Mini croissants de pollo Alfredo - Mini croissants de pollastre Alfredo


Avui us porto una recepta que es absolutament irresistible, meravellosa, tendra i cruixent al mateix temps, sucosa, suculenta, gustosíssima... Se m'acaben els adjectius!  Bé que són una meravella tremenda aquests croissanets, els heu de provar ni que sigui un sol cop, èxit més que segur!  

Ja us vaig parlar de la salsa Alfredo quan us vaig donar la recepta dels espaguetis Alfredo, irresistibles també. Doncs imagineu la meravellosa combinació de formatge parmesà i mantega amb uns trocets tendres y gustosos de pollastre i tot embolicat en una  cuixent capa de pasta de full aromatitzada per la salsa i en forma de mini croissant...  Ja esteu salivant?  No m'extranya,  l'heu de fer! 


Hoy os traigo una receta que es absolutamente irresistible, maravillosa, tierna y crujiente al mismo tiempo, jugosa, suculenta, gustosísima... ¡Se me acaban los adjetivos! Vamos que son una maravilla tremenda estos croissantitos, los tenéis que probar aunque sea una sola vez, éxito más que seguro!

Ya os hablé de la salsa Alfredo cuando os di la receta de los espaguetis Alfredo, irresistibles también. Pues imaginad la maravillosa combinación de queso parmesano y mantequilla con unos trocitos tiernos y sabrosos de pollo y todo envuelto en una crujiente capa de hojaldre aromatizada por la salsa y en forma de mini croissant ... Ya estáis salivando? No me extraña, la tenéis que hacer!






INGREDIENTS
3 cullerades de mantega
3 dents d'all picats o be passats pel premsador d'alls
200 ml de de crema de llet
sal i pebre negre acabat de moldre, al gust
100g de formatge parmesà o bé grana padano ratllat
1 cullerada sopera colmada de farina
1 pit de pollastre
1 paquet de pasta de full rodona
1 ou batut per pintar
orenga per decorar


INGREDIENTES
3 cucharadas de mantequilla
3 dientes de ajo picadas o bien pasadas por el prensador de ajos
200 ml de crema de leche
sal y pimienta negra recién molida, al gusto
100g de queso parmesano o bien grana padano rallado
1 cucharada sopera colmado de harina
1 pechuga de pollo
1 paquet de pasta de hojaldre redonda
1 huevo batido para pintar
orégano para decorar




RECEPTA

Traiem la làmina de pasta de full de la nevera i obrim el paquet, la deixem que es vagi atemperant mentre anem preparant la resta d'ingredients.

Fem el pit de pollastre a la plancha o bé al microones i, un cop fred el tallem a trossets petits o l'anem esqueixant amb una forquilla, ha de quedar esmicolat.

Posem la mantega a una paella antiadherent a escalfar juntament amb els alls ben picats i deixem que es fongui la mantega i s'aromatitzi amb els alls. 


RECETA

Sacamos la lámina de hojaldre de la nevera y abrimos el paquete, la dejamos que se vaya atemperando mientras vamos preparando el resto de ingredientes.

Hacemos la pechuga de pollo a la plancha o en el microondas y, una vez frío lo cortamos en trocitos pequeños o la vamos desgajando con un tenedor, debe quedar desmenuzada.

Ponemos la mantequilla en una sartén antiadherente a calentar junto con los ajos bien picados y dejamos que se derrita la mantequilla y se aromatize con los ajos.




Un cop veiem que els alls comencen a agafar color afegim la crema de llet o nata i deixem que s'escalfi amb la resta d'ingredients.  Afegim la cullerada de farina i deixem que es faci una mica sense arribar a torrar-se.

Una vez vemos que los ajos empiezan a tomar color añadimos la crema de leche o nata y dejamos que se caliente con el resto de ingredientes. Añadimos la cucharada de harina y dejamos que se haga algo sin llegar a tostarse.




