Tallers de cuina de Nadal - Talleres de cocina de Navidad


Aquestes fotos són del segon dels tallers de cuina de Nadal que imparteixo a l'aula Gastronòmica del Mercat del Lleó, dedicat als primers plats i entrants.  Haig d'agrair la col·laboració de l'empresa ANETO que va ser tan amable d'oferir un pack dels seus productes per a cadascun dels assistents, tothom va quedar encantat!

Els brous i cremes ANETO són de sobres coneguts per tothom, tenen uns productes meravellosos, de moltíssima qualitat, i que ens venen genial sobretot per  dades com les de Nadal, en que tenim molts plats a cuinar i moltes coses a fer. Aprofitem aquests productes de tanta qualitat i que ens ofereixen confiança per preparar un dels plats del nostre àpat de Nadal, així ens quedarà temps per dedicar-nos al plat principal, als canapès i la resta d'aperitius, a guarnir casa nostra per al gran dia o simplement... per pintar-nos els llavis mentre esperem els nostres convidats!

Jo vaig preparar dos entrants deliciosos amb els productes ANETO com a base, un brou de Nadal amb galets farcits de pilota i tòfona i una crema de marisc amb un farcellet cruixent de pasta filo farcit de gambes. Properament us posaré aquestes receptes perquè son delicioses, per quedar la mar de bé i sense esforç, gracies als productes ANETO!

Estas fotos son del segundo de los talleres de cocina de Navidad que imparto en el aula Gastronómica del Mercado del León, dedicado a primeros platos y entrantes. Tengo que agradecer la colaboración de la empresa ANETO que fue tan amable de ofrecer un pack de sus productos para cada uno de los asistentes, ¡todo el mundo quedó encantado!

Los caldos y cremas ANETO son de sobra conocidos por todos, tienen unos productos maravillosos, de muchísima calidad, y que nos venden genial sobre todo para fechas como las de Navidad, en que tenemos muchos platos a cocinar y muchas cosas que hacer. Aprovechemos estos productos de tanta calidad y que nos ofrecen confianza para preparar uno de los platos de nuestro comida de Navidad, así nos quedará tiempo para dedicarnos al plato principal, los canapés y el resto de aperitivos, a adornar nuestra casa para el gran día o simplemente ... para pintarnos los labios mientras esperamos a nuestros invitados!

Yo preparé dos entrantes deliciosos con los productos ANETO como base, un caldo de Navidad con galets rellenos de "pilota" y trufa y una crema de marisco con un hatillo crujiente de pasta filo relleno de gambas. Próximamente os pondré estas recetas porque son deliciosas, para quedar la mar de bien y sin esfuerzo, gracias a los productos ANETO!
Aquest és un altre dels entrants de Nadal que vaig cuinar: "Timbal de poma caramel·litzada farcit de foie i compota de poma a la vainilla"  Un entrant ben bé de festa i que, com tots els que vaig fer al curs, es poden deixar fets amb antelació i a l'últim moment només emplatar i decorar, que és el que convé!  Si voleu la recepta la teniu AQUI.

 Este es otro de los entrantes de Navidad que cociné: "Timbal de manzana caramelizada relleno de foie y compota de manzana a la vainilla" Un entrante totalmente de fiesta y que, como todos los que hice en el curso, se pueden dejar hechos con antelación y en el último momento sólo emplatar y decorar, ¡que es lo que interesa! Si queréis la receta la tenéis AQUÍ.


Mireu quina meravella d'aula, cuinar mentre veiem totes les parades del mercat és un luxe! I vaig tenir uns "alumnes"  meravellosos que m'ho varen fer passar molt bé, moltes gràcies a tots! 

Mirad qué maravilla de aula, cocinar mientras vemos todas las paradas del mercado es un lujo! Y tuve unos "alumnos" maravillosos que me lo hicieron pasar muy bien, muchas gracias a todos!


Un altre dels entrants que vaig cuinar aquell dia:  "Chabechou farcit de dàtils, codony i festucs"  Un entrant de luxe, amb aquests meravellosos Chabechou que ens va proporcionar la botiga "La Fromagerie"  són tan macos que semblen delicades escultures, i  estan de vici!  La recepta la teniu AQUI

Otro de los entrantes que cociné ese día: "Chabichou relleno de dátiles, membrillo y pistachos" Un entrante de lujo, con estos maravillosos Chabechou que nos proporcionó la tienda "La Fromagerie" son tan bonitos que parecen delicadas esculturas, y están de vicio! La receta la tenéis AQUÍEsperant als assistents al curs amb els obsequis d'ANETO, a tothom li varen encantar. El brou de Nadal el varem poder tastar durant la classe, amb els galets farcits de pilota i tòfona, i va tenir un èxit total, es que és boníssim, fet amb carns de primera, pernil d'aglà i verdures i cuit a foc lent en olla durant tres hores, i això es nota!

Esperando a los asistentes al curso con los obsequios de ANETO, a todos les encantaron. El caldo de Navidad lo pudimos probar durante la clase, con los galets rellenos de "pelota" y trufa, y tuvo un éxito total, es que es buenísimo, hecho con carnes de primera, jamón de bellota y verduras y cocido a fuego lento en olla durante tres horas, y eso se nota!


Tastant la crema de marisc ANETO, divina!  
Probando la crema de marisco ANETO, ¡divina!


Els últims tocs de julivert picat, en plan Arguiñano! jejeje 
Los últimos retoques de perejil picado, en plan Arguiñano! jejeje


La crema de marisc amb farcellet cruixent de pasta filo farcit de gambes, un altre entrant ideal per aquestes festes, amb la crema de marisc ANETO nomes us haureu de preocupar del farcellet i la decoració, us donarà temps per dedicar-vos a altres coses i quedareu la mar de bé perquè és una crema divina!  Els trenta assistents al curs varen quedar encantats, té un sabor i una textura deliciosos,  jo m'he tornat fan total!

La crema de marisco con hatillo crujiente de pasta filo relleno de gambas, otro entrante ideal para estas fiestas, con la crema de marisco ANETO sólo tendrás que preocuparse del hatillo y la decoración, te dará tiempo para dedicarse a otras cosas y quedaréis muy bien porque es una crema divina! Los treinta asistentes al curso quedaron encantados, tiene un sabor y una textura deliciosos, yo me he vuelto fan total!


Escudellant el brou de Nadal ANETO amb galets farcits de pilota i tòfona, es serveix  amb una mica de tòfona ratllada per sobre i queda una escudella de Nadal increïble, deliciosa i elegant. I sense haver-te d'estar tres hores escumant l'olla , els d'ANETO ho fan per tu!

Sirviendo el caldo de Navidad ANETO con galets rellenos de "pelota" y trufa, se sirve con un poco de trufa rallada por encima y queda una sopa de Navidad increíble, deliciosa y elegante. Y sin tener que estar tres horas espumando la olla, los de ANETO lo hacen por ti!


Fins aquí el segon dia de cuina de Nadal, a les dues classes que queden ens dedicarem als plats principals i les seves guarnicions i als postres de Nadal.

I aquest dijous enceto una segona ronda de tallers de cuina de Nadal, encara queda alguna plaça lliure així que si us ve de gust no ho dubteu, teniu tota la informació AQUÍ!


Hasta aquí el segundo día de cocina de Navidad, en las dos clases que quedan nos dedicaremos a los platos principales y sus guarniciones y los postres de Navidad.

Y este jueves empiezo una segunda ronda de talleres de cocina de Navidad, aún queda alguna plaza libre así que si os apetece no lo dudéis, tenéis toda la información AQUÍ!