Sandwich de pimiento al horno y mozzarella con mayonesa de albahaca - Sandwich de pebrot al forn i mozzarella amb maionesa d'alfàbrega

u

Un altre sandwich sensacional, ideal per prendre en qualsevol moment del dia. Si et va agradar el sandwixh aromàtic de formatge  has de fer aquest! Si el prepares veuràs com deixaràs a tothom amb la boca oberta, te un aspecte tan apetitòs que ningú es podrà resistir! La seva combinació de sabors és d'aquelles que sempre triomfen: tomata ben madura, aromàtica i gustosa, deliciosa mozzarella de bufala, ben suau i cremosa, els pebrots al forn, dolcos i intensos de sabor i l'aroma i el gust de la  maionesa d' alfàbrega que és una delícia. Se'm fa la boca aigua nomès de mirar les fotos! 
Et dic el mateix que l'altre dia, es imprescindible que els ingredients siguin de qualitat, el pa de pages,  la mozzarella de buffala i les tomates amb gust de tomata, madurades a la mata, no en cameres. Les meves són de La Coromina, de cultiu ecològic, val la pena pagar una mica més, estem parlant de molt pocs diners i el resultat és incomparable.
Ah!  I us en recordeu que us vaig dir que faig servir els pesos de gimnàs per fer el sandwich a la planxa?  Ales fotos hi ha la prova!

Otro sandwich sensacional, ideal para tomar en cualquier momento del día. Si te gustó el sandwixh aromático de queso tienes que hacer este! Si lo preparas verás como dejarás a todos con la boca abierta, tiene un aspecto tan apetitoso que nadie se podrá resistir! Su combinación de sabores es de aquellas que siempre triunfan tomate bien maduro, aromático y sabroso, deliciosa mozzarella de búfala, bien suave y cremosa, pimientos al horno, dulces y de intenso sabor y el aroma y el sabor de la mayonesa de albahaca que es una delicia. Se me hace la boca agua sólo de mirar las fotos! 
Te digo lo mismo que el otro día, es imprescindible que los ingredientes sean de calidad, el pan de pueblo, la mozzarella de buffala y los tomates con sabor a tomate, madurados en la mata, no en cámaras. Los míos son de La Coromina, de cultivo ecológico, vale la pena pagar un poco más, estamos hablando de muy poco dinero y el resultado es incomparable.
Ah! Y os acordáis que os dije que uso los pesos de gimnasia para hacer el sándwich a la plancha? En las fotos está la prueba!
INGREDIENTS (per un sandwich)

dos llesques de pa de pages de qualitat
mitja tomata tallada a rodanxes
una bola de mozzarella de búfala tallada a rodanxes
mig pebrot al forn, pelat i tallat a tires
unes fulles d'enciam ben netes i seques
dues cullerades de maionesa casolana o bé comprada de qualitat
5 fulles d'alfàbrega fresques
oli d'oliva verge extra

INGREDIENTES (para un sándwich) 

dos rebanadas de pan de pueblo de calidad 
medio tomate cortado en rodajas 
una bola de mozzarella de búfala cortada en rodajas
medio pimiento al horno, pelado y cortado en tiras 
unas hojas de lechuga bien limpias y secas 
dos cucharadas de mayonesa casera o comprada de calidad
5 hojas de albahaca frescas
aceite de oliva virgen extra


RECEPTA

Primer preparem tots els ingredients, tallem la tomata i la mozzarella a rodanxes, tallem a trossos els fulls d'enciam i preparem les tires de pebrot.

Batem junts les fulles d'alfàbrega i la maionesa amb la batedora fins que ens quedi ben barrejat, seguidament untem amb aquesta salsa les dues llesques de pa.

Repartim les tires de pebrot escalivat per tota la superfície de la llesca de pa untat amb maionesa, despres per sobre hi posem rodanxes de tomata i a  sobre la tomata les fulles d'enciam. Tapem el sandwich amb l'altra llesca untada de maionesa d'alfàbrega i pintem amb n pinzell untat amb oli d'oliva verge extra el pa per sobre.