Afegim el formatge parmesà o grana padano ratllat i ho remenem fins que quedi fos i tot ben barrejat amb la salsa Alfredo.


Añadimos el queso parmesano o grana padano rallado y lo mezclamos hasta que quede fundido y todo bien mezclado con la salsa Alfredo.





Afegim el pollastre ben esmicolat i el barregem molt bé amb la salsa, veurem que agafa cos i ens queda com una pasta de fer croquetes.


Añadimos el pollo bien desmenuzado y lo mezclamos muy bien con la salsa, veremos que coge cuerpo y nos queda como una pasta de hacer croquetas.




Salpebrem la nostra massa de pollastre Alfredo, reservem i la deixem refredar una mica.


Salpimentamos nuestra masa de pollo Alfredo, reservamos y la dejamos enfriar un poco.




Mentre es refreda la massa de farcir tallem el disc de pasta en 8 trossos, l'ideal seria que fossin iguals però aquest dia anava moooolt ràpid i em van sortir de qualsevol manera, igual que les fotos!    Però ja us feu una idea, no?


Mientras se enfría la masa de relleno cortamos el disco de pasta en 8 trozos, lo ideal sería que fueran iguales pero este día iba muuuuy rápido y me salieron de cualquier manera, al igual que las fotos! Pero ya os hacéis una idea, ¿no?




Posem una bona cullerada de farcit a cada triangle, més cap a la part ampla que cap a la punta, la foto no es massa bona però es pot apreciar a on ha d'anar el farcit.


Ponemos una buena cucharada de relleno a cada triángulo, más hacia la parte ancha que hacia la punta, la foto no es demasiado buena pero se puede apreciar en donde debe ir el relleno.



Ara nomès ens quedarà cargolar els triangles de pasta al voltant del farcit per aconseguir els nostres mini croissants de pollastre Alfredo.


Ahora solo nos quedará enrollar los triangulos de pasta alrededor del relleno para conseguir nuestros mini croissants de pollo Alfredo.




Comencem a cargolar per la part més ampla, dobleguem la pasta per sobre del farcit i continuem cargolant,  la punta del final del triangle ha de quedar per sobre del croissant i finalment només ens quedrà doblegar una mica les dues "banyes" per donar-li la forma típica dels croissants. a la foto de baix teniu un pas a pas, és facilíssim!


Empezamos a enrollar por la parte más ancha, doblamos la pasta por encima del relleno y seguimos enrollando, la punta del final del triángulo debe quedar por encima del croissant y finalmente sólo nos quedarà doblar un poco las dos "cuernos" para darle la forma típica de los croissants. En la foto de abajo tenéis un paso a paso, es facilísimo!




Quan ja tenim tots els mini croissants formats els posem a una safata  coberta de paper de forn o d'una lámina de tefló o de silicona i només ens quedarà pintar-los amb ou batut.


Cuando ya tenemos todos los mini croissants formados los ponemos en una bandeja cubierta de papel de horno o de una lámina de teflón o de silicona y sólo nos quedará pintarlos con huevo batido.



I finalment podem empolvorar els nostres minicroissants amb fulles d'orenga sec per donar un toc encara més romà i, al forn!  Els fem al forn preescalfat a 180º durant uns 15 minuts o fins que veieu que ja els teniu dauradets.

Auí un abans i després molt xulo!  Llàstima que no s'ha inventat la manera d'olorar a través de l'ordinador, perque no us feu una idea de l'aroma tan increible d'aquests croissanets!



Y finalmente podemos espolvorear nuestros mini croissants con hojas de orégano seco para dar un toque aún más romano y ¡al horno! Los hacemos en el horno precalentado a 180º durante unos 15 minutos o hasta que veáis que ya los tenéis doraditos.

Aquí un antes y después muy chulo. Lástima que no se ha inventado la forma de oler a través del ordenador, porque no os hacéis una idea del aroma tan increíble de estos croissantitos!




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