miércoles, 2 de abril de 2014

Amanida de mongetes vermelles agredolces - Ensalada de judías rojas agridulces


M'encanta aquesta amanida! La vinagreta que duu és dolça, salada, picant i acida, i el resultat és una maravella.  Ho heu de provar, segur que també us encanta. Es pot menjar tant de primer com de guarnició, queda especialment bé amb el peix a la planxa amanit amb un raig de llimona i un polsim de sal Maldon o rosa de l'Himalaia, en aquest cas és tonyina. Deliciós, senzill i ben sa!


¡Me encanta esta ensalada! El aliño que lleva es dulce, salado, picante y ácido, y el resultado es una maravilla. Lo debe probar, seguro que también os encanta. Se puede comer tanto de primero como de guarnición, queda especialmente bien con el pescado a la plancha aderezado con un chorrito de limón y una pizca de sal Maldon o rosa del Himalaya, en este caso es atún. Delicioso, sencillo y bien sano!



INGREDIENTS
Un pot de mongetes vermelles de 400gr.
2 culleradetes de suc de llimona
1 culleradeta de mel
2 cullerades de julivert picat
Sal Maldon o bé rosa de l'Himalaia al gust



INGREDIENTES 


Un bote de alubias rojas de 400gr. 

2 cucharaditas de zumo de limón 
1 cucharadita de miel 
2 cucharadas de perejil picado 
Sal Maldon o bien rosa del Himalaya al gusto 


RECEPTA

En un bol barreja el suc de llimona, l'oli de cirereta i herbes i la mel.

Amb l'ajuda d'un colador esbandeix amb aigua fresca les mongetes per treure el líquid de la conserva.

Barreja les mongetes ben escorregudes amb el líquid d'amanir.

Afegeix el julivert picat i la sal Maldon o bé rosa de l'Himalaia, remena-ho molt bé per que quedin totes les mongetes ben cobertes amb l'amanit i, llestos!


RECETA 

En un bol mezcla el zumo de limón, el aceite de guindilla y hierbas y la miel. 

Con la ayuda de un colador enjuaga con agua fresca las judías para sacar el líquido de la conserva. 

Mezcla las judías bien escurridas con el líquido de ensalada. 

Agrega el perejil picado y la sal Maldon o bien rosa del Himalaya, remueve muy bien para que queden todas las judías bien cubiertas con el aliño y listos!


Una altra manera de menjar aquesta deliciosa amanida, amb unes fulles de diferents enciams.  Boníssima, l'oli picant amb la mel i el suc de llimona combinen sorprenentment bé, no deixeu de provar-la!
Recepta adaptada del llibre "La cocina de Nigella Lawson, comida ràpida y saludable".

Us ve de gust veure més receptes d' amanida diferents? No us perdeu aquesta deliciosa amanida Waldorf, el gran clàssic de la cuina de Nova York, o també una que a mi m'encanta, l'amanida de mongetes tendres amb vinagreta de mostassa de Dijon i tàperes, irresistible i molt sana.


Otra manera de comer esta deliciosa ensalada, con unas hojas de diferentes lechugas. Buenísima, el aceite picante con la miel y el jugo de limón combinan sorprendentemente bien, no dejéis de probarla! 
Receta adaptada del libro "La cocina de Nigella Lawson, comida rápida y saludable"

Os apetece ver más recetas de ensalada diferentes?  No os perdáis esta deliciosa ensalada Waldorf, el gran clásico de la cocina de Nueva York, o también una que a mi me encanta, la ensalada de judías verdes con vinagreta de mostaza de Dijon y alcaparras, irresistible y muy buena.