Coca de calçots i mix de formatges - Torta de cebolletas y mix de quesosAquests pastissos salats són una maravella, no hi ha setmana que a casa no en prepari un, com a mínim!   Són facilíssims de fer i queden delciciossos, a més és una bona manera d'aprofitar les restes que tinguis rondant per la nevera, puntes de formantges o d'embotit, alguna verdura, una mica de pollastre o alguna altra carn o peix que t'hagi sobrat d'algun àpat...  A casa no es llença res., Bo, bonic i barato, que més es pot demanar? 

Estos pasteles salados son una maravilla, no hay semana que en casa no prepare uno ¡como mínimo! Son facilísimos de hacer y quedan deliciciosos, además es una buena manera de aprovechar los restos que tengas rondando por la nevera, puntas de quesos o de embutido, alguna verdura, un poco de pollo o alguna otra carne o pescado que te haya sobrado de alguna comida ...  Bueno, bonito y barato, que más se puede pedir?


INGREDIENTS
Una làmina de pasta de full quadrada, no rodona. 
8-10  calçots nets, tallats petits i sofregits o fets a l microones 10 minuts  (amb la recepta de ceba al microones, si no la coneixeu la podeu trobar aquí  ceba ràpida al microones ) Jo els calçots ja els tenia fets i congelats, però es pot substituir perfectament per un manat de ceba tendra.
1/2  de formatge rulo de cabra dels petits.
150 gr aprox de formatge blau
formatge mozzarella rallat
formatge emmemtal ratllat
formatge parmesà ratllat
sal, pebre negre acabat de moldre i pebre rosa
Oli d'oliva , orenga i sesam torrat per decorar

Jo he posat els formatges que tenia per la nevera però podeu posar els que vulgueu, tots combinen bé. Mireu a la foto de sota com queda


INGREDIENTES 
Una lámina de hojaldre cuadrada, no redonda. 
8-10 calçots limpios, cortados pequeños y sofritos o hechos en el microondas 10 minutos (con la receta de cebolla en el microondas, si no la conocéis la puede encontrar aquí cebolla ràpida en el microondas) Yo los calçots ya los tenía hechos y congelados, pero se puede sustituir perfectamente por un manojo de cebolleta. 
1/2  queso rulo de cabra de los pequeños. 
150 gr aprox de queso azul 
queso mozzarella rallado 
queso emmemtal rallado 
queso parmesano rallado 
sal, pimienta negra recién molida y pimienta rosa 
Aceite de oliva, orégano y sésamo tostado para decorar 

Yo he puesto los quesos que tenía por la nevera, pero puede poner los que quiera, todos combinan bien. Ved en la foto de abajo como queda


Primer despleguem la làmina de pasta de full i la tallem per la meitat. A sobre d'una meitat posem els calçots o la ceba tendra sofregits o fets al microones i per sobre repartim els trossets de formatge i els formatges ratllats.
Amb l'altre meitat de la làmina de pasta de full tapem la primera i li fem foradets punxant amb uma forquilla, això ho fem pr a que no pugi massa. Desprès pintem aquesta làmina amb oli d'oliva i hi tirem per sobre orenga i sesam torrat. Com a la foto de sota.

Primero desplegamos la lámina de hojaldre y la cortamos por la mitad. Sobre una mitad ponemos los calçots o la cebolleta sofritos o hechos en el microondas y por encima repartimos los trocitos de queso y los quesos rallados. 
Con la otra mitad de la lámina de hojaldre tapamos la primera y le hacemos agujeritos pinchando con uma tenedor, esto lo hacemos para que no suba demasiado. Después pintamos esta lámina con aceite de oliva y echamos por encima orégano y sésamo tostado. Como en la foto de abajo.


Ho cuinem al forn preescalfat a 180º una mitja hora o fins que veieu que la coca ja esta ben doradeta.

Lo cocemos en el horno precalentado a 180º una media hora o hasta que veáis que la torta ya está bien doradita.


L'oloreta que fa el formatge és deliciosa i barrejat amb la dolçor dels calçots o les cebes tendres està boníssim! Si ho proveu ja m'ho sabreu dir!

El olor que hace el queso es delicioso y mezclado con la dulzura de los calçots o las cebolletas está buenísimo! Si lo probáis ya lo veréis!