Bundt de mores i llimona - Bundt de moras i limón


Aquesta recepta la vaig fer al setembre, amb mores fresques acabades de collir, però amb mores congelades queda també estupendament o sigui que no hi ha excuses! La combinació de mores i llimona es tremenda, i molt primaveral així que ara que sembla que ve el bon temps encara ve més de gust. Segur que us agradarà molt, és realment exquisit!

 Esta receta la hice en septiembre, con moras frescas recién cogidas, pero con moras congeladas queda también estupendamente o sea que no hay excusas! La combinación de moras y limón es tremenda, y muy primaveral así que ahora que parece que viene el buen tiempo aún más apetecible. Seguro que os gusta mucho, es realmente exquisito!


INGREDIENTS
180 ml d'oli de gira-sol
2 ous
la pell de 1/2 llimona ratllada2 cdes. de suc de llimona
150 gr de iogurt grec natural
150 gr de sucre glaç
300 gr de farina 

1 sobre de llevat (Royal, Mercadona...)
125 gr de mores fresques o congelades
Una mica de mantega per engreixar el motllo
Per al glassejat
150 gr de sucre glaç
60 ml de suc de llimona


 INGREDIENTES   
180 ml ​​de aceite de girasol
2 huevos
la piel de medio limón ratllada

2 cdas. de zumo de limón
150 gr de yogur griego natural
150 gr de azúcar glas
300 gr de harina  

1 sobre de levadura (Royal, Mercadona ...)  
125 gr de moras frescas o congeladas  
Un poco de mantequilla para engrasar el molde  
Para el glaseado  
150 gr de azúcar glas
60 ml de zumo de limón


RECEPTA

Preescalfar el forn a a 180º.

Barrejar l'oli, el ous, la pell de llimona ratllada, el suc de llimona i el iogurt amb el sucre glaç fins que ens quedi molt ben barrejat.

En un altre recipient barrejar molt bé la farina tamisada amb el llevat, desprès anar incorporant la farina a la barreja de l'altre recipient a poc a poc i barrejant molt bé.

Afegim les mores (fresques o descongelades) i les incorporem a la massa.

Untem un motllo de corona (Bundt) amb mantega i hi aboquem la nostra massa. Ho enfornem durant 45 minuts aproximadament, ja sabeu que això depèn del forn, quan en punxar-lo amb un palet surti net es que ja està.  

Traiem el bundt del forn i el deixem reposar 10 minuts, desprès ho desemmotllem i ho deixem acabar de refredar a sobre d'una reixeta.

Mentre encara està una mica calent ho anem banyant a cullerades amb el glassejat que haurem fet barrejant una mica el sucre glaç i el suc de llimona.


 RECETA

Precalentar el horno a 180 º.

Mezclar el aceite, los huevos, la ralladura de limón, el zumo de limón y el yogur con el azúcar glas hasta que quede muy bien mezclado.
 

En otro recipiente mezclar muy bien la harina tamizada con la levadura, después ir incorporando la harina a la mezcla del otro recipiente poco a poco y mezclando muy bien.
 

Añadimos las moras (frescas o descongeladas) y las incorporamos a la masa.
 

Untamos un molde de corona (Bundt) con mantequilla y echamos nuestra masa. Lo horneamos durante 45 minutos aproximadamente, ya sabéis que esto depende del horno, cuando al pinchar con un palillo salga limpio es que ya está.

Sacamos el bundt del horno y lo dejamos reposar 10 minutos, después lo desmoldamos y lo dejamos terminar de enfriar sobre una rejilla.
 

Mientras todavía está un poco caliente lo vamos bañando a cucharadas con el glaseado que habremos hecho mezclando un poco el azúcar glas y el zumo de limón.Deixem que el glassejat s'endureixi una mica i ja estarà a punt. Oi que té molt bona pinta? Doncs està tan bo com sembla, i encara més! 

Dejamos que el glaseado se endurezca un poco y ya estará listo. Verdad que tiene muy buena pinta? Pues está tan bueno como parece, y aún más!


Aquesta recepta l'he vist aquí
 Esta receta la he visto aquí

http://www.midulcehogar.es/2012/04/bundt-de-limon-y-moras.html

Si us ha agradat aquest Bundt no us perdeu aquest Bundt  Cake de xocolata amb  gasejat de xocolata, és la bomba!
Si os ha gustado este Bundt no os perdáis este Bundt Cake de chocolate con glaseado de chocolate, es la bomba!