Nou curs de cuina

Curs de cuina fàcil  amb degustació


Aprèn a preparar a casa les receptes del blog  “Les receptes que m’agraden”

Els divendres 10,17 i 24/4 i 8/5  de 18h a 20h a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó

10/04   Receptes amb pasta de full:  senzilles, ràpides i molt vistoses.
Tècniques per preparar diferents aperitius salats:  piruletes,  llaços, palmeres, mini croissants...
Coca de trempó mallorquí.
Pastís mil fulles amb nata o trufa i fruits vermells.

17/04 Receptes de festa  diferents, senzilles i delicioses
Xarrup d’aperitiu bicolor amb cruixent de pernil i més idees de gotets i xarrups d’aperitiu.
Uns calamars farcits moderns i diferents que us sorprendran.
Pastis mousse de llimona amb cobertura de maduixes, tècnica per fer pastissos tipus mousse.

24/04 La cuina del bacallà
Tartaletes de brandada de bacallà amb olivada
Bacallà a la musselina d’all amb espinacs  a la catalana i mel
Crema catalana, diferents  idees de”crème brulée

. 8/5 Mes receptes de festa per sorprendre als convidats
Bombons de mango i foie, tècnica per fer bombons salats.
Arròs negre de sèpia i gambes.
Pastís Sacher, tècnica per glacejar un pastís.

Per a més informació i inscripcions contacteu amb Pilar Criado Tl 669.058.250  pilarcriadotoledo@gmail.com
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/