras? Mirad estas verduras braseadas con tomillo y limón, ¡os encantarán! Y si tenéis mucha producción de calabacines y buscáis recetas para darles salida mirád este capuccino de calabacín y ricotta,  ¡es de lujo!