Confit d'ànec amb peres al vi i reducció de PX - Pato confitado con peras al vino y reducción de Pedro Ximenes


Heu vist quin plat més espectacular?  Doncs el podeu tenir a taula per tantes persones com vulgueu en menys de 15 minuts!  I  si les peres al vi especiat de Nadal i la reducció de PX les tenieu preparades amb antelació, cosa que us recomano moltíssim, podeu trigar a presentar els plats a taula... 5 minuts?  Aquesta és la vostra recepta de Nadal!  Deliciosa, amb una presentació impressionant i una combinació d'aromes, de gustos i textures meravellosos, per deixar als vostres convidats amb la boca oberta, i tot llest en cinc minuts!

Habéis visto qué plato más espectacular? Pues se puede tener en la mesa para tantas personas como deseéis ¡en menos de 15 minutos! Y si las peras al vino especiado de Navidad y la reducción de PX las teníais preparadas con antelación, lo que os recomiendo muchísimo, podéis tardar en presentar los platos en la mesa ... 5 minutos? ¡Esta es vuestra receta de Navidad! Deliciosa, con una presentación impresionante y una combinación de aromas, de sabores y texturas maravillosos, para dejar a vuestros invitados con la boca abierta, ¡y todo listo en cinco minutos!


Peres al vi negre especiat de Nadal     -    Peras al vino negro especiado de Navidad

INGREDIENTS
4 peres
1 got de vi negre
pell de llimona
4 cullerades de sucre
1 pal de canyella
1 anís estrellat
  INGREDIENTES 
4 peras
1 vaso de vino tinto
piel de limón 
4 cucharadas de azucar 
1 palo de canela 
1 anís estrellado

RECEPTA 
Pelem les peres, les tallem per la meitat i en traiem el cor. Les bullim en aigua uns 10 minuts.
Posem el vi amb la resta d'ingredients a coure, fins que el sucre quedi ben integrat.
Escorrem les peres i les afegim al cassó del vi, les fem amb el vi uns tres minuts, les girem i les deixem uns minuts més, fins que el vi es torni almívar i les peres estiguin ben tenyides del color del vi.
Una guarnició molt festiva i molt bona, i no heu de patir pels nens, tot l'alcohol del vi s'ha evaporat en bullir, els podeu donar aquesta recepta tranquil·lament.

RECETA 
Pelamos las peras, las cortamos por la mitad y sacamos el corazón. Las hervimos en agua unos 10 minutos. 
Ponemos el vino con el resto de ingredientes a cocer hasta que el azúcar quede bien integrado. 
Escurrimos las peras y las añadimos al cazo del vino, las hacemos con el vino unos cinco minutos, las giramos y las dejamos unos minutos más, hasta que el vino se vuelva almíbar y las peras estén bien teñidas del color del vino.
Una guarnición muy festiva y muy buena, y no debéis preocuparos por los niños, todo el alcohol del vino se ha evaporado al hervir, les podéis dar esta receta tranquilamente. Reducció de Pedro Ximenes    -    Reducción de Pedro Ximenes 

 

La reducció de Pedro Ximenez és un bàsic indispensable a la cuina, sobretot als plats de festa o per convidats.  És una salsa que queda sempre la mar de bé i que lliga perfectament amb tot, resulta deliciosa, amb una regust de panses i d'aromes de vi que enamora, per això té tant d'èxit!  Combina perfectament amb carns, amb formatges, amb amanides i també amb el foie, segur que si la prepareu li donareu molt d'us aquest Nadal!
La reducción de Pedro Ximenez es un básico indispensable en la cocina, sobre todo en los platos de fiesta o para invitados. Es una salsa que queda siempre muy bien y que liga perfectamente con todo, resulta deliciosa, con un sabor a pasas y aromas de vino que enamora, ¡por eso tiene tanto éxito! Combina perfectamente con carnes, con quesos, con ensaladas y también con el foie, ¡seguro que si la preparáis le daréis mucho uso esta Navidad!

 INGREDIENTS
250ml de Pedro ximenez
1 cullerada de sucre

INGREDIENTES 
250ml de Pedro Ximénez 
1 cucharada de azúcar

RECEPTA
Posem el PX i el sucre a una paella i ho escalfem suaument fins que el sucre quedi ben dissolt, aleshores pugem el foc per tal que l'alcohol s'evapori i deixem que es redueixi, un cop s'ha reduït a la meitat ja podem apagar el foc, espesseix molt ràpidament i es tornaria caramel, massa espès.  

RECETA 
Ponemos el PX y el azúcar en una sartén y lo calentamos suavemente hasta que el azúcar quede bien disuelto, entonces subimos el fuego para que el alcohol se evapore y dejamos que se reduzca, una vez se ha reducido a la mitad ya podemos apagar el fuego, espesa muy rápidamente y se volvería caramelo, demasiado espeso.