Crestes de butiffarra negra de ceba i poma - Empanadillas de morcilla de cebolla y manzana


L' 'últim dels farcellets d'aperitiu que penjo avui, però no el menys deliciós, no sabria quin triar! La barreja de la butiffarra negra de ceba amb la poma és tremenda, de veritat. Si us agrada la butifarra negra no us el podeu deixar perdre, esta per morir-se de gust!
Aquests aperitius es poden preparar amb antelació i escalfar-los al forn, a 90º uns minutets abans de servir. Sobretot no els escalfeu al microones que perdrien el cruixent i no us quedarien bé.

La última de las empanadillas de aperitivo que publico hoy, pero no la menos deliciosa ¡no sabría cuál elegir! La mezcla de la morcilla negra de cebolla con la manzana es tremenda, de verdad. Si os gusta la morcilla no os la podéis perder ¡esta para morirse de gusto! 
Estos aperitivos se pueden preparar con antelación y calentarlos en el horno a 90 º unos minutos antes de servir. Sobre todo no calentar en el microondas que perderían el crujiente y no se quedarían bien.

INGREDIENTS
1 paquet de crestes de "La cocinera"
2 botifarrons de ceba de qualitat
1 poma petita
1 rajolí d'oli d'oliva
1 ou per pintar
llavors de rossella i de sèsam

INGREDIENTES 
1 paquete de empanadillas de "La cocinera" 
2 morcillas de cebolla de calidad 
1 manzana pequeña 
1 chorrito de aceite de oliva 
1 huevo para pintar 
semillas de amapola y de sésamo


RECEPTA
Per prepar el farcit pelem la poma i la tallem a dauents molt petits, despres els fregim suaument a una paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Han de quedar tovets, no daurats.
Després cal obrir els botifarrons, treure'n el farcit i fregir-ho una mica amb els dauets de poma, que quedi tot ben integrat.
Nomès queda farcir les crestes amb la barreja del butiffaró i la poma, pintar-les amb l'ou, tirar per sobre una mica de llavors de rossella i de sèsam i disposar-los a sobre d'una safata d'anar al forn folrada d'una làmina de teflon o bé de paper de forn.
Els courem al forn preescalfat a 170º vigilant que no se'ns cremin ja que es fan de seguida, només en uns cinc minutets. Quan veieu que agafan un preciós to dauradet es que ja estan a punt.
Aquestes creses seràn l'estrella de qualsevol reunió o aperitiu. Si les proves no t'oblidis de dir-me que t'ha semblat.

RECETA 
Para prepar el relleno pelamos la manzana y la cortamos en daditos muy pequeños, después los freímos suavemente a una sartén con un chorrito de aceite de oliva. Deben quedar blanditos, no dorados. 
Después hay que abrir las morcillas, sacar el relleno y freír un poco con los daditos de manzana, que quede todo bien integrado. 
Sólo queda rellenar las empanadillas con la mezcla de la morcilla y la manzana, pintarlas con el huevo batido, echar por encima un poco de semillas de amapola y de sésamo y disponerlos sobre una bandeja de horno forrada de una lámina de teflón o bien de papel de horno. 
Los cocemos en el horno precalentado a 170 º vigilando que no se nos quemen ya que se hacen enseguida, sólo en unos cinco minutitos. Cuando veas que cogen un precioso tono dorado es que ya están a punto. 
Estas empanadillas seran la estrella de cualquier reunión o aperitivo. Si las pruebas no te olvides de decirme que te ha parecido.