Caprese bites


No em puc resistir al gust i l'aroma de l'alfàbrega, em torna boja!  I amb tomata encara més, qualsevol cosa que porti tomata i alfàbrega ja em té el cor robat...  Així que adoro absolutament aquestes broquetes, amb un sol mols pots posar-te a la boca una mica de tomata, una mica d'alfàbrega i una mica de mozarella, explosió de sabor i aroma!  I a sobre és light... És la tapa perfecta!! 


INGREDIENTS

1 paquet de mini boletes de mozarella
1 paquet de tomatetes cirera
1 manat de fulles d'alfàbrega fresques
sal en escates ( Maldon, rosa de l'Himalaia o similar)
un raig d'oli d'oliva verge extra


RECEPTA

Netegem les tomatetes i les tallem per la meitat. Tallem les boletes de mozarella per la meitat, tallem les fulles d'alfàbrega si són molt grosses per la meitat, si no són molt grosses no cal, al vosltre gust.

Comencem a muntar les broquetes: punxem mitja tomateta,  fulla d'alfàbrega i mitja boleta de mozarella, repetim l'operació a cada broqueta dos cops, de forma que cada boleta serà un mos amb tots els sabors i a cada broqueta n'hi haurà dos.

Ho posem a una plata per servir, tirem per sobre una mica de sal en escates i, si es vol un raig ben fi d'oli d'oliva. Jo no vaig tenir temps, tal i com les feia anàven desapairexent, nomès vaig poder salvar aquestes per la foto desprès de barallar-me amb les quatre mans que anaven endrapant aquestes delícies tan bon pun les preparava... Aquesta passió per l'alfàbrega a casa la tenim tots!  Si les proveu ja veureu com són una autèntica delícia! Amb aquesta tapa tan bona participo a Memòries d'una cuinera. 



8 comentarios:

  1. M'encanta aquesta tapa!! a vegades ens compliquem fent coses força elaborados i en la senzillesa hi podem trobar coses delicioses!! Te la copiaré més d'una vegada, presentada així queda ideal! Un petó i feliç cap de setmana!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens tota la raó, a vegades el més senzill resulta és més bo. Una abraçada, maca!

      Eliminar
  2. una tapa facil vistosa y bien buena¡¡
    Bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  3. Gran aportació al memòries...una minibroquetes salades genials! Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí que ho són, i el millor és que són lights! Que amb les calories de la canyeta ja en tenim prou! jajaja Petons!

      Eliminar
  4. a casa sempre trionfen aquestes broquetes!!! moltes gràcies per participar al Memòries. petonets

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.