Entrepans deliciosos i recol.lecció d'herbes aromàtiques - Bocadillos deliciosos i recolección de hierbas aromáticas


A la primavera a casa anem casi cada cap de setmana d'excursió amb els nostres entrepans deliciosos.  No hi ha res millor que menjar-se un d'aquests entrepans envoltats de natura esclatant de vida, o potser es perque ens els mengem després d'una bona caminada?  En tot cas aquests estan entre els nostres entrepans preferits,  són boníssims!

En primavera en casa vamos casi cada fin de semana de excursión con nuestros deliciosos bocadillos. No hay nada mejor que comerse uno de estos bocadillos rodeados de naturaleza estallante de vida ¿o quizás será porque los comemos después de una buena caminata? En todo caso estos están entre nuestros bocadillos preferidos, ¡son buenísimos!
INGREDIENTS

Entrepà vegetal
pa, oli i sal
tomata tallada a rodanxes fines
formatge de cabra tallat a rodanxes fines
cogombrets tallats a làmines
enciam tallat en juliana 

Entrepà de llangonissa
pa, oli i sal
llangonissa o fuet
cogombrets

"Entrepizza"
pa, oli i sal
formatge a llesques del que més us agradi, jo faig servir Havarti o Emmental 
pernil brassejat o un altre de qualitat
orenga 


INGREDIENTES 

bocadillo vegetal 
pan, aceite y sal 
tomate cortado en rodajas finas 
queso de cabra cortado en rodajas finas 
pepinillos cortados en láminas 
lechuga cortada en juliana 

Bocadillo de salchichón 
pan, aceite y sal 
salchichón o fuet 
pepinillos 

"Bocadizza" 
pan, aceite y sal 
queso en lonchas del que más os guste, yo uso Havarti o Emmental 
jamón braseado u otro de calidad 
oréganoRECEPTA
Tallem el pa i posem oli i sal, jo no poso tomata però si es vol es pot posar. 
Per l'entrepà vegetal posem una capa d'enciam tallat en juliana, a sobre tomata en rodanxes fines, formatge de cabra en rodanxes fines i per sobre de tot cogombrets a làmines. 
Per l'entrepà de llangonisa disposem els trossos de llangonisa o fuet i a sobre molts cogombrets tallats a làmines, aquest és el preferit del meu fill, no es tonto, no!  Els cogombrets amb el fuet estan deliciosos, si no ho heu provat heu de fer-ho, és genial. Aquí no se sol fer però a França és una combinació molt típica, nosaltres ho varem apendre allà per això li diem entrepà de "cornichons".

RECETA 
Cortamos el pan y ponemos aceite y sal, yo no pongo tomate pero si se quiere se puede poner. 
Para el bocadillo vegetal ponemos una capa de lechuga cortada en juliana, encima tomate en rodajas finas, queso de cabra en rodajas finas y por encima de todo pepinillos en láminas. 
Para el bocadillo de salchichón disponemos los trozos de salchichón o fuet y encima muchos pepinillos cortados en láminas, este es el preferido de mi hijo ¡no es tonto, no! Los pepinillos con el fuet están deliciosos, si no lo habéis probado debéis hacerlo, es genial. Aquí no se suele hacer pero en Francia es una combinación muy típica, nosotros lo aprendimos allí por eso le llamamos bocadillo de "cornichons".


Els grans pel pare, els petits per la mare i els mitjans pel nen!
Per l'entrepizza posem oli i sal al pa i a sobre formatge, pernil brassejat o el que més us agradi i 
ho empolvorem tot amb orenga. 

Los grandes para el padre, los pequeños para la madre y los medianos para el niño!
Para el bocapizza ponemos aceite y sal al pan y encima queso, jamón braseado o el que más os guste y lo espolvoreamos todo con orégano.Aquest és el producte de l'excursió, una bona collita de farigola florida i romaní meravellosos, quins plats que cuinaré amb aquestes herbes tan aromàtiques!

Este es el producto de la excursión, una buena cosecha de tomillo en flor y romero maravillosos, qué platos que cocinaré con estas hierbas tan aromáticas!


Voleu veure d'on els varem agafar? Havent crescut en aquesta terra ventada per la brisa carregada de sal marina nomès poden ser meravelloses aquestes herbes, i els plats cuinats amb elles!

Queréis ver de donde los cogimos? Habiendo crecido en esta tierra barrida por la brisa cargada de sal marina sólo pueden ser maravillosas estas hierbas, y los platos cocinados con ellas!Us agradaria veure més receptes ideals per portar d'excursió o a la platja?  Mireu aquests croissants de pernil i formatge o aquestes salsitxes de Francfurt amb gavardina, molt originals i molt bons!

Os gustaría ver más recetas ideales para llevar de excursión o a la playa? Mirad estos croissants de jamón y queso o estas salchichas de Francfurt con gabardina, muy originales y muy buenos!