Formatge picant marinat - Queso picante marinado
Aquesta és una de les coses que no falten mai a casa meva!  Aquest formatge està espectacular i en un moment et pot solventar un sopar ràpid o un aperitiu boníssim y original si tens una visita inesperada. Nosaltres el fem amb formatge semicurat però podeu fer servir el formatge que més us agradi i amb les herbes el mateix. A mi m'encanta aquesta barreja però si teniu alguna altra preferida no dubteu a experimentar, segur que us queda deliciós.

Esta es una de las cosas que no faltan nunca en mi casa! Este queso está espectacular y en un momento te puede solventar una cena rápida o un aperitivo buenísimo y original si tienes una visita inesperada.
Nosotros lo hacemos con queso semicurado pero podéis usar el queso que mas os guste y con las hierbas lo mismo. A mi me encanta esta mezcla pero si tenéis alguna preferida no dudéis en experimentar, seguro que os queda delicioso.


INGREDIENTS
una peça de formatge semi curat
un manat de farigola
un manat de romaní
dos grans d'alls
una fulla de llorer
tres o quatre cireretes
oli d'oliva verge extra

INGREDIENTES
una pieza de queso semicurado
un manojo de tomillo
un manojo de remero
dos granos de ajo
una hoja de laurel
tres o cuatro guindillas pequeñas
aceite de oliva virgen extra


RECEPTA
Tallem el formatge a dauets i el posem a un pot amb la resta d'ingredients, ho cobrim tot amb un oli verge extra d'oliva de bona qualitat. Tapem el pot i ho deixem a un lloc fresc i sec, com a mínim quince dies però quants més dies estigui més bo estarà!

RECETA
Cortamos el queso en daditos y los ponemos en un bote con el resto de ingredientes, lo cubrimos todo con un aceite de oliva de buena calidad. Tapamos el bote y lo dejamos en un sitio fresco y seco, como mínimo quince días pero cuantos mas días esté mas bueno estará!Idees per degustar-lo:
Ideas para degustarlo:

En una llesqueta de pa amb unes piparres tallades a bocins i unes fulletes del romaní de la marinada.
En una rebanada de pan con unas piparras cortadas en trocitos y unas hojitas del romero de la marinada.A una llesqueta de pa amb una mica d'oli picant de la marinada, herbetes  i mel.
En una rebanada de pan con un poco del aceite picante de la marinada , hierbas i miel.


A sobre d'una llesca de pa amb sobrassada, de farcit de truta,  amb taquets de pernil... de mil maneres!
En una rebanada de pan con sobrasada, de relleno de tortilla, con taquitos de jamón... de mil maneras!