Paquetets de ceba caramelitzada amb formatge de cabra - Paquetitos de cebolla caramelizada con queso de cabra


La segona de les receptes de farcellets d'aperitiu, que també esta tremenda! No us fa venir salivera?  a mi sí!  De veritat, ho heu de provar, tothom voldrà venir a casa vostra!

La segunda de las recetas de empanadillasde aperitivo, que también esta tremenda! ¡No oshace salivar? ¡A mí sí! De verdad, lo tenéis que probar, ¡todo el mundo querrá ser vuestro invitado!INGREDIENTS
1 paquet de crestes de "La cocinera"
100 gr de ceba caramelitzada, la recepta aquí
100 gr de formatge de cabra
1 ou batut per pintar els paquetets
llavors de rosella (les podeu trobar a qualsevol botiga de fruits secs o espècies)

 INGREDIENTES  
1 paquete de empanadillas de "La cocinera"  
100 gr de cebolla caramelizada , la receta aquí
100 gr de queso de cabra  
1 huevo batido para pintar los paquetitos  
semillas de amapola (se pueden encontrar en cualquier tienda de frutos secos o especias)


RECEPTA
Poseu el forn a preescalfar a 170º i comenceu a farcir les crestes posant  una culleradeta de ceba caramelitzada i un troset de formatge de cabra, no us passeu perque després no el podrieu tancar bé.
Per tancar el paquetet jo ho he fet en quatre puntes però li podeu donar la forma que més us agradi, si en feu de diferents sabors com jo he fet queda xulo que siguin diferents. A més, si com m'ha passat a mi algun cop a algú no li agrada el formatge, sap quins són els que no ha d'agafar! Podeu veure el procés de plegar clicant a l'enllaç del final.
Un cop els anem tenint els disposem a sobre d'una safata per anar al forn folrada d'una làmina de teflón o bé de paper de forn. Els pintem amb l'ou batut, espolvorem una mica de llavors de  rossella per sobre i al forn.
Cal vigilar perque es fan de seguida, uns cinc minutets, quan els vegueu daurats ja estaran a punt.
Hosabreu també per l'oloreta que s'haurà escampat per la cuina i que farà que hagueu de fer esforços per no cruspir-vos tots els farcellets!


RECETAPonemos el horno a precalentar a 170 º y empezamos a rellenar las empanadillas poniendo una cucharadita de cebolla caramelizada y un trocito de queso de cabra,en cada oblea no te pases porque después no lo podrás cerrar bien.Para cerrar el paquetito yo lo he hecho en cuatro puntas pero le puedse dar la forma que más te guste, si los haces de diferentes sabores como yo he hecho queda chulo que sean diferentes. Además, si como me ha pasado a mí alguna vez a alguien no le gusta el queso, sabe cuáles son los que no debe coger! Puedes ver el proceso de plegar pinchando en el enlace del final.Una vez los vamos teniendo los disponemos sobre una bandeja para el horno forrada de una lámina de teflón o bien de papel de horno. Los pintamos con el huevo batido, espolvoreaos un poco de semillas de amapola por encima y al horno.Hay que vigilar porque se hacen enseguida, unos cinco minutitos, cuando los veáis dorados ya estarán a punto.Lo sabréis también por el olor que se esparcido por la cocina y que hará que tengáis que hacer esfuerzos para no comeros todos los paquetitos!

 Aquestarecepta la vaig veure aquí:
Esta receta la vi aquí:
http://www.lazyblog.net/2011/04/empanadillas-de-cebolla-caramelizada-y.html