Crêpes Suzette de Nigella Lawson


A qui no li agraden les crepes? Doncs les crepes Suzzette són les reines de les crepes!  Són una delícia absoluta, suaus, dolces i afruitades, unes postres divines!  Aquestes a més són unes postres amb trampa, a l'estil que tan m'agrada de Falsarius Chef, o sigui: extra-ràpides, extra-fàcils i, per descomptat,  extra-delicioses!  Us atreviu a provar-les?

A quien no le gustan las crepes? Pues las crepes Suzzette son las reinas de las crepes! Son una delicia absoluta, suaves, dulces y afrutadas, un postre divino! Estas además son un postre con trampa, al estilo que tanto me gusta de Falsarius Chef, o sea: extra-rápidas, extra-fáciles y, por supuesto, ¡extra-deliciosas! ¿Os atrevéis a probarlas?


INGREDIENTS
el suc de dues taronges
la pell ratllada d'una taronja
100 gr de mantega
75 gr de sucre
un paquet de 8 crepes comprat (nomès els he trobat al Bonpreu i al Carrefour)
80 ml de Cointreau 

INGREDIENTES  
el zumo de dos naranjas  
la piel rallada de una naranja  
100 gr de mantequilla  
75 gr de azúcar  
un paquete de 8 crepes comprado (solo los he encontrado en Bonpreu y el Carrefour)  
80 ml ​​de Cointreau


RECEPTA
Posem el suc de les taronges, la pell ratllada, la mantega i el sucre a un cassó i ho fem bullir i de seguida baixem el foc, cal que es faci a foc molt lent durant un quart d'hora, fins que agafi la consistència d'u almívar.
Pleguem les crepes per la meitat i desprès un altre cop per la meitat i les disposem a una paella grossa, no passa res si es munten una mica.
Llencem l'almivar de taronja ben calent per sobre les crepes y ho escalfem a foc molt lent uns tres minuts.
Mentrestant al pot de l'almívar, encara amb les restes, hi afegim el Cointreau i ho fem escalfar.
Llencem el licor per sobre de les crepes calentes amb la salsa de taronja i de seguida hi calem foc per flamejar-ho.  això de flamejar és espectacular, a tothom li agrada molt ! 
En pocs minuts haureu aconseguit unes postres delicioses i espectaculars, us animeu? No es per res però a casa han volat en un tres i no res!
Vols veure algun altre postre classic de restaurant en versió extra-ràpida?  No et perdis aquest mató amb mel i nous, és deliciós!   O també aquesta espectacular copa de maduixes amb nata merengada (Eton Mess), irresistible.

RECETA  
Ponemos el zumo de las naranjas, la piel rallada, la mantequilla y el azúcar en un cazo lo hacemos hervir y enseguida bajamos el fuego, debe hacerse a fuego muy lento durante un cuarto de hora, hasta que tome la consistencia de un almíbar.  
Plegamos las crepes por la mitad y después otra vez por la mitad y las disponemos en una sartén grande, no pasa nada si se montan un poco.  
Añadimos el almíbar de naranja bien caliente por encima de las crepes y lo calentamos a fuego muy lento unos tres minutos.  
Mientras en el bote del almíbar, aun con los restos, añadimos el Cointreau y lo calentamos.  
Tiramos el licor por encima de las crepes calientes con la salsa de naranja y enseguida prendemos fuego para flamearlo . Esto de flamear es espectacular, ¡a todo el mundo gusta mucho!  
En pocos minutos habréis conseguido un postre delicioso y espectacular, ¿te animas? No es por nada pero ¡en casa han volado en un santiamén!
¿Quieres ver algun otro postre clásico de restaurante en versión extra-ràpida? No te pierdas este requesón con miel y nueces ¡es delicioso! Ni tampoco esta espectacular copa de fresas con nata merengada (Eton Mess), irresistible.