Cistellets amb remenat d'esparrecs, alls i gambes -Cestitas con revuelto de espárragos, ajos i gambas


Una altra recepta d'espàrrecs de marge, s'ha d'aprofitar la temporada. Aquest cop el clàssic remenat d'espàrrecs de marge amb alls tendres i gambetes, però presentat d'una manera diferent, ideal com entrant per un sopar, quedareu la mar de bé! Aquestes combinacions clàssiques la veritat es que estan tremendes, si han arribat a ser un clàssic per alguna cosa serà!  Els alls tendres amb espàrrecs i gambetes són una delícia, i presentats així encara agradaran més, us animeu a preparar aquests cistellets? 

Otra receta de espárragos trigueros, hay que aprovechar la temporada. Esta vez el clásico revuelto de espárragos trigueros con ajos tiernos y camarones, pero presentado de una manera diferente, ideal como entrante para una cena, ¡quedaréis la mar de bien! Estas combinaciones clásicas la verdad es que están tremendas, si han llegado a ser un clásico por algo será. Los ajos tiernos con espárragos y camarones son una delicia, y presentados así aún gustarán más ¿os animáis a preparar estos cestitos?
INGREDIENTS
un manat d'espàrrecs 
un manat d'alls tendres
150 gr de cues de gambetes pelades (congelades, a no ser t'hagi tocat la loteria, aleshores fresques!)
6 ous
6 fulles de pasta filo
oli per pintar la pasta filo i un raig per fer el remenat
sal i pebre al gust


INGREDIENTES 
un manojo de espárragos 
un manojo de ajos tiernos 
150 gr de colas de gambitas peladas (congeladas, a no ser te haya tocado la lotería... ¡entonces frescas!) 
6 huevos 
6 hojas de pasta filo 
aceite para pintar la pasta filo y un rayo para hacer el revuelto 
sal y pimienta al gusto


Pelem, netegem i tallem a trossos els alls tendres i els espàrrecs de marge. Ho reservem amb les gambetes ja descongelades.
Pintem amb oli les cassoletes que farem servir de motlle per fer les cistelletes. 
Estenem a la superfície de treball les lámines de pasta filo i les pintem amb oli d'oliva, les dobleguem per la meitat, pintem amb una altra gota d'oli i dobleguem un altre cop per la meitat,  folrem el motllo formant un cistellet. Repetim amb les sis lámines.

Pelamos, lavamos y cortamos en trozos los ajos tiernos y los espárragos silvestres. Lo reservamos con las gambitas ya descongeladas. 
Pintamos con aceite las cazoletas que usaremos de molde para hacer las cestas. 
Extendemos en la superficie de trabajo las láminas de pasta filo y las pintamos con aceite de oliva, las doblamos por la mitad, pintamos con otra gota de aceite y doblamos otra vez por la mitad, forramos el molde formando un cestillo. Repetimos con las seis láminas.Podem lligar els cistellets amb un cordill per que no es deformin. 
Els posem al forn preescalfat a 200º durant deu minuts, o fins que estiguin daurats, vigileu que no es cremin.
Mentrestant anem pel remenat, posem una gota d'oli a una paella antiadherent, donem unes quantes voltes als espàrrecs i als alls tendres a foc fort, quatre o cinc minuts i de seguida baixem el foc i tirem els ous batuts lleugerament, anem remenant mig minut i ho retirem del foc, amb l'escalfor residual s'acabarà de fer.

Podemos atar los cestillos con un cordel para que no se deformen. 
Los ponemos en el horno precalentado a 200 º durante diez minutos, o hasta que estén dorados, vigila que no se quemen. 
Mientras vamos por el revuelto, ponemos una gota de aceite en una sartén antiadherente, damos unas cuantas vueltas a los espárragos y los ajos tiernos a fuego fuerte, cuatro o cinco minutos y enseguida bajamos el fuego y echamos los huevos batidos ligeramente, vamos removiendo medio minuto y lo retiramos del fuego, con el calor residual se terminará de hacer.Un cop estiguin daurats els cistellets els traiem del forn i els farcim amb el remenat d'espàrrecs, alls tendres i gambetes. Podem servir dos cistellets farcits a cada plat, si es vol acompanyats d'una mica d'amanida per tenir un sopar complet i boníssim ben primaveral. Espero que us agradi!

Una vez estén dorados los cestillos los sacamos del horno y los rellenamos con el revuelto de espárragos, ajos tiernos y gambitas. Podemos servir dos cestillos rellenos en cada plato, si se quiere acompañados de un poco de ensalada para tener una cena completa y buenísima bien primaveral. Espero que os guste!