Receptes per aprimar-se delicioses - Recetas para adelgazar deliciosasEls que em seguiu ja sabeu  que fa una setmana que vaig començar una dieta d'aprimament, la veritat es que no he tingut temps d'investigar en totes les possibilitats que té però vaig  fent sobre la marxa, El que sí que faig  es apuntar cada dia tot el que menjo i bec, i us asseguro que m’està funcionant!  El fet d'haver d'apuntar tot el que ingereixo em fa ser molt més conscient i m'estic de caure en moltes temptacions,   a més  com que menjo de tot i bastant sovint no m’està costant gens seguir el pla.  


Per ajudar a tots els que vulgueu  fer una dieta d'aprimament o simplement menjar més lleuger  he pensat que cada setmana publicaré un menú  de receptes light, amb dos entrants, dos plats principals i dos postres. Així tindreu més opcions i no us avorrireu menjant sempre el mateix.  Perquè menjar sa no té per que ser menjar avorrit!  Podeu aprimar-vos menjant  de tot i d'una manera sana i equilibrada. Així doncs anem pel primer menú de dieta, les sis receptes que he escollit són delicioses, sanes y lleugeres, segur que us agradaran!  


Los que me seguís ya sabéis que hace una semana que empecé una dieta para adelgazar, la verdad es que no he tenido tiempo de investigar todas las posibilidades que tiene pero voy haciendo sobre la marcha. Lo que sí hago es apuntar cada día todo lo que como y bebo ¡y os aseguro que me está funcionando! El hecho de tener que apuntar todo lo que ingiero me hace ser mucho más consciente y me ahorro caer en muchas tentaciones, además como como de todo y bastante a menudo no me está costando nada seguir el plan.

Para ayudar a todos los que quieran hacer una dieta para adelgazar o simplemente comer más ligero he pensado que cada semana publicaré un menú de recetas light, con dos entrantes, dos platos principales y dos postres. Así tendréis más opciones y no os aburriréis comiendo siempre lo mismo. Porque comer sano no tiene por que ser comer aburrido! Puedes adelgazar comiendo de todo y de una manera sana y equilibrada. Así pues vamos por el primer menú de dieta, las seis recetas que he elegido son deliciosas, sanas y ligeras ¡seguro que os gustarán!


Entrants  -  Entrantes
Perque és important no deixar de prendre llegums dos cops per setmana, però combinades amb verdures i amanides i en petites quantitas. Així estaràs ben alimentat sense deixar d'aprimar-te.

Porque es importante no dejar de tomar legumbres dos veces por semana, pero combinadas con verduras y ensaladas y en pequeñas cantidades, así estarás bien alimentado sin dejar de seguir adelgazando.
Si li afegim tres ous de guatlla o bé un parell d'ous de gallina no ens caldrà prendre un segon plat, amb aquesta completa amanida tindrem un saboròs i lleuger plat únic que ens permetra sentir-nos saciats per més temps i evitar picar entre hores.  Sense els ous i reduint les quantitats és un entrant ideal.


Si le añadimos tres huevos de codorniz o bien un par de huevos de gallina no nos hará falta tomar un segundo plato, con esta completa ensalada tendremos un sabroso y ligero plato único que nos permitirá sentir-nos saciados por más tiempo y evitar picar entre horas.  Sin los huevos y reduciendo las cantidades es un entrante ideal.
Plats principals - Platos principales


Unes sardines saníssimes, fàcils de fer, molt lleugeres i que a més no "perfumaran" casa teva ja que es fan al forn ¡sense practicament olors!  

Unas sardinas sanísimas, fáciles de hacer, muy ligeras y que además no "perfumarán" tu casa ya que se hacen en el horno ¡sin prácticamente olores!
Una altra recepta de peix ben sana i lleugera, i molt rápida de fer. Si t'acostumes a tenir al congelador uns filets de tonyina ja preparats podràs tenir un sopar delicios i molt saludable en temps recor.!  És una recepta de Nigella Lawson,  no cal dir res més!


Otra receta de pescado bien sana y ligera, y muy rápida de hacer. Si te acostumbras a tener en el congelador unos filetes de atún ya preparados podrás tener una cena deliciosa y muy saludable en tiempo récord!  Es una receta de Nigella Lawson ¡no hace falta decir nada más!Postres 
Més lleugera imposible, aquesta té cero punts!  I està divina, l'any passat em vaig fer totalment addicta a ella i ja estava desitjant que comencés la temporada de maduixes per tornar-la a prendre, m'encanta!


Más ligera imposible ¡esta tiene cero puntos!  Y está divina, el año pasado me hice totalmente adicta a ella y ya estaba deseando que comenzase la temporada de fresas para volverla a tomar ¡me encanta!
Per últim aquesta rica mousse de iogurt amb crema de mango, recordeu que hem de prendre dues racions de làctics diàries, així que aquesta és una bona opció. No feu servir sucre si no un edulcorant baix en calories o bé un iogurt light ja edulcorant, ben batut i amb la crema de mango fan una parella deliciosa!


Por último esta rica mousse de yogur con crema de mango, recordad que tenemos que tomar dos raciones de lácteos diarias, así que esta es una buena opción. No uséis azucar sino un edulcorante bajo en calorías o bien un yogur ya edulcorado, bien batido y con la crema de mango hacen una pareja deliciosa!Us han agradat aquetes suggerències de menús light?  Doncs la setmana vinent més!

¿Os han gustado estas sugerencias de mnús light?  ¡Pues la semana que viene más!