Escalfem la planxa a on torrarem el pa, si té ranures millor, deixen unes marques ben maques al pa torrat.  Un cop ben calenta la planxa posem el sandwich a torrar per la cara a on l'hem untat d'oli i hi posem un pes a sobre, jo poso una taula de tallar i a sobre els pesos de gimnàs, ho podeu comprovar a la foto de sota!


RECETA 

Primero preparamos todos los ingredientes, cortamos el tomate y la mozzarella en rodajas, cortamos a trozos las hojas de lechuga y preparamos las tiras de pimiento. 

Batimos juntos las hojas de albahaca y la mayonesa con la batidora hasta que quede bien mezclado, seguidamente untamos con esta salsa las dos rebanadas de pan. 

Repartimos las tiras de pimiento asado por toda la superficie de la rebanada de pan untado con mayonesa, después por encima ponemos rodajas de tomate y encima del tomate las hojas de lechuga. Tapamos el sandwich con la otra rebanada untada de mayonesa de albahaca y pintamos con un pincel untado con aceite de oliva virgen extra el pan por encima. 


Calentamos la plancha donde tostaremos el pan, si tiene ranuras mejor, dejan unas marcas bien bonitas al pan tostado. Una vez bien caliente la plancha ponemos el sandwich a tostar por la cara donde lo hemos untado de aceite y ponemos un peso encima, yo pongo una tabla de cortar y encima los pesos de gimnasia, lo podéis comprobar en la foto de abajo!


No era broma!  Ho vaig veure a un llibre de la Nigella Lawson i em va semblar genial, com totes les seves idees!

El pa es farà de seguida, menys d'un minut, vigileu que no es cremi!  De seguida  que estigui torrat l'hem de girar però abans haurem de pintar d'oli la cara que posarem a torrar, com ho hem fet abans. Pintem el sandwich amb oli i el girem, tornem a posar el pes i el deixem fins que el pa estigui torrat i el formatge mig fos, en menys d'un minut ho tindreu a punt!

Seguidament el traiem del foc, el posem a sobre d'una tabla de tallar i, amb compte de no cremar-nos, el tallem per la meitat. Ara sí que ja el tenim a punt per començar a gaudir d'aquesta meravella, no us podreu resistir!

Si voleu més idees per un sopar ràpid, informal i irresistible no us perdeu les meravelloses quesadilles, sempre triomfen!  O els croissans de pernil i formatge que es fan en poquíssim temps, igual que les salsitxes de francfurt amb gavardina de pasta de full, més bones no poden estar, i són molt divertides de menjar, ideals!


No era broma! Lo vi en un libro de la Nigella Lawson y me pareció genial, como todas sus ideas! 

El pan se hará enseguida, en menos de un minuto ¡vigilar que no se queme! Enseguida que esté tostado debemos girarlo pero antes tendremos que pintar de aceite la cara que se pondrá a tostar, como lo hemos hecho antes. Pintamos el sandwich con aceite y lo giramos, volvemos a poner el peso y lo dejamos hasta que el pan esté tostado y el queso medio fundido, en menos de un minuto lo tendréis a punto! 

Seguidamente lo sacamos del fuego, lo ponemos encima de una tabla de cortar y, con cuidado de no quemarnos, lo cortamos por la mitad. Ahora sí que ya está listo para empezar a disfrutar de esta maravilla, no os podréis resistir! 

Si deseas más ideas para una cena rápida, informal e irresistible no te pierdas las maravillosas quesadillas, siempre triunfan! O los croissans de jamón y queso que se hacen en poquísimo tiempo, al igual que las salchichas de Francfurt con gabardina de hojaldre, más buenas no pueden estar, y son muy divertidas de comer, ideales!