Pesto de rúcula i nous amb pit de pollastre a la planxa - Pesto de rúcula y nueces con pechuga de pollo a la plancha


Avui us porto un sadwich que es deliciós! Des que vaig  tastar aquesta combinació de pollastre a la planxa i pesto de rúcula que em vaig tornar fan, no us podeu imaginar com n'és de bo!  El pesto de rúcula és molt fàcil de fer i queda deliciós, com aquí per menjar-lo en un deliciós sandwich o entrepà però també en un plat de pasta o per amanir unes patates... Segur que se us acudeixen un munt d'aplicacions per aquesta salsa tan deliciosa! 
Si teniu l'oportunitat compreu rúcula a granel de producció ecologica en lloc de la que ve envasada als supers, ja veureu quina meravella!  Jo la compro a la parada de La Coromina del mercat del Lleó de Girona,  de fet aquesta recepta me la va passar en Joan de La Coromina, que sempre em dona idees boníssimes, si el vole coneixer tots els dissabtes és a la parada del mercat, la resta de dies trobareu a l'Aurora que també us atendrá superbé i si ho preferiu us poden portar la cistella ecològica a domicili, més fàcil imposible! Trobareu tota la informació aquí.

Hoy os traigo un sadwich que es delicioso! Desde que probé esta combinación de pollo a la plancha y pesto de rúcula que me volví fan, ¡no te puedes imaginar lo bueno que está! El pesto de rúcula es muy fácil de hacer y queda delicioso, como aquí para comer en un delicioso sandwich o bocadillo pero también en un plato de pasta o para aderezar unas patatas ... ¡Seguro que se os ocurren un montón de aplicaciones para esta salsa tan deliciosa!
Si tenéis la oportunidad comprad rúcula a granel de producción ecológica en lugar de la que viene envasada en los supers, ya veréis que maravilla! Yo la compro en la parada de La Coromina del mercado del León de Girona, de hecho esta receta me la pasó Joan de La Coromina, que siempre me da ideas buenísimas, si lo queréis conocer todos los sábados está en la parada del mercado, y el resto de días encontraréis a Aurora que también os atenderá superbien! O si lo preferís os pueden llevar el cesto ecològico a domicilio, más fácil imposible! Encontraréis toda la información aquíINGREDIENTS
50 g de nous pelades
50 g de rúcula fresca ben neta (jo ecològica de La Coromina)
100 gr de formatge parmesà ratllat
1 all
oli d'oliva verge extra
sal i pebre negre acabat de moldre

INGREDIENTES 
50 g de nueces peladas
50 g de rúcula fresca limpia (yo ecológica de La Coromina) 
100 gr de queso parmesano rallado 
1 ajo
aceite de oliva virgen extra 
sal y pimienta negra recién molidaRECEPTA
Pel pesto de rúcula i nous
Posem al got de la batedora la rúcula, l'all, les nous, una culleradeta de sal, una mica de pebre negre acabat de moldre i 5 cullerades d'oli d'oliva verge extra i ho triturem.  Si ens queda massa espès podem afegir més oli.

Afegim el formatge ratllat i ho tornem a processar fins que quedi una salsa ben llisa, si cal podem afegir més oli, fins aconseguir la textura que ens agradi. Tastem la nostra salsa per si cal afegir més sal i pebre i rectifiquem si calgués.

Pel sandwich
Tallem el pit de pollastre en filets no massa prims, si no venia ja tallat.  Escalfem una planxa, millor si es acanalada, i pintem els filets de pollastre amb oli d'oliva.  Un cop la planxa calenta fem els nostres filets de pollastre, sense posar oli a la planxa, només als filets amb l'ajuda d'un pinzell.  La planxa ha d'estar ben calenta per tal de que no se'ns quedin els filets de pollastre ressecs en comptes de sucosos per dins.  Si voleu veure més consells de com fer filets perfectes no us perdeu aquest article.

Tallem el pa per fer el sandwich i l'untem per dintre amb la salsa pesto, un cop tenim els filets de pollastre cuits al punt els posem al pa untat, afegim unes fulles de rúcula i tanquem el sandwich, ara només ens quedarà fer el sandwich a la planxa amb un pes a sobre per que quedi perfecte, calent , sucós i ben saborós!

Voleu veure com faig servir unes peses de gimnàs per tal que els meus sadwichs quedin perfectes? Cliqueu aquí!RECETA

Para el pesto de rúcula y nueces 

Ponemos en el vaso de la batidora la rúcula, el ajo, las nueces, una cucharadita de sal, un poco de pimienta negra recién molida y 5 cucharadas de aceite de oliva virgen extra y lo trituramos. Si nos queda demasiado espeso podemos añadir más aceite.


Añadimos el queso rallado y lo volvemos a procesar hasta que quede una salsa bien lisa, si es necesario podemos añadir más aceite, hasta conseguir la textura que nos guste. Probamos nuestra salsa por si hay que añadir más sal y pimienta y rectificamos si fuera necesario.

Para el sandwich 


Cortamos la pechuga en filetes no demasiado delgados, si no venía ya cortada. Calentamos una plancha, mejor si es acanalada, y pintamos los filetes de pollo con aceite de oliva. Una vez la plancha caliente asamos nuestros filetes de pollo, sin poner aceite en la plancha, solo a los filetes con la ayuda de un pincel. La plancha debe estar bien caliente para que no se nos queden los filetes de pollo resecos en vez de jugosos por dentro. Si queréis ver más consejos de cómo hacer filetes perfectos no os perdáis este artículo.


Cortamos el pan para hacer el sandwich y lo untamos por dentro con la salsa pesto, una vez tenemos los filetes de pollo cocidos al punto los ponemos en el pan untado, añadimos unas hojas de rúcula y cerramos el sandwich, ahora sólo nos quedará hacer el sandwich a la plancha con un peso encima para que quede perfecto, caliente, jugoso y bien sabroso!

¿Queréis ver cómo utilizo unas pesas de gimnasio para que mis sadwichs queden perfectos? Haced clic aquí!