1 any del bloc i... CONCURS!! - 1 año de vida del blog y... ¡¡CONCURSO!!


Aviat farà un any que vaig començar amb el blog,  un any ja! M'ha passat volant... Però si em paro a pensar me n'adono de totes les coses que han succeit durant aquest any, com les clases de cuina que dono al mercat del Lleó de Girona, la quantitat de gent maca que he conegut, bloggers,  professionals i empreses de l'alimentació i tot el que he après i m'he divertit, que ha estat moltíssim! 

Aquest blog només m'ha portat coses bones i tot és gracies a les persones que el llegiu i que us preneu la molestia d'escriure comentaris, de fer les meves receptes, en definitiva de donar vida al blog.  Per això ara he volgut celebrar amb tots vosaltres aquest primer any de vida fent-vos un regal i, un cop més, persones encantadores com la gent de Castey han estat tan genials que ofereixen un fantàstic lot dels seus productes per ser sortejat entre tots els lectors que vulgueu participar en el concurs de receptes que organitzo.  

Sí, heu llegit bé, el premi és aquest maravellós lot de productes Castey valorat en 160€ i compost per una paella de 20cm, una paella de 24cm, un grill de 27cm i una cassola baixa de 28cm, tot amb mànecs desmuntables de silicona per tal que els pogueu fer servir en tot tipus de focs, inclós inducció, i també al forn, un regal increible! La marca Castey és sinònim de qualitat i confiança, amb aquestes paelles i cassoles totes les receptes us sortiràn perfectes.

I aquesta no és l'única sorpresa, n'hi ha més... He estat pensant com ho faria per triar la millor recepta ja que si jo feia de jurat em veuria en un compromís així que us he buscat un jurat d'excepció, el jurat serà...  l'Albert Sastregener! Ell és el chef del restaurant Bo.Tic de Corçà, reconegut amb una estrella Michelin i és una meravella de persona i de cuiner. Cada plat seu és una obra d'art i el seu local no pot ser més encantador, al vell mig de l'Empordà que és el petit paradís català, la nostra Toscana particular... Si no el coneixeu us animo a visitar la seva pagina web i el seu facebook, us quedareu bocabadats amb les seves creacions, i si podeu no us perdeu una visita al seu restaurant, una experiència per recordar sempre.  

L'Albert Sastregener triarà les 15 millors receptes que rebran el logo de finalistes del concurs i entre aquestes farem un sorteig, per tal donar a tots més oportunitats de guanyar el premi, a més al final publicaré un post amb totes les receptes participants, que espero que siguin moltes!  Animeu-vos a participar, em farà  molta ilusió comptar amb tots vosaltres per celebrar el meu primer aniver-bloc!Pronto hará un año que empecé con el blog, un año ya! Me ha pasado volando ... Pero si me paro a pensar me doy cuenta de todas las cosas que han sucedido durante este año, como las clases de cocina que doy en el mercado del León de Girona, la cantidad de gente maja que he conocido, bloggers, profesionales y empresas de la alimentación y todo lo que he aprendido y me he divertido ¡que ha sido muchísimo!

Este blog sólo me ha traído cosas buenas y todo es gracias a las personas que lo leéis y que os tomáis la molestia de escribir comentarios, de hacer mis recetas, en definitiva de dar vida al blog. Por eso ahora he querido celebrar con todos vosotros este primer año de vida haciéndoos un regalo y, una vez más, personas encantadoras como la gente de Castey han sido tan geniales que ofrecen un fantástico lote de sus productos para ser sorteado entre todos los lectores que deseéis participar en el concurso de recetas que organizo.

Sí, habéis leído bien, el premio es este maravilloso lote de productos Castey valorado en 160 € y compuesto por una sartén de 20cm, una sartén de 24cm, un asador-grill de 27cm y una cazuela baja de 28cm, todo con mangos desmontables de silicona para que los podàis usar en todo tipo de fuegos, incluso inducción, y también en el horno ¡un regalo increíble! La marca Castey es sinónimo de calidad y confianza, con estas sartenes y cazuelas todas las recetas os saldrán perfectas.

Y esta no es la única sorpresa, hay más ... He estado pensando como lo haría para elegir la mejor receta ya que si yo hacía de jurado me vería en un compromiso así que os he buscado un jurado de excepción , el jurado será ... Albert Sastregener! Él es el chef del restaurante Bo.Tic de Corçà, reconocido con una estrella Michelin y es una maravilla de persona y de cocinero. Cada plato suyo es una obra de arte y su local no puede ser más encantador, en medio del Empordà que es el pequeño paraíso catalán, nuestra Toscana particular ... Si no lo conocéis os animo a visitar su pagina web y su facebook, os quedaréis boquiabiertos con sus creaciones, y si podéis no os perdáis una visita a su restaurante, una experiencia para recordar siempre.

Albert Sastregener elegirá las 15 mejores recetas que recibirán el logo de finalistas del concurso y entre éstas haremos un sorteo, para dar a todos más oportunidades de ganar el premio, además al final publicaré un post con todas las recetas participantes ¡que espero que sean muchas! Animaos a participar, me hará mucha ilusión contar con todos vosotros para celebrar mi primer cumple-blog!MECÀNICA DEL CONCURS

Podeu participar a partir d'avui mateix i fins el día 21 de febrer amb tantes receptes com vulgueu sempre que cumpleixin els requisits.

