Ous al plat - Huevos al plato


El plat preferit del meu fill. Bé, amb els ous amb patates, els ous amb bacó, els ous amb...  La veritat es que quan faig ous al plat el sopar es converteix en una festa, son la mar de bons, i els pots fer amb un munt d'ingredients diferents. Qualsevol nit que no tinguis ganes de cuinar pots fer aquest sopar tan  reboníssim amb el que tinguis a la nevera, en un plis plas una festa a taula!

El plato preferido de mi hijo. Bueno, con los huevos con patatas, los huevos con bacon,  los huevos ... La verdad es que cuando hago huevos al plato la cena se convierte en una fiesta, son la mar de buenos, y los puedes hacer con un montón de ingredientes diferentes. Cualquier noche que no tengas ganas de cocinar puedes hacer esta cena tan reuenísima con lo que tengas en la nevera, en un plis plas una fiesta en la mesa!
INGREDIENTS (per cada persona)
una llesca de pa de motlle
dos ous
una cullerada de sobrassada
formatge ratllat (aquest era Emmental)
una culleradeta de ceba confitada
romani, farigola, sal i pebre negre acabat de moldre

Jo aquest dia vaig fer servir aquests ingreients però pots posar el que et vingui més de gust, o el que tinguis a la nevera, segur que amb altres ingredients et quedarà ben bo.


 INGREDIENTES (por cada persona)  
una rebanada de pan de molde  
dos huevos  
una cucharada de sobrasada  
queso rallado (este era Emmental)  
una cucharadita de cebolla confitada  
romero, tomillo, sal y pimienta negra recién molida  

Yo ese día utilicé estos ingreients pero puedes poner lo que te apetezca, o lo que tengas en la nevera, seguro que con otros ingredientes te quedará bien bueno.RECEPTA
Primer engreixem amb una mica d'oli la cassoleta a on farem els ous i preescalfem el forn a 180º.
Posem la llesca de pa de motllo entre dos lamines de plastic i ho aplanem amb un corró.


 RECETA  
Primero engrasamos con un poco de aceite la cazoleta donde haremos los huevos y precalentamos el horno a 180 º.  
Ponemos la rebanada de pan de molde entre dos láminas de plástico y lo aplanamos con un rodillo.


Després aquesta llesca la posem a la cassoleta i aboquem a sobre els dos ous i per sobre posem la resta d'ingredients.
Ho enfornem durant uns deu minuts, ha de quedar la clara cuallada però el rovell no, vigileu perque cada forn es diferent.
Aquí us poso les fotos d'un altre dia, aquest dia hi vaig posar sobrassada, mozzarella, ceba confitada, greix de pernilet ibèric i un raig de nata. També d'escàndol!

Luego esta rebanada la ponemos en la cazoleta y vertemos encima los dos huevos y por encima ponemos el resto de ingredientes.  
Lo horneamos durante unos diez minutos, debe quedar la clara cuajada pero la yema no, cuidado porque cada horno es diferente.  
Aquí os pongo las fotos de otro día, ese día puse sobrasada, mozzarella, cebolla confitada, grasa de jamoncito ibérico y un chorro de nata. También de escándalo!
Què, per sucar-hi pa, oi?  A banda de la llesca que porta prepareu una bona barra o pa de pagès, us farà falta!  Bon profit!

Qué, para mojar pan, ¿verdad? Aparte de la rebanada que lleva preparar una buena barra o pan de hogaza, ¡la necesitaréis! ¡Buen provecho!