Maduixes amanides amb crema de Módena i pebre negre




Ja feia molt de temps que tenia ganes de provar les maduixes amb pebre negre, ho vaig llegir no se a on i hi havia pensat moltes vegades, així que ara que tenim tantes maduixes al mercat ho he pogut posar en pràctica. No us podeu fer una idea de com està de bo!  Millor que bo, boníssim! El vinagre amb les maduixes no és cap novetat, li va molt bé i aquesta crema de vinagre de Módena és ideal per amanir les maduixes, fa que deixin anar el seu suc i s'hi barreja formant un almívar deliciós, i el toc del pebre negre encara ressalta més el seu aroma i el seu gust, segur que això és afrodisíac!  Ho ha de ser per força!


INGREDIENTS

mig kilo de maduixes
un raig de vinagre de Módena
pebre negre acabat de moldre




RECEPTA

Netegem molt bé les maduixes, els hi tallem les fulles verdes i les fem a trossets.

En un bol barregem molt bé les maduixes amb un bon raig de vinagre de Módena i un polsim de pebre negre acabat de moldre que quedin tots els trossos ben impregnats. 

Tapem el bol amb paper film i ho guardem a la nevera, uns 20 minuts, per a que les maduixes deixin anar el seu suc i es formi l'almívar.

Abans de servir remenem una mica per repartir l'almívar i, si volem, posem una mica més de pebre per sobre.

I ja ho tenim a punt, si podem servir-lo amb una bona copa de capa ben fred millor que millor!  El cava neteja la boca i encara notem més els contrastos de sabors i aromes, espectacular!

2 comentarios:

  1. Uhmmm.... Buenisimas!! Yo hace mucho años que las hago con vinagre normal y azúcar, dejándolas que maceren toda la noche. La próxima vez las probare con tu receta.

    Un beso wapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo también las hago normalmente con vinagre y azucar, igual que tu. Pero tenía muchas ganas de provar esta receta, la lei en un reportaje de cocina afrodisiaca, no se si lo será peró me pareció que tenian que estar deliciosas y desde luego lo están, muy. ,muy ricas!
      Muchas gracias por tu comentario Conchi, un abrazo y espero que hasa pronto!

      Eliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.