Croissants de pernil i formatge - Croissants de jamón y quesoVaig veure aquesta pasta al Lidl i em va picar molt la curiositat, com debia ser?  Quedaria bé? La vaig agafar per probar-la, i aquest és el resultat, boníssim!  I superpràctic, la pasta ve amb una mena de llauna de paper molt fàcil d'obrir, un cop oberta es deplega la pasta que ve enrotllada i pretallada a la mida justa per fer els croissants, un gran descobriment!  I amb pernil i formatge i llavors derosella, que bons!

Vi esta pasta en el Lidl y me picó mucho la curiosidad, como debía ser? Quedaría bien? La cogí para probarla, y este es el resultado, buenísimo! Y súper práctico, la pasta viene en una especie de lata de papel muy fácil de abrir, una vez abierta se despliega la pasta que viene enrollada y precortada a la medida justa para hacer los croissants, un gran descubrimiento! Y con jamón y queso y semillas de amapola, que ricos!

INGREDIENTS
Una llauna de pasta per a croissants del Lidl (en surten 6 croissants)
3 llesques de pernil
3 llesques de formatge
un ou batut per pintar-los
llavors de rosella per decorar


INGREDIENTES 
Una lata de pasta para croissants del Lidl (salen 6 croissants) 
3 rebanadas de jamón 
3 rebanadas de queso 
un huevo batido para pintarlos 
semillas de amapola para decorar


RECEPTA
Tallem les llesques de pernil i formatge per la meitat.
Obrim la llauna de pasta i la despleguem. Tallem un triangle, posem un tros de formatge i un de pernil al mig i l'enrotllem, comencem per la part ampla cap a la punta.  ho repetim amb tots els triangles i els disposem a una safata de forn folrada amb un paper de teflon o de cuina.

RECETA 
Cortar las rebanadas de jamón y queso por la mitad. 
Abrimos la lata de pasta y la desplegamos. Cortamos un triángulo, ponemos un trozo de queso y uno de jamón en medio y la enrollamos, empezamos por la parte ancha hacia la punta. lo repetimos con todos los triángulos y los disponemos en una bandeja de horno forrada con un papel de teflón o de cocina.

Pintem els croissants amb ou batut i repartim per sobre llavors de rosella.

Pintamos los croissants con huevo batido y esparcimos por encima semillas de amapola. 
Ho enfornem al forn preescalfat a 180º dalt i baix i amb el ventilador, en nomès deu minuts ja ho tindrem llest, millor deixar que es refredin una mica abans de menjar-los!

Mireu també aquesta recepta de salsitxes de Frankfurt embolicats en pasta de full, boníssimes, o també aquestes quesadilles, ideals tant per un sopar informal com, tallades més petites, per un aperitiu.

Lo horneamos en horno precalentado a 180 º arriba y abajo y con el ventilador, en sólo diez minutos ya lo tendremos listo, mejor dejar que se enfrien algo antes de comerlos!

Ved también esta receta de salchichas de Francfurt envueltos en hojaldre, buenísimos, o también estas quesadillas, ideales tanto para una cena informal como, cortadas más pequeñas, para un aperitivo .