Calabazas de sobrasada y queso (aperitivo)


Aquest aperitiu el vaig fer per Halloween, però no cal esperar al proper any per poder-lo gaudir! és un aperitiu que queda molt vistós i és bastant fàcil de fer. Nomès és una mica entretingut el modelar les carbassetes però tampoc no es triga tant i el resultat val molt la pena, queda espectacular!  I estan delicioses, la sobrassada barrejada amb el formatge crema queda molt més suau, una delicia!
Us animeu a fer-les aquest cap de setmana?

Este aperitivo lo hice para Halloween, ¡pero no hay que esperar al próximo Halloween para poderlas disfrutar! Es un aperitivo que queda muy vistoso y es bastante fácil de hacer. Sólo es un poco entretenido el modelar las calabacitas pero tampoco se tarda tanto y el resultado vale la pena, ¡queda espectacular! Y están deliciosas, la sobrasada mezclada con el queso crema queda mucho más suave, una delicia.
¿Os animáis a hacerlas este fin de semana?INGREDIENTS (per unes 10 unitats)
250 gr. de formatge d'untar tipus Philadelpia
250 gr. de sobrassada de qualitat
fulles de julivert per decorar
palets d'aperitiu salats
Galetes salades o biscottes per posar a sota

INGREDIENTES (para unas 10 unidades 
250 gr. de queso de untar tipo Philadelpia  
250 gr. de sobrasada de calidad  
hojas de perejil para decorar  
palitos de aperitivo salados  
galletas saladas o biscotes para poner debajo


RECEPTA
Amb una batedora barregem el formatge amb la sobrassada fins que quedi una barreja ben fina, llavors la guardem a la nevera per a que agafi cos, com a mínim una hora.
Un cop tenim la barreja una mica més endurida la traiem de la nevera i anem fent boletes, una mica més grans que una nou i una mica aixafades. Ens poden ajudar els nens, és com fer plastilina i els encanta! No cal que siguin gaire perfectes així queden més naturals. si sens enganxa la massa a les mans ens les podem mullar amb aigua, i si perd molta temperatura i no es treballa bé una estona més de nevera i llestos!RECETA  

Con una batidora mezclamos el queso con la sobrasada hasta que quede una mezcla bien fina, entonces la guardamos en la nevera para que coja cuerpo, como mínimo una hora.  
Una vez tenemos la mezcla un poco más endurecida la sacamos de la nevera y vamos haciendo bolitas, un poco más grandes que una nuez y un poco aplastadas. Nos pueden ayudar los niños, es como hacer plastilina y les encanta. No hace falta que sean muy perfectas así quedan más naturales. Si se nos pega la masa en las manos noslas  podemos mojar con agua, y si pierde mucha temperatura y no se trabaja bien ¡un rato más de nevera y listo!


Anirem posant les boletes a sobre d'un paper de forn o làmina de teflón (sóc fan de les del Lidl!) i quan les tinguem totes, amb un escuradents anem marcant les estries. Posem una fulla de julivert a sobre i un troset de palet salat d'aperitiu i ja ho tenim, unes carbassetes moníssimes i delicioses que segur que agraden  a tothom!
 Iremos poniendo las bolitas sobre un papel de horno o lámina de teflón (soy fan de las del Lidl!) Y cuando las tengamos todas, con un palillo vamos marcando las estrías. Ponemos una hoja de perejil encima y un trocito de palito salado de aperitivo y ya lo tenemos, unas calabacitas  monísimas y deliciosas que seguro que gustan a todos!
Aquesta recepta l'he vist a la revista Whole Kitchen, es taaaaan maca! Quina pena que ja no la facin més, jo estava enganxada. Però encara podem gaudir dels números que varen publicar, la podeu veure aquí
:Esta receta la he visto en la revista Whole Kitchen, ¡es taaaaan bonita! Qué pena que ya no hagan más, yo estaba enganchada. Pero aún podemos disfrutar de los números que publicaron, la podéis ver aquí:
http://issuu.com/wholekitchen/docs/magazine11