Curs de cuina fàcil amb degustació
Aprèn a preparar a casa les receptes
del blog “Les receptes que m’agraden”
Els divendres 10,17 i
24/4 i 8/5 de 18h a 20h a l’Aula
Gastronòmica del Mercat del Lleó
10/04 Receptes amb pasta de full: senzilles, ràpides i molt vistoses.
Tècniques
per preparar diferents aperitius salats:
piruletes, llaços, palmeres, mini
croissants...
Coca de
trempó mallorquí.
Pastís mil
fulles amb nata o trufa i fruits vermells.
17/04 Receptes de festa diferents, senzilles i delicioses
Xarrup
d’aperitiu bicolor amb cruixent de pernil i més idees de gotets i xarrups
d’aperitiu.
Uns calamars
farcits moderns i diferents que us sorprendran.
Pastis
mousse de llimona amb cobertura de maduixes, tècnica per fer pastissos tipus
mousse.
24/04 La cuina del bacallà
Tartaletes
de brandada de bacallà amb olivada
Bacallà a la
musselina d’all amb espinacs a la
catalana i mel
Crema
catalana, diferents idees de”crème
brulée”
. 8/5 Mes receptes de festa per
sorprendre als convidats
Bombons de mango
i foie, tècnica per fer bombons salats.
Arròs negre
de sèpia i gambes.
Pastís
Sacher, tècnica per glacejar un pastís.
Per a més informació i inscripcions contacteu amb Pilar
Criado Tl 669.058.250
pilarcriadotoledo@gmail.com
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Pilar, tu no pares mai eh???! Llàstima no viure per allà per apuntar-me a algun curs!
ResponderEliminarQue vagi molt bé! Clara
No, dec ser hiperactiva!! jejejej La veritat es que fer classes enganxa, M'ho passo molt bé i em sembla que els alumnes també, molts d'ells repeteixen, així que els hi deu agradar! Llàstima que no puguis venir i ens coneixeriem en persona, a veures si en algua trobada bloguera! Petons bonica!
EliminarEn divendres ho tinc molt xungo :'(
ResponderEliminarPassau-vos-ho molt bé!
Quina llástima! Segur que ens ho passem motl bé, una abraçada maca!
EliminarQuè xulo!!! Ja m'agradaria poder ser-hi :)
ResponderEliminarpetons
I a mi Aisha! Així ens coneixeriem personalment, una abraçada maca!
Eliminarme ha encantado la pagina!! muchas gracias!!!
ResponderEliminar