El día 23 de febrer publicaré un post amb les fotos i l'enllaç de totes les receptes participants i el dia 2 de març es fará públic quines 15 receptes ha triat l'Albert Sastreneguer com a  millors receptes finalistes al premi i d'aquestes quina ha sortit guanyadora en el sorteig del lot de productes Castey.  Jo em faré càrrec d'abonar els ports a la peninsula i Balears però si el guanyador es de fora d'aquest territori haurà d'abonar els ports o renunciar al premi i quedar-se nomès amb la nominació.

Per poder participar heu de triar una de les receptes que he publicat al blog al llarg d'aquest any, fent totes les interpretacions i adaptacions que vulgueu per adaptar-les al vostre propi estil i  publicar la recepta al vostre blog amb la frase "Amb aquesta recepta participo al concurs del primer aniversari del bloc "Les receptes que m'agraden" patrocinat per Castey"  amb un enllaç a aquest post i també a la pàgina web del patrocinador, Castey.

Si anteriorment ja heu publicat una recepta meva també podeu participar amb ella, només haureu de afegir aquesta frase i els dos enllaços.

Si no teniu blog però voleu participar, cosa que m'agradaria moltíssim, podeu publicar la recepta a la vostra pàgina de facebook o de Google+, indicant igualment que participeu en aquest concurs amb la frase  "Amb aquesta recepta participo al concurs del primer aniversari del bloc "Les receptes que m'agraden" patrocinat per Castey" i posant un enllaç a aquest post i a la pàgina web de Castey.

Heu de fer M'agrada a la pàgina de facebook del blog, hi anireu clicant aquí i també a la pàgina de facebook del patrocinador, Castey, que trobareu aquí.  I per poder participar també heu de ser seguidors del bloc.

Un cop fets tots els requisits posareu un enllaç de la vostra entrada o publicació a facebook o Google+ als comentaris d'aquests post, per tal que jo pugui comptar amb la vostra participació i pogueu optar al premi. 

La participació en el concurs suposa que accepteu les normes, les receptes que no compleixin les normes no seran publicades en la recopilació final del dia 23 de febrer i no podran optar al premi ni tampoc a estar entre les 15 finalistes.

Si teniu algun dubte o necessiteu ajuda pels requisits nomès m'ho heu de dir i jo miraré d'ajudar-vos per resoldre els vostres dubtes.

Una de les coses que més m'agraden del mon blogueril són els reptes i concursos així que estic encantada d'haver-me decidit a tirar aquest endavant,  segur que en ho passarem genial i entre tots m'ajudareu a que sigui un èxit.

Espero que us animeu a participar i veure quina interpretació feu de...  les receptes que m'agraden!  MECÁNICA DEL CONCURSO

Podéis participar a partir de hoy y hasta el día 21 de febrero con tantas recetas como deseéis siempre y cuando cumplan los requisitos.

El día 23 de febrero publicaré un post con las fotos y el enlace de todas las recetas participantes y el día 2 de marzo se hará público cuales 15 recetas a elegido Albert Sastreneguer como mejores recetas finalistas al premio, y de éstas, cual ha sido la ganadora en el sorteo del lote de productos Castey

Yo me hago cargo de abonar el transporte a la península y Baleares pero si el ganador es de fuera de este territorio tendrá que abonar los portes o bien renunciar al premio y quedarse solo con la nominación.

Para poder participar debéis elegir una de las recetas que he publicado en el blog a lo largo de este año, haciendo todas las interpretaciones y adaptaciones que deseéis para adaptarla a vuestro propio estilo y publicar la receta en vuestro blog con la frase "Con esta receta participo en el concurso del primer aniversario del blog "Les receptes que m'agraden" patrocinado por Castey"  con un enlace a este post y también a la página web del patrocinador, Castey.

Si anteriormente ya has publicado una receta mía también puedes participar con ella, sólo tendrás que añadir esta frase y los dos enlaces.

Si no tienes blog pero deseas participar, cosa que me gustaría muchísimo, puedes publicar la receta en tu página de facebook o de Google+, indicando igualmente que participas en este concurso con la frase "Con esta receta participo en el concurso del primer aniversario del blog "Les receptes que m'agraden" patrocinado por Castey "y poniendo un enlace a este post y a la página web de Castey.

Debéis dar un "Me gusta" a la página de facebook del blog, clicando aquí y también a la página de facebook del patrocinador, Castey, que encontraréis aquí. Y para poder participar también debéis ser seguidores del blog.

Una vez cumplidos todos los requisitos pondréis un enlace de vuestra entrada o publicación de facebook o de Google+  en los comentarios de este post para que yo puede contar con vuestra participación y podáis optar al premio.

La participación en el concurso supone que aceptáis las normas, las recetas que no cumplan las normas no serán publicadas en la recopilación final del día 23 de febrero y no podrán optar al premio ni tampoco a estar entre las 15 finalistas.

Si tenéis alguna duda o necesitáis ayuda para cumplir los requisitos sólo me lo tenéis que decir y yo trataré de ayudaros para resolver vuestras dudas.

Una de las cosas que más me gustan del mundo blogueril son los retos y concursos así que estoy encantada de haberme decidido a sacar este adelante, seguro que lo pasaremos genial y entre todos me ayudaréis a que sea un éxito.

Espero que os animéis a participar y ver qué interpretación hacéis de ... Les receptes que m'agraden! (Las recetas que me gustan)