Roses de merenga - Rosas de merengue


Les merengues m'encanten però mai m'havia atrevit a fer-les, em pensava que seria complicat i no ho és en absolut i el resultat és espectacular, heu vist quina cosa més mona?  Al final m'he atrevit a fer les merengues amb les clares pasteuritzades que em varen sobrar de fer els ous decorats de Pasqua. Han sortit delicioses,  animeu-vos a fer-les i veureu quina delícia!  

 Los merengues me encantan pero nunca me había atrevido a hacerlos, pensaba que sería complicado y no lo es en absoluto y el resultado es espectacular. ¿Habéis visto qué cosa más mona? Al final me he atrevido a hacer los merengues con las claras pasteurizadas que me sobró de hacer los huevos decorados de Pascua. Han salido deliciosos, ¡animaros a hacerlos y veréis qué delicia!
INGREDIENTS

4 clares d'ou 
240 gr de sucre, jo sempre faig servir sucre amb aroma de vainilla.
colorant alimentari
xerop de grosella, amb un tapet n'hi ha prou

 INGREDIENTES  
4 claras de huevo  
240 gr de azúcar, yo siempre uso azúcar con aroma de vainilla.  
colorante alimentario  
xerop de grosella, con un tapete basta 

RECEPTA
Comencem a batre les clares d'ou, quan ja estiguin mig montades afegim el sucre en forma de pluja i a poc a poc, continuem batem fins que estiguin muntades del toc, ben fermes, ja sabeu que en girar el recipient no caiguin, això diuen! 
Afegim el colorant alimentari, amb una mica n'hi ha prou, en el meu cas color vermell de Wilton, amb un mica dona aquest color rosa tan maco. Afegim també un tap de xarop de grosella que li donarà un gustet a fruits vermells molt bo.
Posem la merenga a una màniga pastissera en el meu cas la boquilla és la 2D de Wilton, no l'he fet serrvir gaire per això no totes les flors han quedat bé, però de totes maneres són molt maques! Podeu fer servir la boquilla que vulgueu i donar-li altres formes.  
Posem una làmina de teflon o de paper d'enfornar a una safata i anem formant les roses, aquesta foto és abans d'enfornar.

 RECETA  
Empezamos a batir las claras de huevo, cuando ya estén medio montadas añadimos el azúcar en forma de lluvia y poco a poco, seguimos batiendo hasta que estén montadas del todo, bien firmes. Ya sabéis, que al girar el recipiente no se caigan, ¡eso dicen !  
Añadimos el colorante alimentario, con un poco basta, en mi caso color rojo de Wilton, con un poco da este color rosa tan bonito. Añadimos también un tapón de jarabe de grosella que le dará un gustillo a frutos rojos muy bueno 
Ponemos el merengue en una manga pastelera en mi caso la boquilla es la 2D de Wilton, no la he usado nunca mucho, por eso no todas las flores han quedado bien, ¡pero de todos modos son muy bonitas! Puedes utilizar la boquilla que quieras y darle otras formas 
Ponemos una lámina de teflón o de papel de hornear en una bandeja y vamos formando las rosas, esta foto puedes verlas antes de hornear.


S'han de coure a 120º durant 80 minuts, i deixem el forn una mica obert perquè surti l'humitat que és el que volem, que es perdi l'humitat i quedin les merengues ben seques, més que no pas que es coguin massa.

Se cuecen a 120 º durante 80 minutos, y dejamos el horno un poco abierto para que salga el humedad que es lo que queremos, que se pierda la humedad y queden los merengues bien secos, en vez de que  se cuezan demasiado .Un cop cuits s'han de deixar refredar a dintre del forn una mica obert fins que estiguin totalment freds. 
Per conservar-les l'important és que no agafin humitat ja que s'estovarien,  en un recipient hermètic ben tancat aguantaràn força dies.

Una vez cocidos se deben dejar enfriar dentro del horno un poco abierto hasta que estén totalmente fríos. Para conservarlos lo importante es que no cojan humedad ya que se ablandan. En un recipiente hermético bien cerrado aguantan bastantes días.


La recepta la vaig treure d'un bloc que segueixo i que fa uns dies que està publicant receptes de merenga, entre les seves publicacions i que jo tenia les clares a la nevera no tenia més remei que intentar-ho, i el resultat m'ha encantat!  Si voleu veure la recepta la trobareu al següent enllaç

La receta la saqué de un blog que sigo y que hace unos días que está publicando recetas de merengue, entre sus publicaciones y que yo tenía las claras en la nevera no tenía más remedio que intentarlo, y el resultado me ha encantado! Si queeis ver la receta la encontraréis en el siguiente enlace

http://www.lacuinadesempre.cat/2014/04/merenga.html

Voleu veure més receptes  de dolços?  Mireu aquest versió tan maca del tradicional mel i mató mató mab mel i nous o aquestes delícies de coco, us encantaran!

 Quieres ver más recetas de dulces? Mira esta versión tan bonita del tradicional requesón con miel  requesón mab miel y nueces o estas delicias de coco, ¡os encantarán!


Sígueme en las redes sociales


Puedes seguirme en Facebook,  Twiter Google+ para estar al día de todo!